KICKBIKE DEMO- JA KOEAJOPÄIVÄ NYT LAUANTAINA 22.8. klo 10-15

Kickbike -häppeningiä Konalassa NYT lauantaina, 22.8. klo 10-15!
Kickbiken edustaja on paikalla klo 10-15 kertomassa eri malleista ja neuvomassa potkutekniikkaa (jonka opit supernopeasti, aivan varmasti!)

Homman nimi on siis se, että meillä on täällä kattava valikoima kikkareita, joita voi koeajella siinä pihalla, lähipoluilla ja -teillä. Koe kuinka hauska liikkumismuoto Kickbikella potkuttelu on, ja kuinka saa hetken potkimisen jälkeen sen ah, niin ihanan liikunnan poltteen kankkuun.
Tervetuloa potkuttelemaan

t: Me kaikki Varusteen- ja Kickbiken tyypit
Kaikenmaailman metsä- ja eräjuttuja

MINUSTAKO GEOKÄTKÖILIJÄ?
Kurssi, jolla pääset ummikkona heti mukaan geokätköilyyn!
Lauantaina 15.8. klo 10.00 Klaukkalassa JA klo 14.00 Konalassa, Varuste.netissä.


Kurssi kestää about tunnin ja siellä on kivaa. Kurssin jälkeen kaikki osallistujat osaavat harrastaa lajia itsenäisesti.

Ota mukaan säänmukaiset vaatteet ja älypuhelin (merkillä tai mallilla ei väliä), jos sellainen löytyy. Myös tabletti tai kannettava menee paremman puutteessa tai voit ihan hyvin tulla kahta kättä heittäenkin.

Kurssiohjelma:
- Käydään läpi kasa sekalaista käytännön tietoa, jotka nyt vaan on hyvä tietää
- Luodaan kätköilytunnukset
- Asennetaan kätköilyohjelmisto älypuhelimeen ja tutustutaan siihen
- Lopuksi kävästään ulkona loggaamassa pari helppoa lähipurkkia

Ohjaajina superkätköilijät Viljun (n. 300 löytöä) ja Akaranko (n. 800 löytöä). Mahdollisesti geokätköilijälegenda Daeroni paikalla ellei ole pelastamassa puista kissoja, joita palokunta ei saa alas.

Hinta sisältää kahvia ja teetä sekä pullaa. Kahvia ei ehkä mennä ihan lupaamaan, jos ei jakseta tai ehitä keittää.

Ai, niin... Ja alle 16-vuotiaat voi ottaa mukaan tai tulla kurssille eikä niille tarvii tehä varausta erikseen eikä maksa mitään vaik ne syö kaikki pullat.

Lisätietoja kurssista p. 045 1332 832 / viljun

Geokätköilykurssi lajin aloittajalle, La 15.8. klo 14 Varuste.netissä (Konala)

Kurssi, jolla pääset ummikkona heti mukaan geokätköilyyn! Kurssi kestää about tunnin ja siellä on kivaa. Kurssin jälkeen kaikki os...
Hinta 5.00 €Sinne ja takaisin
Geokätköilijöille ja muille metsästelijöille, sekä metsän hiippareille sopii suositella käsi gps -laitetta, jolla löytää sinne marjaan ja takaisin pois. Kaikkiin meijän myymiin Garminin maastogepsilaitteisiin pakkaamme mukaan Maanmittauslaitoksen kartta-aineiston muistikortilla, melko reilua sinänsä.
Huomioithan, että kartan muistikortilla saat vain laitteisiin, joissa on se nimenomainen muistikorttipaikka, mutta tuo on tietysti ihan selkeä homma.

Garmin Dakota 20 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Dakota 20 on MicroSD™ korttipaikalla ja 850 mb muistilevyllä varustettu helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen käsi GPS-laite, joi...
Tarjoushinta 165.00 €
(Suositushinta 259.00 €)

-36%
Garmin Montana 600 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Ota se mukaan patikkaretkelle, metsälle tai vesille. Montana 600 -laitteessa on 4 tuuman kaksisuuntainen värikosketusnäyttö. Laite...
Tarjoushinta 375.00 €
(Suositushinta 519.00 €)

-27%
Garmin Montana 650t 5 mp kameralla ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartalla

Ota se mukaan patikkaretkelle, metsälle tai vesille. Montana 650t -laitteessa on 4 tuuman kaksisuuntainen värikosketusnäyttö ja se...
Tarjoushinta 480.00 €
(Suositushinta 649.00 €)

-26%

Koko GPS -valikoimamme


Missä Rekku luuraa?
Koiramiehille, -naisille, sekä -henkilöille on olemassa hieno väline oman Vuffen (ja oman itsensä reitin) seurantaa varten. Erityisen passeli metsästyspuuhissa. Alphassa on parannettu turvallisuustoimintojakin, saat nimittäin aktivoitua T 5 -laitteen merkkivalon etäältä tai pystyt kutsumaan muita metsästäjiä Alphan hätähälytyksellä.

Käyttämällä useita Alpha 100 -käsilaitteita ja T 5 -koiralaitteita voit osoittaa enintään 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suuressa, käsinekäyttöön sopivassa näytössä, vaikka kohteet eivät olisi näkyvissäsi. Tunnet ympäristösi aina, koska Alpha 100 -laitteeseen on esiladattu Euroopan virkistyskartta, ja lisänä saat mukaan Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartankin.

Miten on, pistetäänkö koko mettäremmille tällaiset tulemaan?

Garmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Edistynyt koirien seuranta �€� entistä enemmän koiria sekä parempi hallinta ja turvallisuus- Garmin-laatua - voit seurata enintään 2...
Tarjoushinta 639.00 €
(Suositushinta 889.00 €)

-28%


Lupa-asiat kuntoon
Moni teistä tietääkin, että kauttamme saat ostettua Yhteismetsien alueiden metsästysluvat - samalla ladattavissa pikakatselukartat ja saalisilmoituslomakkeet. Näppärää. Lupia on vielä hei jäljellä, eli siitä vaan mieluista paikkaa katselemaan. Aloituspäivissä on jo pikkasen ruuhkaa, mutta kaudella on hyviä aikoja vielä vapaina.

Metsästysajat, ja ajankohtaiset tiedotteet kannattaa aina tarkistaa Suomen Riistakeskuksen sivuilta www.riista.fi ennen metsästyksen aloittamista.

YHTEISMETSIEN LUPAMYYNTI ON TÄÄLLÄ!

Metsästysajat kannattaa aina tarkistaa Suomen Riistakeskuksen sivuilta www.riista.fi ennen metsästyksen aloittamista.
Metsään kannattaa valita ylle vaatteet.
Niin se vaan on. Pukeutuminen on tärkeää, ja vielä tärkeämpää on pukeutua oikein lajin-, ilmaston-, ja aktiviteetin mukaisesti. Metsien vaeltajille ja muille metsästäjille voimme lämpimästi suositella Fjällrävenin ja Chevalierin huippulaatuisia pukuja. On muuten hyvät.

Fjällräven Drev Jacket & Trousers

Tarjoushinta 399.00 €
(Suositushinta 548.00 €)

-27%
Fjällräven Lappland Hybrid Set

Tarjoushinta 449.00 €
(Suositushinta 588.00 €)

-23%
Fjällräven Lappland Hybrid Set for Women

Tarjoushinta 449.00 €
(Suositushinta 588.00 €)

-23%
Chevalier Outland Ladies Action paketti

Hinta 789.00 €
(Suositushinta 898.00 €)

-12%

Kaikki metsästykseen suunnitellut asut

Kengät
Sattumalta kovimman luokan metsästysjalkineet aikas houkuttelevaan hintaan. Meindlin Dovre ja Taiga pitävät pintansa yhtenä suosituimmista jalkineistamme. Leveälestisen männynnäreessäkäkkijän on syytä valita tuo Dovre, normi- tai kapeakoipiselle sitten passaisi tuo Taiga.

Meindl Taiga GTX, Ruskea, UK 5.5 (EUR 38 2/3)

Korkeavartinen erinomainen tukeva metsäkenkä varustettuna Gore-Tex -kalvolla ja pitävällä Vibram-pohjalla. - Nupukkinahkaa - Vä...
Tarjoushinta 268.00 €
(Suositushinta 310.00 €)

-13%
Meindl Dovre Extreme GTX "wide", Ruskea, UK 8 (EUR 42)

Meindl Dovre Extreme Wide GTX on leveälestinen huippuluokan metsästyskenkä. - Mukava leveä lesti - Nupukkinahkapinta vedenpitä...
Tarjoushinta 219.00 €
(Suositushinta 349.00 €)

-37%

Metsästykseen sopivat jalkineet

Vaelluskengät

Vaellussaappaat

Kumpparit yleiskäyttöön


Toimintaamme kuuluu laajan harrastusvälinevalikoiman ja asiantuntevan palvelun lisäksi muutakin toimintaa - oletkos ehtinyt tutustua näihin?

METSÄSTYSKESKUS
Tutustu tarkemmin: metsastyskeskus.fi

Metsästyskeskus on verkkokauppapalvelumme, jonne on kerätty kaikki metsästykseen liittyvät tuotteet - käytännössä kaikki, mitä voit harrastukseesi tarvita. Myymälässämme on myös todella näyttävä metsästysosasto, jonka valikoima on täysin yhtenäinen verkkokaupan kanssa. Toimintaamme kuuluu myös erilaisten esittely- ja erikoistilaisuuksien järjestäminen, joista tiedoitamme erityisesti Metsästyskeskuksen etusivulla.

Samoissa tiloissa toimii Suomen metsästysalan yksi näyttävimpiä esittely- ja palvelutiloja, Premium Hunting Lounge.
PHL, näin ystävien kesken, on kokonaan uudenlainen palvelukonsepti, joka tarjoaa lisäarvoa vaativammallekin metsästyksen harrastajalle.

Kokonaisuuteen liittyy myös vaikuttava myyntinäyttely, jossa yksityiset aseharrastajat ovat asettaneet omia herkkujaan nähtäväksi ja myytäväksi tiloihimme.

Tervetuloa meille - täällä Sinua palvelee metsästysasioissa Kalle, Tony ja Matti.
SUKELLUSKOULU AALTO
Tutustu tarkemmin: sukelluskouluaalto.fi

Sukelluskoulu Aalto on PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista Divemaster -tasoon - ja kaikkea siltä väliltä.
VIRANOMAISKESKUS
Tutustu tarkemmin: viranomainen.fi

Viranomaiskeskus / Viranomainen.fi on viranomaisvarusteita viranomaisille myyvä suomalainen yritys, jolla on verkkokauppa ja showroom-myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme arkipäivisin klo 09.00-17.00.

Sellaista. Muistakaa tosiaan, että ylihuomenna, torstaina 13.8. suljemme myymälämme ovet poikkeuksellisesti klo 17.00. Muuten me nyt ollaan täällä aika lailla melkeinpä aina. Ainakin normaalien aukioloaikojen puitteissa. Joten arki jatkuu torstain jälkeen kohti viikonloppua, ja se on meille kaikille aika mieluinen suunta varmastikin. Menkää metsään vaan kaikki, nyt on hyvä aika!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu