Hyvää jouluaatonaatonaattoa

Hyvää joulun aloitusta vaan kaikille. Nyt on tullut viimein aika paljastaa loputkin luukut joulukalenterista - ihan jouluaattoon saakka. Me ollaan tosiaan täällä Konalassa avoinna tänään 22.12. ja huomenna 23.12. klo 09-20, ihan normaalisti siis. 

Jouluaatosta tapaninpäivään ollaan kukin joulun vietossa kuka missäkin, joten silloin ollaan kiinni. Avaamme jälleen tiistaina 27.12.2016 kaupan heti klo 09.00, joten tervetuloa silloin jälleen.

Siirrytäänpä joulukalenterin Grande Finalen pariin, eli revitääns kaikki luukut kerralla auki:

LUUKKU 22

Tänään luukku tarjoaa kevyen ja kestävän, kolmiosaisen teleskooppisauvan kaikenlaiseen hiihtämisen ja vaelteluun. 

Sauvassa Black Diamondin 100mm sommat sekä pienemmät sommat vaellustarkoitukseen.

Sauvassa on Black Diamondin patentti FlickLock-lukitusmekanismi, joka on nopea ja helppo käyttää vaikka hanskojen kanssa. 100% alumiinia. Pituus 62-140 cm


Black Diamond Expedition 3 Poles 62-140 cm

 Kevyt ja kestävä kolmiosainen teleskooppisauva kaikenlaiseen hiihtämisen ja vaelluksille. Sauvassa Black Diamondin 100mm sommat s...
JOULUKALEHINTA 
59.42 €
Vain 22.12.2016

-30%

Valikoimamme kaikki laskettelusauvat tänään 22.12.2016 -20%


LUUKKU 23

Toiseksi viimeisestä luukusta paljastuu valjaat, jotka käyvät kaikille. Säädettävät jalkalenkit ja vyötärössä kaksi säätöä, jotka takaavat loistavan istuvuuden. 

Huom. Tuote on kuvasta poiketen oikeasti siniharmaan värinen.

Mammut Ophir 4 Slide (unisex), Graphite-Smoke, XS-M

Valjaat, jotka käyvät kaikille. Säädettävät jalkalenkit ja vyötärössä kaksi säätöä, jotka takaavat loistavan istuvuuden. Huom...
JOULUKALEHINTA 
38.33 €
Vain 23.12.2016

-40%
Norm. 63.90 €Kaikki valikoimamme kiipeilyvaljaat 23.12.2016 -20%


LUUKKU 24

Lämpöistä jouluaattoa vaan kaikille. Jouluaaton luukusta paljastuu kaikille kilteille ulkoilumielisille risukeiittimien kuningas, kiistaton risujenpolttelijoiden megapaketti, elikäs Kelly Kettlen Unltimate Base Camp -kit.


Ultimate kit sisältää:
1.6 ltr Steel 'Base Camp' KettleN, Cook SetIN, Hobo StoveN, Cup Set (2 kpl), Plate Set (2 kpl), Pot Supportin, kuljetuspussukan.


Kelly Kettle Ultimate "Base Camp" Kit (Stainless Steel)

Ultimate kit sisältää: 1.6 ltr Steel 'Base Camp' Kettle Cook Set Hobo Stove Cup Set (2pcs) Plate Set (2pcs Pot Support ...
JOULUKALEHINTA 
93.80 €
Vain 24.12.2016

-30%
Norm. 134.00 €

Kaikki valikoimamme risukeittimet jouluaattona -20%


Joululahja toimitusaikataululla HETI.

Varuste.netin sähköisen lahjakortin pystyy tilaamaan valitsemaansa sähköpostiosoitteeseen. Jos haluaa suoraan lähettää kortin lahjansaajalle, niin sen voi tosiaan tehdä. Jos haluaa itse lähettää kortin lahjan saajalle, niin kannattaa tilata lahjakortti sitten omaan meiliinsä ja lähettää eteenpäin, kun itse haluaa. 

Sähköpostissa kerrotaan lahjakortin numero ja tunnus, joita käytetään, kun halutaan maksaa verkkokauppaostoksia tai asioidaan myymälässä. Ihan perus lahjakorttisettiä. 

Lahjakortin voi myös ladata pdf-muodossa kirjautumalla sivustolle tunnuksilla, jotka toimitetaan sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Sähköinen lahjakortti on suunniteltu siten, että sen voi printata A4-kokoiselle paperille ja taittaa/leikata katkoviivaa pitkin. 

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta Vapaa

Jos käytte täällä meidän myymälässä, niin voitte hankkia toki tämän meidän pahvisen lahjakortinkin, niin on fyysistä kättäpitempää mitä laittaa pukin konttiin. Joulun paras lahja on Varuste.netin lahjakortti.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä. ...
Hinta Vapaa
Varuste.net toivottaa kaikille oikein lämmintä ja rauhallista, ulkoiluntäyteistä joulua.
Palaamme asiaan taas uusin kujein heti joulun jälkeen.

Joulumielisin terveisin,
Varuste.netin tontut

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net