Garmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Garmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Garmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokarttaGarmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokarttaGarmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokarttaGarmin Alpha 100 + T5 koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Paino
2.3 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.40 kg)

Takuuaika
24 kk

Tuotteen kuvaus

Edistynyt koirien seuranta – entistä enemmän koiria sekä parempi hallinta ja turvallisuus

- Garmin-laatua - voit seurata enintään 20 koiraa tai metsästäjää enintään 14,5 km:n päästä

- Parempi hallinta – geoaita- ja etäisyyshälytysten avulla sekä lähettämällä ääni- ja värinäsignaaleja koiran T 5 -lähetinkaulapantaan

- Parempi turvallisuus – aktivoi T 5 -laitteen merkkivalo etäältä tai kutsu muita metsästäjiä Alphan hätähälytyksellä

- Intuitiivinen käytössä - korkea ja kirkas 7,6 cm:n kosketusnäyttö, joka sopii käsinekäyttöön

- Esiasennettu sisältö - Euroopan virkistyskartta ja maksuton BirdsEye-satelliittikuvien tilaus 1 vuodeksi

 

Kätevällä Alpha 100 -laitteella voit varmistaa metsästyskoirien optimaalisen suorituskyvyn. Se täydentää Garminin tunnetusti laadukasta seurantatekniikkaa uusilla toiminnoilla, joilla voit hallita koiraa entistä tehokkaammin. Helppokäyttöisellä Alpha-laitteella voit seurata koiria maastossa enintään 14,5 km:n päästä, ja niiden tarkka sijainti päivittyy 2,5 sekunnin välein. Alpha-laitteella voit nyt seurata jopa metsästyskumppaneitasi ja lähettää esimääritettyjä viestejä heidän Alpha-laitteisiinsa.

 

Käyttämällä useita Alpha 100 -käsilaitteita ja T 5 -koiralaitteita voit osoittaa enintään 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suuressa, käsinekäyttöön sopivassa näytössä, vaikka kohteet eivät olisi näkyvissäsi. Tunnet ympäristösi aina, koska Alpha 100 -laitteeseen on esiladattu Euroopan virkistyskartta.

Uuden luokan seurantaa

Voit tarkkailla kunkin koiran nopeutta, etäisyyttä ja kulkusuuntaa. Lisäksi saat ilmoituksen, kun koira juoksentelee ympäriinsä tai seisoo riistaa. Yhdellä Alpha 100 -laitteella voi seurata enintään 20 koiraa tai metsästäjää enintään 14,5 km:n päästä käytettäessä lisäksi Alpha 100 -käsilaitteita tai T 5 -laitteita (Alpha ei ole yhteensopiva Astro-laitteiden kanssa)1. Saat tietoja nopeasti seuraamalla T 5 -koiralaitteita, joiden tiedot päivittyvät jopa 2,5 sekunnin välein. Päälle kiinnitettävä GPS-/GLONASS-antenni tekee paikannuksen nopeasti ja luotettavasti ja takaa parhaan seurantatarkkuuden vaativissakin ympäristöissä.

 

Parempi hallinta

Säilytä hallinta, vaikket seuraisikaan koirasi jokaista askelta.

Alpha 100 säilyttää hallinnan sinulla metsästyksen aikana. Säilytä hallinta, vaikket seuraisikaan koirasi jokaista askelta. Geoaita- ja etäisyyshälytysten avulla voit ohjata koiran liikkeitä, ja lisäksi saat ilmoituksen, kun koira saapuu esimääritetylle alueelle tai poistuu siltä.

 

Alpha-laitteella voit pitää yhteyttä koiraan lähettämällä värinä- ja äänisignaaleja T 5 -koiralaitteeseen ja hallita siten hyvin koulutettuja koiria etäältä. Voit hyödyntää T 5 -koiralaitteen akunkestoa parhaiten vaihtamalla T 5 -koiralaitteen päivitystahdin Alpha-käsilaitteesta, jotta voit reagoida muuttuviin metsästysolosuhteisiin nopeasti. Voit tarkastella koiria ja muita metsästäjiä jopa kannettavan näytössä – käytä vain BaseCamp-ohjelmistoa (Garminin maksuton suunnitteluohjelmisto) BaseStation-tilassa Alpha-laitteen kanssa ja seuraa T 5 -laitetta ja muita Alpha-laitteita omasta hallintakeskuksestasi. Toinen näppärä lisäominaisuus on mahdollisuus käynnistää ja pysäyttää koiraan kiinnitetty VIRB-Actionkamera Alpha-käsilaitteesta T 5 -koiralaitteen kautta.

 

Parempi turvallisuus

Määrittämällä geoaitoja metsästyksen aikana voit pitää koiria poissa vaarallisilta alueilta, kuten teiltä tai kielekkeille. Geoaitojen avulla voit luoda rajoitettuja alueita ja määrittää hälytyksiä siltä varalta, että koira lähestyy kyseisiä alueita. Jos koira lähestyy tietä, voit parantaa koiran näkyvyyttä sytyttämällä T 5 -koiralaitteen kirkkaat merkkivalot etäältä. T 5 -laitteen voi myös määrittää pelastustilaan, jossa radio pidentää päivitysväliä automaattisesti, kun akussa on virtaa jäljellä alle 25 % virtaa. Siten sinulla on vielä 12 tuntia aikaa löytää eksynyt koira. Alpha tehostaa metsästäjien välistä viestintää, koska siitä voi lähettää esimääritettyjä viestejä muihin Alpha-laitteisiin. Vaaratilanteessa laite voi lähettää kaikille yhteydessä oleville metsästäjille hätähälytyksen, josta näkyy henkilön todellinen sijainti ja jolla voi suunnitella välittömästi reitin kyseiseen sijaintiin.

 

Suunnittele seuraava metsästysmatka

Suunnittele seuraava metsästysmatkasi Garminin maksuttomalla BaseCamp-matkasuunnitteluohjelmistolla, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa. Lisäksi sillä voi siirtää lähes rajattoman määrän satelliittikuvia laitteeseen, kun hankit BirdsEye-satelliittikuvatilauksen.

 

Kestävä laite

Garmin-laitteet ovat tunnetusti optimoituja ulkokäyttöön, ja Alpha on erinomainen esimerkki tästä kestävyydestä. Alpha-laitteessa on 7,6 cm:n käsinekäyttöön sopiva, kirkas kosketusnäyttö, jonka luettavuus on erinomainen kaikissa valaistusolosuhteissa, ja jonka kestävä IPX7-vesitiivis kotelo kestää satunnaisen upottamisen veteen.

 

T 5 on tätäkin kestävämpi. Sen laitteisto kestää kaikki olosuhteet, joille metsästyskoirien kaulapanta voi altistua. Koiralaitteen vesiluokitus on 1 ATM (10 m)2, ja laitteessa on erittäin kestävä teräspunoksinen VHF-antenni, joka on turvallinen sankimmankin kasvillisuuden joukossa.

 

Alpha 100 ja Astro 320 toimivat T 5 -lähetinkaulapantojen kanssa erikseen. T 5 -kaulapantoja EI voi seurata Alpha 100- ja Astro 320 -laitteilla samanaikaisesti.

 

Kestää painetta, joka vastaa 10 metrin syvyyttä. Lisätietoja on osoitteessa garmin.com/waterrating.

 

OMINAISUUDET:

- Edistynyt seuranta

- Seuraa enintään 20 koiraa.

- Kompassinäytössä näet valitsemiesi koirien tarkat nopeus-, kulkusuunta- ja etäisyystiedot.

 

Koirien tilastot yhdellä silmäyksellä

- Näet aina tarvitsemasi tiedot, kuten koiran tilan (liikkuu tai seisoo riistaa / ajaa saalista puuhun), etäisyyden Alpha-laitteesta, kuljetun kokonaismatkan, nopeuden ja päivitystahdin, samassa näytössä.

 

Pidä koirat poissa vaaratilanteista

- Älä odota koiran paluuta, kunnes koira katoaa tai joutuu vaaratilanteeseen. Määritä karttaan virtuaalisia rajoja. Saat hälytyksen, jos koira ylittää geoaidan, jotta voit kutsua koiran heti takaisin.

 

Tunne ympäristösi 

- Seuraa koiria niiden sijainnin perusteella BirdsEye-satelliittikuvien avulla. Näistä erittäin yksityiskohtaisista geokoodatuista ilmakuvaruuduista näet realistisen lintuperspektiivinäkymän teistä, pysäköintialueista, rakennuksista sekä maastosta, kuten puustosta, järvistä, joista ja virroista. Ne täydentävät Alpha-laitteen kattavia topografisia karttoja upeasti.

 

Parempi hallinta

- Pidä yhteyttä koiraan ääni- ja värinäsignaalien kautta. Hyvin koulutettuja koiria voi ohjata ja kutsua kaukaakin tämän uuden ominaisuuden avulla

 

Pysy kavereidesi tahdissa

- Pysy tietoisena siitä, missä muut ryhmäsi metsästäjät ovat. Voit määrittää Alpha-laitteen näyttämään sekä ryhmäsi koirat että muut Alpha-laitteet (enintään 20kpl T5- tai Alpha-laitetta. Ei yhteensopiva Astro-laitteen kanssa).

 

Ammattimainen jäljittäjä ja kouluttaja

- Käsinekäyttöön sopiva 7,6 cm:n värikosketusnäyttö

- Esiladattu Euroopan virkistyskartta

- Sähköinen kompassi

- Barometrinen korkeusmittari

- Metsästäjien sijainnin ilmoittaminen toisilleen sekä esimääritetty viestitoiminto

 

T5 PANTA:

Kaulapannan sisältävä T 5 -koiralaite on päälle kiinnitettävä, erittäin herkkä GPS-/GLONASS-vastaanotin, jonka LED-huomiovalot aktivoidaan Astro® 320- ja Alpha® 100 -laitteesta. Valot toimivat hämärässä ja yöllä ja näkyvät jopa noin 100 metrin (300 jalan) päähän.

 

Tämä ainoastaan jäljitykseen tarkoitettu kestävä ja 10 metriin vesitiivis koiralaite kestää kaikki olosuhteet, joissa koirasi seikkailee, enintään 14,48 km:n (9 mailin) päähän. Yksittäin myytävien T 5 -laitteiden mukana toimitetaan 2,54 cm:n (1 tuuman) keltainen kaulapanta. Saatavissa on monenvärisiä vaihtopantoja (myydään erikseen).

 

PANNAN OMINAISUUDET:

- Laitteen mitat (L x K x S): 7,8 x 4,45 x 4,69 cm (3,5 x 1,75 x 1,85 tuumaa)

- Paino: 188,0 g (6,6 unssia) (lähetin ja antenni, kokonaispaino 265,0 g (9,3 unssia)

- Akunkesto: 24-48 tuntia

- Akun tyyppi: ladattava litiumioni, vaihdettava

- Liitäntä: USB

- Vesiluokitus: 1 ATM (10 metriä)

- Erittäin herkkä GPS-/GLONASS-vastaanotin: kyllä

- GPS-antenni: päällä, oranssi

- Värinä/äänet: ei

- LED-huomiovalot: ei

- Taajuuskaista: VHF (T 5 ovat yhteensopivia ainoastaan Astro® 320- ja Alpha™ 100 -mallin kanssa. T 5 voidaan määrittää toimimaan kumman tahansa käsilaitteen kanssa, mutta niitä ei voida jäljittää samanaikaisesti sekä Astro 320- että Alpha 100 -laitteella)

- Pelastustila: kyllä

- Vaihdettavat kaulapannat: kyllä

- Pannan yhteensopivuus: 2,54 cm (1 tuuma)


T 5 -paketti (Alpha 100 -käsilaite ja T 5 -koiralaite)

Alpha 100 -laite
Ladattava litiumioniakku
1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvien tilaus
T 5 -koiralaite, jossa ladattava litiumioniakku
2,5 cm:n keltainen kaulapanta
Vyöpidike
12,7 cm:n vakioantenni ja 33 cm:n pitkän kantaman antenni (Alpha)
47 cm:n vakioantenni ja 57 cm:n pitkän kantaman antenni (T 5)
Latauspidike
Jaettu sovitinkaapeli
Verkkolaite
Ajoneuvon virtajohto
USB-kaapeli
Kestävä kenttälaukku
Oppaat


Koko Suomen maastokartta © Teemu Peltonen, CC BY-ND
Maanmittauslaitoksen avoimen tietoaineiston lisenssi

 Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 425 x 300 x 135 mm.

Arvostelut
Yleisarvosana
(2 arvostelua)

Kommentit
vir...@...om kirjoitti 13.03.2017 :
Monikäyttöinen laite ei pelkkä koiratutka paljon hyviä ominaisuuksia myös veneilyyn ja muuhun luonnossa liikkumiseen.

Marika T. kirjoitti 20.03.2017 :
Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Toimii seisovan koiran metsästyksessä juuri toivomallani tavalla.

Asiakaspalvelija Hanna R. kirjoitti 06.09.2016 :
Laitteen käyttöohjeen saa näppärästi ladattua Garminin nettisivuilta. Tässä suora osoite sivulla: https://support.garmin.com/support/manuals/manuals.htm?partNo=010-01041-52&language=fi&country=FI

Nimimerkki KK kirjoitti 20.08.2016 :
Laitteen pakkauksessa ei ollut käyttöohjetta.

Asiakaspalvelija Hanna R. kirjoitti 05.11.2015 :
Tuotteen mukana tulee micro-SD -muistikortti, jolta kartta-aineisto löytyy.

Nimimerkki kurtee kirjoitti 31.10.2015 :
Tilasin Alpha 100/T5 paketin. Olen aloittanut siihen tutustumisen. Ensimmäinen ongelma, miten ja mistä saan maanmittauslaitoksen maastokartan, jonka pitäisi kuulua pakettiin ?Tuotemerkki

Katso myös

Garmin T5 Koirapanta
Hinta Captcha
Heti saatavilla
Garmin Litiumioniakku, vaihto-osa, T 5
Hinta Captcha
(Isommissa erissä alk. 34.71 €)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Koiraliivi Garmin T5/DC-30/40/50:lle
Hinta Captcha
Heti saatavilla
Kardog 131 GPS-Huomioliivi
Hinta Captcha
Heti saatavilla
Chiruca Dogo Boa
Hinta Captcha
Heti saatavilla