Potk-potk-potk

Terveeks kaikille tovereillemme taasen tasapuolisesti. Nyt olisi kaikenlaista ajankohtaista aktivointivarustetta tarjolla. Osa jopa ihan asiallisessa tarjouksessakin, joka varmaan talouspoliittisesta näkökulmasta monia miellyttää.

Ulkona on justiinsa sopivan lumista ja jäistä, notta näillä potkureilla pääsee hurjastelemaan pitkin kylänraittia: samalla kun kulkee paikasta toiseen, niin pemppu kiinteytyy kesäkuntoon ja kunto kasvaa kohisten. Monta hyötyä yhdellä värkillä, sano.

Eslan potkukelkat ei sen enempää kaiketi esittelyä kaipaa, sillä sanakirjassa kun puhutaan potkukelkasta, niin siinä vissiin on juurikin tällaisen Eslan potkuttimen kuva. Ilahduttavasti aikain saatossa valikoimaan on tullut monen kokoista ja -mallista potkuria ilahduttavissa väreissä - tosin melkein kaikista löytyy myös se perinteinen punainen ja nostalginen koivun väri.

Käytännössä tuotteen valinnan perusteina on potkuttelijan itsensä pituus:

Muksu sopii pienille ihmisille, esim. lapsille. Passaa mainiosti alle 110 cm mittaiselle henkilölle.

T2-malli 100-130 cm mittaisille potkuttelijoille

T4-malli henkilöille, joilla pituutta on 125-165 cm 

T6-malli potkuttelijoille, jotka ovat kasvaneet 160-180 cm mittaisiksi

T7-malli pitkänhuiskeille, yli 175 cm kylänraittien hirmukiitäjille
 
Tästä sitten vaan valitsemaan. Nuo T-sarjan potkurit menevät kätevästi kokoon, joten niiden säilytys talvikauden ulkopuolella on ihan järjestettävissä. Hyvä idea on säilyttää littanaksi taitettuna vaikka varaston seinää vasten tms.


Esla Muksu

Mallin mitat: Pituus 118 cm Korkeus 55 cm Leveys 30 cm T2 soveltuu kokonsa puolesta alle 110 cm pituisille henkilöille. Muks...
Tarjoushinta 89.00 €
(Suositushinta 129.00 €)

-31%
Esla T2 kokoontaittuva

Mallin mitat: Pituus 160 cm Korkeus 64 cm Leveys 33 cm T2 soveltuu kokonsa puolesta 100 - 130 cm pituisille henkilöille.
Tarjoushinta 89.00 €
(Suositushinta 119.00 €)

-25%
Esla T4 kokoontaittuva

Mallin mitat: Pituus 180 cm Korkeus 75 cm Leveys 39 cm T4 soveltuu kokonsa puolesta 125 - 165 cm pituisille henkilöille.
Tarjoushinta 98.90 €
(Suositushinta 149.00 €)

-33%
Esla T6 kokoontaittuva
Mallin mitat: Pituus 200 cm Korkeus 85 cm Leveys 42 cm T6 soveltuu kokonsa puolesta yli 160 - 180 cm:n pituisille henkilöille.
Hinta 119.00 €
(Suositushinta 169.00 €)

-29%
Esla T7 kokoontaittuva

Mallin mitat: Pituus 200 cm Korkeus 92 cm Leveys 42 cm T7 soveltuu kokonsa puolesta yli 175 cm:n pituisille henkilöille. Potkukel...
Hinta 149.00 €

KAIKKI VALIKOIMAMME POTKUKELKATMOBIKICK!


Mobikick on loistava vermes potkuttelijoille, jotka haluavat liikkua maastoisemmissa paikoissa. Mobicick on käytännössä teline, joka kiinnitetään laskettelusuksien siteisiin yhtä vaivattomasti, kuin laskettelumonotkin suksiin napsautetaan.

Tällä erinomaisella kotimaisella innovaatiolla potkutellessa saat laskettelusuksien parhaat puolet, nautit kanttien purevuudesta, tärinävaimennuksesta ja liukuvuudesta.

Mobikick on helppo kuljettaa mukana, sillä se mahtuu pieneenkin tilaan. Tähän voit varsin mainiosti valjastaa kellarissa pölyä keräävät laskettelusukset, joilla et ole ehkä mäkeen enää tohtinut lähteä. 

Kas täassä melkoisen vauhdikas esittelyvideo aiheesta Juutuubissa:

MOBIKICK ESITTELYVIDEO / YouTube


Mobikick Potkuteline, Säädettävä malli

MOBIKICK HELPPOA LIIKKUMISTA TALVISESSA LUONNOSSA Talven tullessa Pohjolaan, on mukava päästä laskettelemaan ja luistelemaan. Pid...
Hinta 210.00 €
(Suositushinta 220.00 €)Valikoimamme potkukelkatKICKSPARK

Kickspark MAX on potkukelkkailun ehdoton huipputuote. Runko on keveää lämpökäsiteltyä alumiinia, jonka ansiosta se on jäykempi ja kelkkaa helpompi hallita kovassakin vauhdissa.

Laaja otekorkeuden säätö riittää pitkällekin potkijalle. Jalasvalinnasta riippuen kelkalla voi retkeillä maastourilla, nautiskella retkiluistelijoiden tapaan jäillä tai potkutella kyläteitä vaikka kauppa-asioille näppärän etukorin kanssa.

Ohjaustangossa pikalukitus, joten kuljetusta/säilytystä varten nopea irroittaa. Jos kelkan haluaa pieneen tilaan, onnistuu koko kelkan taittaminen kahden ruuvin irroittamisella.

 

Kickspark MAX vakiovarustuksin soveltuu parhaiten: 

• yleiskäyttöön perinteisen potkukelkan tapaan

• retkeilyyn 

• kovaan kuntoiluun  

• koiran ulkoiluttamiseen

• lisävarustein myös koiravaljakkourheiluun


VIDEO Kicksparkilla potkuttelusta / YouTube


Kickspark Max -alumiini

  
Tarjoushinta 205.00 €
(Suositushinta 229.00 €)

-10%KOIRAILIJOILLE
Tuossa yllä oli puhetta, että lisävarustein tuo Kickspark on oiva peli koiravaljakkourheiluun.

Enää ei tarvitse keskenänsä omissa päissänsä arvuutella, että mitä lisävarusteita pitää olla, vaan olemme paketoineet kaiken tarpeellisen puolestasi:

• Kickspark Max -alumiinirunkoinen kelkka
• Tuplajarru
• Liukujalakset
• Koiranjuoksutusadapteri Race


Lisäksi tuotteen alla on lista muistakin hyödyllisistä tuotteista, mitä kunnon asiaansa vihkiytynyt musheri voi tarvita.


Kickspark Max -paketti koiravarusteilla

Hinta 399.00 €
Muita lisätarvikkeita & välttämättömyyksiä

Kelkkanaru.
Joustava kaksipistekiinnikkeinen koiravetonaru potkukelkkaan. Kahden pisteen kiinnitys takaa vakaammat kyydit ja käännökset kuin yksipisteinen kiinnitys. Tuotteet erikseen yhdelle ja kahdelle koiralle. HUOM: Muista myös kiinnikesetti. Kiinnikkeet passaavat kaikkiin Kicksparkeihin jotka ovat vuosimallia 2012 tai uudempia.


Naru on mitoitettu toimimaan Kickspark MAX-potkukelkassa,
joka on varustettu koiranjuoksutusadapterilla. 


Kainpo Yhden koiran kelkkanaru

Joustava kaksipistekiinnikkeinen koiravetonaru potkukelkkaan. Kahden pisteen kiinnitys takaa vakaammat kyydit ja käännökset kuin y...
Hinta 30.00 €
Kainpo Kahden koiran kelkkanaru

Hinta 35.00 €
Kainpo Kelkkanarun kiinnikkeet

Kelkkanarun kiinnikkeet, joilla saat kaksipisteisen koiravetonarun kätevästi kiinni Kickspark Max-kelkkaan. Huom. kyseisissä kelk...
Hinta 15.00 €

Muita potkukelkkailutarvikkeita


Koko koirailu-tuoteryhmämmeMukavat valjaat takaavat hyvän harrastuksen koko valjakkojengille


Erittäin hyvillä säätömahdollisuuksilla varustetut vetovaljaat, joita suosivat niin harrastelijat kuin valjakkourheilun huiputkin.

Freemotion-valjailla koira kykenee hengittämään vapaasti myös vedon aikana. Vetopiste sijaitsee siten, että koiralla on maksimaalinen vapaus ja voima joka askeleella. Monipuolisten säätöjen ansiosta valjaat on helppo säätää sopimaan lähes kaiken mallisille koirille.

Valjas voidaan säätää:

• selän leveyden mukaan
• selän pituuden mukaan
• koiran rinnan mukaan

Non-stop Dogwear Freemotion


Hinta 52.90 €
(Suositushinta 64.95 €)

-18%


KAIKKI KOIRIEN VETOVALJAAT


TOSSUT TASSUIHIN

Monia koiria ärsyttää erityisesti se, että anturoiden ja varpaiden väliin jää kiusallisia lumi-/ jääpaakkuja. Tossut ovat ratkaisu tähän probleemiin. Valitse muffellesi sopivan kokoinen tossu, niin eivät luiskahda jaloista pois ja jää matkan varrelle hankeen.

Jos koirasi ei ole koskaan ennen tossuja käyttänyt, niin suosittelemme muutamaa lenkkiä, jossa koira totuttelee tossuihinsa. On meinaan veikeän näköistä koikkelehtimista kunnes otus ymmärtää, että tassuilla voi oikeasti liikkua myös normaalisti...

Nuo punaiset tossut ovat persukestävät ja hyvät normikäyttöön, kun taas nuo mustat on kaksinkertaisesta cordurasta valmistetut, erittäin hyvin kulutusta kestävät töppöset.


Non-stop Dogwear Red Booties, 4 kpl

Erittäin kevyet suojatossut, jotka ovat optimaaliset talvikäyttöön. Suojaavat anturoita lumelta, jäältä, katusuolalta ja kylmältä....
Hinta 9.90 €
(Suositushinta 10.95 €)


Non-stop Dogwear Solid Booties, 2 kpl

Kaksinkertaisesta cordurasta valmistetut erittäin kestävät mutta kevyet suojatossut. Erona Non-stopin Red Solid tossuihin, näissä ...
Hinta 15.90 €
(Suositushinta 15.95 €)


Kaikki koirien suojatossutUrheilevalle otukselle tauko-/ lämpötakki, ihan niinkuin mekin ihmiset tarvitsemme lämpimien lihastemme päälle jotain eristettä jos pitää kesken treenin käkkiä talvisessa kylmyydessä.

Tässä muutama suositus:


Non-stop Dogwear Pro Warm Jacket

Tuulenpitävä ja vettähylkivä, hyvin lihakset peittävä lämpötakki. Sisäpuoli pehmeää, sileää fleecekangasta. Nopea pukea ja riisua....
Hinta 59.90 €
(Suositushinta 74.95 €)

-20%
Non-stop Dogwear Blue Jacket

Nopeasti puettava, vedenpitävä mantteli kestävästä ripstop-kankaasta. Kevyesti topattu. Kehitelty pitkänmatkan valjakkokoirille, j...
Hinta 29.90 €

Koirien takitVielä hei yksi vermes tähän koko kelkkatouhuun. Tämä tuo astetta lisää turvallisuutta toimintaan ja turhat haverit voidaan ennaltaehkäistä mikäli kelkka jostain syystä ajautuu koiran jalkoihin.

Pehmuste ehkäisee myös koiran kielen tarttumisen eturautaan, mikäli koiralla on taipumusta käydä eturautaa näykkimässä.


Pehmuste on varustettu heijastimilla ja helpolla tarrakiinnityksellä. Päällinen kestävää keinonahkaa.

Kainpo Eturaudan pehmuste

Hinta 29.00 €

Potkukelkkailutarvikkeet / muutSISÄLIIKUNNAN YSTÄVILLE:

Tiedoksi kaikille jumppapirkoille ja -perteille, joita ei aina huvita heilua ulkona vaan mieluummin treenaavat ainakin osan ajan sisällä. Nyt olisi aika kivaa jumppa- ja treenirompetta aivan asialliseen hintaan.

Jos vierailette meitin myymälässä, niin mr. myymälävastaava Jäck Turmio on henkilökohtaisesti siirtänyt osan parhaimman hintaisista tuotteista tuohon meidän kassojen viereen spesiaalipaikalle, josta löytyvät. Muita treenikamoja löydätte suunnilleen myymälän keskialueelta.

Ja erityisesti Inov8:illa on runsaasti hyvännäköistä jalkinetta paremmin hinnoin. Valikoimasta löytyy niin painonnostokenkää kuin perusjumppatossua. Tämä alla oleva linkki vie teidät sisäliikuntakenkiemme sivulle, josta voitte valita kiinnostavimman tuotelajitelman riippuen lajistanne ja oletteko miehiä vai naisia jne.

Siinäpä kaikki tältä viikolta. Ensi viikolla onkin jo sitten ihan erilaiset jutut. Viikonloppua ootellessa: vähän vaihtelevaahan tuo keli näyttäisi olevan, mutta mitäs sitten ja minkäs sille voi. Kai se on vaan nautittava siitä, mitä tällä leveyspiirillä on meille innokkaille touhottajille on tarjolla. Ulkona viihtyminen on pukeutumis- ja varustautumiskysymys. Ja ainahan voi mennä sisään jumppaamaan, jos ei muu huvita.

HUOM: Olithan lukenut muuttuneesta VIP-alennuskäytännöstämme?
Tässä linkki aiheeseen liittyvään tiedotteeseen.


Ensi viikkoon, hyvät ystävät!


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net