Tervetuloa tutustumaan Sukelluskoulu Aaltoon:

> Sukelluskoulu Aallon weppisivut

> Sukelluskoulu Aallon mainiot Feisbuukkisivut

2) Uusi hieno kompressorimme on rantautunut Konalaan ja on täydessä täyttövalmiudessa. Valikoimaan kuuluu paineilma ja nitrox (max 37%)

> Katso tästä tarkemmat tiedot kaasutäytöistä

Hei, ja regut keväthuoltoon! Nyt tarjouksena huollattajalle halutessasi samalla säiliön visual check (tyhjennäthän säiliösi sitä ennen...) Tai jos tankki on varppina kunnossa, niin saat sen joka tapauksessa ilmaa täyteen. Tutustu tarkemmin tästä:Aprillia, aprillia!

No, sehän oli huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi silkkaa vedätystä koko otsikko. Teemaan sooivasti kelattiin niputtaa tämän viikon epistola asioiden ympärille, joiden luulisi olevan täyttä tarua, mutta ovat todempaakin totta, ja saatavilla varuste.netistä. Hyvät ystävämme: katsokaa ja hämmästykää.

Sitten vielä (tämä ei ole aprillia) pääsiäisen aukioloaikoja:
• Huomenna, Kiirastorstaina 2.4. Olemme normaalisti auki klo 09.00-20.00
• Pitkäperjantaina 3.4. Olemme suljettuna.
• Lankalauantaina 4.4. Olemme lauantai-normaalisti auki klo 10.00-18.00
• Pääsiäis- eli sukkasunnuntaina 5.4. Olemme kiinni
• Maanantaina 5.4. Olemme myöskin sulki.

Buff
Tässä ei ole mitään muuta hämmästyttävää kuin se, että miten voi olla ylipäätään olemassa näin hieno Buff? Elikäs ihanan kevyt, laadukas ja kestävä Buff -monikäyttöasuste nyt hirrweeen ihanalla varuste.net -kuosilla.

Buff Original Varuste.net

Varuste.net -logolla ja aiheeseen sopivalla printillä varustettu Buffi. Buff® The Original on tuotenimi, joka tyhjentävästi kuv...
Hinta 13.50 €


Kaikki meidän Buffit
Loista pimeässä
Käsittämätöntä kamaa. Tuo on sellaista heijastin -suihketta, eli sillä voi sprayata erilaisia tekstiileitä; vaatteita ja reppuja (huom: lue käyttöohjeet kunnolla - tuota ei suositela esim. nahalle ollenkaan) Vaatteille sprayattu suihke toimii siis samalla tavalla kuin mikä tahansa heijastin konsanaan. Lähtee pesussa pois.

Tuotteen mukaan saa jos haluaa eri muotoisia muotteja, jotta saa graafisempaa spray -jälkeä haluttuun pintaan. Tai oma suosikki on tietysti yllättää ystävä hassuilla viesteillä tai omin kätösin suunnitelluilla kuvioilla. Tuo spray ei muuten päivänvalossa näy, joten taide pääsee oikeuksiinsa vasta pimeällä, valon osuessa kohteeseen.

Albedo100 Invisible Bright Spray100 ml

Invisible Bright on valoa heijastava suihke tekstiileille. Siinä on valoa heijastavia ominaisuuksia. Suihke sopii hyvin käytettävä...
Tarjoushinta 15.00 €
(Suositushinta 19.90 €)

-24%

Kaikki meidän nerokkaat heijastinratkaisut
Missäs muulla sitä matoja säilyttäisi, kuin matorasiassa? Tää on sitäpaitti nyt siikaonginnan sesonkiaikana varsin ajankohtainen tuote.

D.A.M. Matorasia

- Halkaisija 9cm - Peltikannessa ilmareiät - Napsautettava pikakansi
Hinta 3.90 €


Kaikki ongintaan liittyvät varusteet
Nojoo, siirrytään tuotekavalkadissamme eteenpäin kohti saunomis- ja ruuanlaittovälineitä. Se on nimittäin sillä lailla, että jos ei ole makkaraputkessa valmistettua makkaraa nauttinut saunan jälkeen, niin ei voi kutsua itseään kovinkaan kummoiseksi makkaransyöjäksi.

Hukka Makkaraputki

Saunanautinnon kruunaa mehevä, rapeakuorinen makkara. Samalla kun nautit saunasta, kypsyy lempimakkarasi juuri kuten pitääkin: Pin...
Hinta 19.90 €


Saunomiseen liittyvät vuolukivituotteet
Ostoskärryt - hirveen harvoin näitä on myynnissä yksityisille henkilöille yksittäisin kappalein. Enää ei tarvitse nyysiä prismankärryjä, kun voi hommata ihan ikiomat. Tuolla tuotteen kuvauksessa on testiryhmämme laatinut moninaisia käyttövihjeitä kyseisen mallinmukaiseen ostoskärryyn. Eikä oo hei kallis.

Ostoskärryt

Monipuoliset käytetyt ostoskärryt, josta yläosan saa kipattua ylös. Palvellut uskollisesti asiakkaitamme myymälässämme. Sopii hyvi...
Hinta 50.00 €


Muita tuotteita, joita on kiva omistaa
Kunnon ulkoilmaihminen ja varustefiilistelijä ei varmaankaan tule toimeen täydellisesti ilman tätä. Muista myös ottaa mukaan mökille, veneelle ja juhannuksena telttaretkelle - ja mitä mainioin lahjaidea toisaalta, jos ei itse keksi tälle käyttöä.

Starwings Wine Box tyhjiöpumpulla

Lahjalaatikossa viinipullonavaaja, tyhjiöpumppu, leikkuri ja kaulus.
Hinta 55.90 €


Ulkoilumielisten viinin ystävien unelmalahjat
Virallisen oloinen viininpunainen ei aina mätsää kaikkien matkalaukkujen väreihin, saatika matkapuvuston sävymaailmaan. Siksi onkin oikein hyvä, että Design Go on luonut riehakkaita kimaltelevia ja pastellinsävyisiä passikoteloita, joihin mahtuu myös muitakin dokumentteja.

Kunnon pehmeää lampaannahkaa ovat, joten hypistelytuntumakin on ihan kohdillaan.

Design Go My Passport

Aidosta lampaan nahasta valmistettu passinsuojatasku antaa matkadokumenteille hyvän ja pirteän näköisen suojan.
Hinta 19.20 €


Turvataskuja ym. matkustusasiakirjojen suojausratkaisuja
No johan pomppas - kreisejä kypäriä, jotka ovat tietenkin kaikki turvallisuusstandardit täyttäviä, ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun. Lapsille ja aikuisille omat msllit erikseen! Lasten kypärä soveltuu kokonsa puolesta n.1-9 vuotiaille lapsille (49-55cm) ja täyttää EU:n asettamat turvallisuusmääräykset, eli tuote on CE-hyväksytty ja lisäksi saanut myös hyväksynnän TÜV ja SGS- instituutilta.

Tuttua hauskaa muotokieltä näissä kypärissä selittää se, että hahmot on suunnitellut sama heppu, joka on vastuussa mm. Lego-hahmojen suunnittelusta.

Crazy-Stuff Skull Helmet

Uskomattoman upea pyöräily/suojakypärä lapsille. Kypärä soveltuu kokonsa puolesta n.1-9 vuotiaille lapsille (49-55cm) ja täyttää E...
Tarjoushinta 17.90 €
(Suositushinta 39.90 €)

-55%

Kaikki CRAZY STUFF -tuotteet
Pikku hiljaa täällä Suomessakin alkaa valo paistaa siihen malliin, että pitää ruveta miettimään tuota säteily -asiaa. Kaikista eniten ehkä näistä UV -tuotteista hyötyy tyypit, jotka tykkää viettää aikaa jossain oikeasti aurinkoisessa paikassa.

Nämä Swimpyn UV-rannekkeet laitetaan siis ranteeseen, ja ranneke kertoo, kun on säteilyannos täynnä. Aikas hyvä! Lasten ranteillehan nämä on suunniteltu, mutta kuka estää aikuista käyttämästä näitä myös. En ainakaan minä.

Swimpy UV-ranneke, 7 -pakkaus

Täydellinen varuste UV-säteilyn voimakkuuden arvioimiseksi. Ranneke muuttaa väriään ja muuttuu tummemmaksi, jos olet liian kauan a...
Hinta 7.90 €


Muut UV -suojakamppeet
Salaattilinko!
Salaatin linkoajille ja muille puutarhureille ehdoton värkki. Pirteän värisenä vieläpä.

Chef'n Salaattilinko

Salaattilinko linkoaa salaatin pesun jälkeen kuivaksi ja rapeaksi käden käänteessä. Linko on todella yksinkertainen ja kätevä käyt...
Hinta 24.90 €


Kaikenlaisia keittiöhärveleitä
No NYT.
Tätä Led Lenserin valmistamaa valospektaakkelia on hieman hankala selittää, mutta onhan tämä nyt hyvänen aika jotain, mitä et arvannutkaan tarvitsevasi. Nyt kun on nähty, että tällaisia valmistetaan/ -on olemassa, niin eihän ilmankaan voi elää. Hämmentävä vehje.

Led Lenser USB -valopallo

Valo kuin moderni taideteos! Vaihtuva väri luo sadunomaisen tunnelman. Mukana myös paristokotelo.
Hinta 16.90 €Kaikille mittaajille
Tarralla kiinnitettävä mittanauha - kiinteä mittanauha minne vaan, missä asioita tarvitsee mitata säännöllisesti. Tällä mittaat kätevästi kankaat, narut, köydet, lapset ja muut metritavarat.

Tarramittanauha, 2 kpl

Tarramittanauha toimisto- tai varastotyöntekijälle, jonka täytyy usein mitata esim. tuotteita. Hyvä myös ovenkarmiin lapsen kasvun...
Hinta 9.70 €Mökkitikka 2.0
Koska nythän puhutaan Unicorn Striker - virallisesta Darts kilpataulusta, eikä mistään halpahallin näköisjäljitelmästä. Että näin. Taulu on valmistetu bristle-kuidusta ja sektoreiden erotinlangat ovat erittäin ohuet ja korkealaatuiset, metallista valmistetut. Kohti häränsilmää, ystävät.

Unicorn Striker -darts-taulu

Unicorn Striker virallinen kilpataulu. - bristle-kuitua - sisältäen korkealaatuiset, ohuet metalliset sektorien erotinlangat ...
Hinta 49.00 €


Tikanheittoon liittyvä välineistö
Jauh-jauh.
Metsästäjien suosima vehje, ja täytyy sanoa, että jos vähääkään löytyy lihafiilistelijän vikaa ittestään, niin tämä on aika lailla pakollinen laite. Kuten hintalapusta huomaatte, ei ole mikään jäjettömän kallis vekotin ja kuitenkin toimintateho on aikas huikee. Messissä mukana makkarasuutin. Tässä laitteessa on n. 1,072 Hevosvoimaa. Kreisii.

Premium Lihamylly Maxi

Edullinen hinta, ammattitason suorituskyky! Soveltuu erinomaisesti metsästäjille ja poromiehille. Tekniset tiedot: - Jauhatuskap...
Hinta 499.00 €Vielä ehtii
poistamaan tämän ainoakaisen kappaleemme tällä ainutlaatuisella hinnalla pois meiltä pyörimästä. Jos vielä tämän kanssa matkaa jonnekin pohjoisemmaksi, niin luntakin riittää pikku carverointiin ja curvailuun.

SledgeHammer Carver

Tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen aloittelijoille. Laadukas alumiinirunko, carving-sukset ja tyylikäs ulkonäkö. Sledgehammer Carver...
Tarjoushinta 496.00 €
(Suositushinta 699.00 €)

-29%

Mainontaa ja kaupallisia tiedotteita tähän loppuun.
Tämä kisa on jo käynnissä, ja kilpailuaikaa on koko kalastuskauden 2015! Lue lisää ja osallistu kauden tärkeimpää kalakuvakilpailuun.
#paraskala voittakoon!
Kisaa järkkää Varuste.net, Vision ja Olympus Suomi - tutustu ohjeisiin kilpailun sivuilla ja klikkaa itsesi messiin mukaan vaikka tuolla feisbuukissa.

SARJAT:
1) Pisin taimen (huom: alamitta taimenelle 60 cm)
2) Pisin hauki
3) Paras kala/ kalastuskuva (voittaja valitaan äänestämällä tykkäyksin + raati)
4) Paras kala/ kalastusvideo (voittaja valitaan äänestämällä tykkäyksin + raati)
Tekiskö mieli vähän Julboa? Melkein kaikki olemassaolevat Julbo -aurinkolasi-, laskettelulasi-, ja hiihtovisiirimallit löytyy yhden erityisen Julbo -aiheisen verkkokaupan alta osoitteessa julbokauppa.fi. Tosi kätevää.

Lisäksi lapsellisia ja lapsenmielisiä kiinnostanee, että olemme Julbokaupan kanssa erityisen korosteisen lasten aurinkolasimalliston kanssa tavattavissa LAPSIMESSUILLA 10.-12.4. Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6f151.

Julbokaupalle on juuri avattu myös omat Facebook -sivut, joita kannattaa käydä vaanimassa, sillä siellä on ajoittain nyt ennen messuja pikku kisailuja, joilla voi voittaa ittelleen lippuja messuille! Klikkaa alta ja tutustu valikoimaan!
Hyviä vapaita vaan heille, joilla on ilo tällaisesta luksuksesta nauttia. Säät on varmaankin aika vaihtelevat, mutta kyllä aina jotkut vermeet löytyy, että kykenee aikansa ulkona viettämään. Aurinko on hyvä, mutta ei se vesi-/ räntäsade niin huonokaan ole.

Rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille toivottaa,
Varuste.netin asiakaspalvelu