Viikon tuote ja muita tarjouksia


Newsletter by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 1.2.2023

Vielä kerkiää helposti

Kivaa alkanutta helmikuuta vaan kaikille.
Talvea elellään vielä oletettavasti pari kuukautta, joten vielä ehtii uudistaa talvivaatekaappiansa niin tarvittaessa.

Uutiskirjeen ykkösaiheena tuodaan täten esille talvivaatteita koskevaa tarjoustelua. Löydät satojen huipputuotteitten käsinpoimitun valikoiman houkuttelevissa hinnoissa 28.2.2023 päätyyn saakka. Enempi vähempi -20% ollaan laitettu - joissain tuotteissa hinnoittelu on toki mennyt jo hulluttelun puolelle.

Pitemmittä puheitta. Viikon tuote, olkaa hyvä:

VIIKON TUOTE: Devold Nansen Sweater (Crew Neck)
> Valikoimassa myös samasta Nansen -paidasta korkeakauluksinen malli (High Neck)

Kampanjahinta alkaen 119,20 € (-20%)

TOPPATAKKEJA -20% TAI ENEMMÄN
Alta pääset näppärästi topattujen takkien pääsivulle selailemaan tarjontaa. Toppatakit on jaettu keinokuitu- ja untuvatäytteisiin ja niiden alla on vielä naissten- ja miesten mallit.
> LUE MYÖS Untuvan ja keinokuidun eroista sivuiltammeTOPPAHOUSUT JA -SHORTSIT
Kaikki toppahousut ja topatut shortsit saman linkin alla. Näissäkin siis sama homma, että osassa on se parikyt pinnaa tai enempi rabattia.

> Katso myös kaikki suositut toppahameemmeLIUKASTAKIN ON.
Täällä etelässä poluilla on erittäin liukasta. Aiheen ajankohtaisuuden vuoksi pakko nostaa liukuesteet ja nastajakineet myös tälle viikolle.

Nastalliset juoksukengät, nastalliset- ja kitkapohjaiset ulkoilukengät sekä oman kengän päälle asennettavia liukuesteitä löytyy jos jonkinmoisia:


PALJON TARJOUKSIA KOMPOSIITTI- JA PUTKIRUNKOISISSA LUMIKENGISSÄ
Talvilomalla kerkeää läpsytellä - nyt kannattaa selata koko lumikenkävalikoima läpi sillä joukossa on tosi hyviä tarjouksia:

KEVÄTHANGILLE VAELTAMAAN
Haluamme myös nostaa hyvissä ajoin ahkiot ja pulkat framille niin kauan kuin niitä vielä tälle kaudelle riittää. Kamat kuntoon keväthangille - ehtii vielä koepakkaamaan ja tekemään pienempiä harjoittelureissuja ennnen kevättä.

Koko valikoiman kaikkine herkkuineen löydät alla olevasta linkistä:

Hurjaa on, mutta olkoot.

Tässä uutiskirjeessä esitellyt valitut tuotteet keikistelevät varsin komein aleprosentein helmikuun 2023 loppuun saakka (28.2.2023 klo 23:59:59) Tarjouksessa paljon toppatakkeja, toppahousuja ja esim. hanskoja.

No. Näillä mennään nyt, ja ensi viikolla jollain muulla.
Kivaa loppuviikkoa vaan kaikille.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net


[uutiskirje_poistu]

Ti potrebbe interessare anche

Newsletter subscribers discount: giugno

Varuste.net newsletter subscribers discount for June Fjällräven -15% Mammut -15% Hanwag -15% Vibae -15% Ozone -20% Subscribe to our newsletter now and get the discounted prices. After subscribing remember to .

Jahtihommia ja muita metsäaiheita

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ. Se on se aika vuodesta Kausi käy ...

Kiipeilyviikon loppuhuipennus

Varsinaiset apinanpäivät Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista. Sisäkiipeilyha...