Siimat kireäksi.

Syksy, ja nimenomaan tämä ajankohta on yksi vuosittainen kalamiesten, -naisten ja -henkilöiden paras aika.
Moni teistä on varmaankin tutustunut meidän kalastusosastoon ja sitä myöten tietää, että se on aivan poskettoman hieno. Omakehu haisee, se me tiedetään. Minkäs sen totuudelle mahtaa, toisaalta.

Homman nimi on se, että valikoimastamme löydät parhaat perhovermeet ja laadukkaat sidontamateriaalit ja tarvikkeet, laajan viehevalikoiman spessuja unohtamatta ja siimat per ihan mihin vain. Kaiken hyvän lisäksi vielä meidän kalahemmot osaa asiansa täysin, siksi noi kamatkin on valikoituneet niin hyvin.

Itsensä suitsuttamisesta varsinaiseen aiheeseen, eli viikon kampanjointiasiaan. Ollaan nimittäin täällä niin pähkinöinä syksyn uutuuksista ja pari metriä laajennetusta kalastusosastostamme, että ollaan päätetty levittää ja jakaa tätä riemua tarjoamalla aika lailla kaikki kalastustarvikkeet ensi keskiviikon (24.10.2018 loppuun saakka) -15% alenuksella. Liekö tähän mennessä syksyn huimat kalasaaliit nousseet vähän päähän, mutta oli tälle hulluttelulle syy mikä hyvänsä, niin nautitaan siitä täysiä.

Alla pikalinkkejä keskeisiin tuoteryhmiin, koko kalastuksen tuotevalikoiman näet tästä: KALASTUS

Vapojen tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman keppejä, eli käsittäen nyt tärkeimpinä heittovavat, perhovavat, jigivavat, onkivavat, uisteluvavat ja pilkkivavat. Sitten tietysti on kaikenlaisia tarkempia alatuoteryhmiä noista, sekä tuotepaketteja.


KAIKKI VAVAT


Siimat
Oli kalastuslajisi mikä hyvänsä, niin veikkaanpa vallan, että jonninlainen aiheeseen erittäin hyvin sopiva siima siihen löydetään. Monofiilit, fluorcarbonit, kuitusiimat, perhosiimat.

Tämä on todella hyödyllinen tuotos, kannattaa tutustua:
Katso tästä kalastusasiantuntijoidemme laatima napakka ja kompakti SIIMAN VALINTAOPAS


KAIKKI SIIMAT


Viehättävät vieheet
Lusikat, vaaput, shadit, jigit, liat, heittoperhot, perhot, jerkit, pilkit, lajitelmat, wobblerit, litkat ja mitkä kaikki. Yllä luetellut löytyvät omista tuoteryhmistään alla olevan linkin takaa. Aika lailla kaikki näistä siis tosiaankin -15% tarjouksessa keskiviikon, 24.10.2018 loppuun saakka.


KAIKKI VIEHEET


Koska syyllistä on aina hauska etsiä, niin syyllinen poikkeuksellisen hienoon perhonsidontamateriaalivalikoimaamme on meidän henkilökunnan keskuudessa olevat lukuisat perhonsidontafiilistelijät, jotka ovat samalla myös erittäin taitavia sitojia.

Karvojen ja höyhenten sun muiden kuitujen ja tinseleiden lisäksi kannattaa tutustua laadukkaisiin työkaluihin ja muihin asiaan liittyviin tarvikkeisiin. Jos olette käymässä myymälässä, niin kannattaa rohkeasti kysäistä vinkkejä materiaalivalintoihin ym. kalastusasiantuntijoiltamme.


KAIKKI PERHONSIDONTAAN LIITTYVÄ
Hyvät kahluuvarusteet ovat avain onnistuneeseen kalastusreissuun, jos kahlaushommat siihen kuuluu. Kahluuvarusteiden mittavasta valikoimasta suurin osa on mukana tässä tarjouskampiksessa, eli valtaosa on -15% alessa ensi keskiviikon, 24.10.2018 loppuun saakka. Tuossa oli muutamia tuotteita, jotka jää tohon tarjoustelun ulkopuolelle, mutta toisaalta joukossa on tuotteita jotka on aivan huikeassa, jopa 40% alennuksessa. Se kompensoinee tilannetta.


KAIKKI KAHLUUVARUSTEET

Eli eimuutaku tervetuloa kovasti tänne meille Konalaan käymään ja valkkaamaan syksyn ottipelit kuntoon. Jos ette maantieteellisesti voi tulla niin nauttikaahan tarjouksista vaikka netissä. Myymälä on avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 11-18. Mukavaa syksyviikonloppua ja nauttikaa viilenevistä vesistä!