Välttämättömimmät kesäroippeet löytyy täältä.

Lomalla on kiva lomailla mutta rajansa kaikella lorvailullakin.
Tarjoilemme tässä pari erilaista lähestymiskulmaa kesäilyyn: aktiivinen mökkihöperyyden välttäminen aktiviteettituotteiden avulla tai sitten kannattaa oikeasti panostaa lorvailumukavuuteen ja vähät välittää siitä aktiivisuudesta.

Kas tässä teille kauas lentävä lättynen: Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 feettiä eli 406 metriä. Kiekon halkaisija on 13 tuumaa. Jotkut sanovat, että on paras ja helpoimmin heittyvä friba mitä löytyy.

Aerobie Pro Ring

Sprint Ringin suurempi isoveli. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 ...
Hinta 13.90 €


Kaikki freestyle- ja rantakiekotRetkelle.
Koko perheen voimin on hauska retkeillä vaikkapa metsässä. Ipanoille löytyy valikoimastamme todella söpöjä ja ennen kaikkea laadukkaita reppuja, joilla on hyvät kanto-ominaisuudet. Näillä kelpaa kantaa omat eväät ja muut välttämättömyystarvikkeet, mitä reissuun tarvitsee mukaan.

Lisäviihdettä retkeilyyn tuo esimerkiksi geokätköily. Valikoimastamme löytyy näppäriä geokätköilijöiden aloitussettejä. Geokätköily on todella passeli koko perheen harrastus, jossa haasteita ja vaikeustasoja on monenlaista, monentyyppiselle kätköilijälle.

Geokätköjen löytämiseen tarvitset jonkun värkin, jossa on GPS. Kännyköihin saa ladattua ohjelmia, joilla homma hoituu, mutta maastossa GPS-laite on yleisesti ottaen paljon tarkempi. Geomate.jr on tosi helppo käyttöinen perusgepsi. Lataa laitteeseen esim. Suomen geokätkölistaus ja laite opastaa lähimmälle kätkölle. Laite kertoo myös kätkön kokoluokan, maaston yms. Laitteeseen voi ladata valtavan määrän kätköjä ympäri maailmaa.

Geomate.jr opastaa takaisin lähtöpaikkaan ja pitää yllä lokia löytämistäsi kätköistä.


Deuter Kikki

Näppärä reppu perheen pienimmille. Heijastimet reppuosassa ja kantohihnoissa. Sisällä nimilappu
Hinta 47.90 €

Groundspeak Complete Geomate Jr. Starter Kit

Erikoishinta 139.00 €

Groundspeak Geomate.jr

Hyvä ja edullinen GPS-laite erityisesti geokätköilijälle. Geomate.jr on tosi helppo käyttää. Lataa laitteeseen esim. Suomen geokä...
Hinta 95.00 €


Lasten reput erilaisiin reissuihin

Aloituspaketit geokätköilijöilleKoska me kovasti tuetaan välineurheilua myös tässäkin suhteessa, niin alla on esitelty Geomatea huomattavasti tykimpi Garminin laite, joka toimitetaan Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartan kanssa. Tämä on ehdottomasti oiva peli niin geokätköilyyn, marjametsään ja kaikkeen muuhunkin maastohäröilyyn. Suosittelemme tätä laitetta täysin varauksetta kaikkeen tekemiseen.

Garmin GPSMAP 64s ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Uudessa GPSMAP® 64s -käsinavigaattorissa on 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava näyttö sekä herkkä GPS- ja GLONASS-vastaano...
Hinta 259.00 €


Kaikki GPS-laitteet ulkoilijoille ym.
Tällä voi viihdyttää itseään ihan yksikseenkin! Ehkä helppoheittoisin muovimalli, kolmilapainen Trimagic tulee takaisin erilaisilla heittokulmilla. Trimagic palaa takaisin, vaikka heitto lipeäisi liian korkeaksi. Koska bumerangi on symmetrinen, tottuu silmä nopeasti sen lentorataan. TriMagicin kiinniottaminen on helpompaa kuin kaksilapaisten mallien painopisteen näkemisen ansiosta.

Rangs Boomerangs Trimagic

Ehkä helppoheittoisin muovimalli, kolmilapainen Trimagic tulee takaisin erilaisilla heittokulmilla. Trimagic palaa takaisin, vaikk...
Hinta 14.90 €


Kaikki bumerangitJa jos jostain asiasta on jauhettu paljon, niin se on tämä riippumatto-asia. Siihen on syy: toivomme, että kaikki ymmärtävät, että riippumatto nyt vaan on paras paikka, mihin ihminen voi itsensä laittaa. Piste.

Valinnan varaa on monenlaista, tässä helposti matkalle otettavaa, laskuvarjokankaasta valmistettua kestävää riippistä, jonne pystyy jopa menemään kaksi riippumattoilijaa. Allekirjoittanut tykkää, että siinä on justiinsa ihanasti tilaa yhdelle. Noissa riippareissa ei tule mukana kiinnitysköysiä, mutta saatte edukkaasti ostettua valmiiksi pakattuna sopivat narut, joilla on ripustaa itsensä riippumattoineen puuhun.

Jos riippumattoilu jostain syystä ei ole sinun juttusi, niin tarjolla on myös riipputuoleja. Ne on kanssa ihan älyttömän mukavia vempuloita.


Tower Hill Riippumatto XXL -kahdelle hengelle

Pieneen tilaan pakkautuva laskuvarjokankainen riippumatto on helppo ottaa mukaan vaellukselle, mökille, ulkomaan reissuille jne. ...
Hinta 30.90 €

Tower Hill Extra Ropes -riippumaton köydet, 2 kpl 2 m

Paksuus 10 mm
Hinta 2.90 €

Amazonas Relax / Brazil

Riipputuoli on maailman ihanin kaluste. Siinä pieni kiukkuinen nyytti rauhoittuu äidin tai isän lähellä. Riipputuolissa on ihana i...
Hinta 75.00 €


Valikoimamme kaikki riippumatotJa sitten on tämä.


Tentsile Trillium on kolmelle hengelle suunniteltu oleskelutila, riippumattokeidas ja ilmassa oleva kevyt tukikohta. Se on nopea asentaa ja sen maksimi kantavuus on 400kg. Loistava tapa viettää päivää luonnossa ja nauttia maisemista hankalassakin maastossa. Yhdistettävissä muihin Tentsile tuotteisiin. Värit vihreä kangas tai musta verkko (mesh).

 

Tentsilen voi sijoittaa paikkaan, josta löytyy kolme tukevaa puuta tai pistettä. Kallion laelle, joen rantaan, suon reunaan tai vaikka rantakaislikon ylle - paikkaan missä herääminen, oleilu tai lepääminen on parasta. Tentsile on kotonaan myös urbaanissa ympäristössä ja se voidaan säädettävyytensä ansiosta kiinnittää tolppiin, pylväisiin ja muihin rakenteisiin.


Tätä saa tosiaan meiltä tilauksesta ihan järkevään aikatauluun. Mieletön värkki.

Tentsile Trillium Hammock

Hinta 250.00 €


Kaikki TENTSILE-tuotteetSnorklaamaan!
Suomen vesistä löytyy taatusti ja jopa ihan yllättävän paljon mielenkiintoista nähtävää vesien eliöistä kiinnostuneelle lomalaiselle. Ja kerran kun olet omat, laadukkaat snorkkelointikamppeet hankkinut, niin ei ulkomaan matkallakaan tee mieli palata enää niihin rantabasaarien halpisrimpuloihin. 

Valikoimassa säädettävää mallia ja jalkaan tukevasti puettavaa umpikantamallia. Valitse omasi.


Seacsub Set Tris Sprint Ad

Aikuisten snorklauspaketti: Sprint-räpylä Salina-maski Bora HD-snorkkeli
Hinta 49.00 €

Seacsub Set Tris Easyfin

Ladukas snorkkelisetti, jossa mukana maski, umpikantaräpylät ja snorkkeli tyhjennysventtiilillä.
Hinta 39.50 €

Seacsub Set Tris Sprint Jr

Lasten snorklauspaketti: Säädettävä Sprint-räpylä (XXS-XS, EUR 32-35) Marina-maski Tyhjennysventtiilillä varustettu snorkkeli
Hinta 49.00 €


Valikoimamme kaikki snorklauspaketit


Huolehdi nesteytyksestäsi

Tue Itämerityötä tällä maailman trendikkäimmällä SIGGin valmistamalla, laadukkaalla juomapullolla. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5€ lyhentämättömänä Itämerityöhön. Ei muuten ihan huono diili.


Lahjoitusvarat ohjataan Helsingin yliopiston Itämeri-tutkimukseen. Lahjoituksilla hankitaan uusia mittauspoijuja, joiden avulla seurataan miten ilmastonmuutos ja rehevöityminen vaikuttavat rannikkoalueiden herkkään ekosysteemiin.

DROPP Itämeri -juomapullo 0,6L

DROPP ITÄMERI-JUOMAPULLO 0,6 LITRAA Design Robin Falck ja DROPP. Valmistanut SIGG.    Tuote on valmistettu puristamalla 100% alumi...
Hinta 24.90 €


Lasiset juomapullot on jo pitkään olleet vedenryystäjien keskuudessa kuuminta hottia.
Camlbak Eddy Glass on valmistettu lyijyttömästä lasista, joka on luonnostaan BPA-vapaata. Tipaton CamelBak® New Bite Valve suukappale, josta vesi siirtyy heti imaistessa suuhun. Suunniteltu siihen että käyttäjä joisi päivittäisellä käytöllä enemmän vettä. Kokonaisuus on kiedottu tyylikkääseen silikonisuojukseen, joka tarjoaa erinomaisen otteen ja suojaa pulloa iskuilta. Rakenne on erittäin pitkäikäinen. Kyllä kelpaa!

Camelbak eddy Glass 0,75L, Charcoal

Upea juomapullo, joka on valmistettu lyijyttömästä lasista, joka on luonnostaan BPA-vapaata. Tipaton CamelBak® New Bite Valve suuk...
Hinta 29.90 €


Chute-juomapullo on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa suukappale täytyy olla helposti puhdistettava. Neljänneskierroksen avautuva korkki on helppo avata, ja se lukittuu kiinni pulloon. Suuaukko on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa nestettä saa kerralla enemmän.


Camelbak Chute 0,75L, Indico


Hinta 17.90 €


Valikoimamme kaikki juomapullotMukavaa kesää vaan kaikille. Mustikkaa pukkaa maasta täällä etelän metsissä sen verta paljon, että sinne kannattaa kyllä piirakkamarjoja lähteä poimimaan. Nohevimmat ovat löytäneet jo kanttarellien lisäksi myös muita aikaisessa olevia kesäsieniä, joten se alkaa olla sitä aikaa kun metsien maat tursuaa kaikenlaista ihanaa ulkoilijoita kiinnostavaa herkkua.

Ennen sienestyskauden varsinaista alkua tuntumaa etsiskelyyn voi hakea vaikka geokätköilemällä - sinne vaan pihoille pyörimään. Ulkona on kivempaa kuin sisällä. Ensi viikkoon, hyvät ystävät.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net