Pyydä kampanjatunnus yritykselle

Myönnämme kampanjatunnuksia suurille ja keskisuurille yrityksille. Tunnuksella saa alennusta valitsemistanne kampanjatuotteista. Alennuskampanja on yritykselle ilmainen ja tuo lisäarvoa yrityksen työntekijöille ja / tai asiakkaille.

Kampanjatunnuksella saatavien alennusten suuruus riippuu monesta tekijästä. Alennukset ovat tuotekohtaisia ja aina yleensä vähintään 10% normaalihinnastamme. Alennusta emme pysty välttämättä myöntämään kaikista valikoimamme tuotteista, kuten elektroniikasta tai esimerkiksi aseista tai patruunoista. Pääsääntöisesti alennus koskettaa normaalihintaisia tuotteitamme. Jos kuitenkin olette kiinnostuneet jostain tietystä tuotteesta suuremmassa erässä, voimme laskea tuotteesta teille räätälöidyn tarjouksen tarjouspyyntönne perusteella.

Mikäli haluatte pyytää kampanjatunnusta yrityksellenne, ilmoittakaa meille:
- Yrityksen nimi ja y-tunnus
- Yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- Toivomanne kampanjatuotteet, max 5 kpl
- Tapa tai tavat, millä aiotte tiedottaa kampanjasta sekä arvio montako henkilöä kampanja tavoittaa. Voitte tiedottaa henkilökunnallenne ja / tai asiakkaillenne sähköpostitse, henkilökuntalehdessä, asiakaslehdessä, internetsivuillanne ja / tai muilla vastaavilla tavoilla. Mitä laajempi tiedoituksenne on, sitä parempia alennuksia pystymme antamaan.

Kampanjatunnuksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään. Tunnukset saatuanne pääsette kampanjasivuillenne, näette kampanjahinnat ja voitte aloittaa tiedotuksen, mikäli olette tyytyväisiä hintoihin. Jos teillä on kysyttävää tai toivotte henkilökohtaista asiakaspalvelua spesiaalimpaan kampanjaanne tai -tilaukseenne, ottakaa rohkeasti yhteys asiakaspalveluumme, info@varuste.net.

Pyydä kampanjatunnusta