Kiipeilyviikon loppuhuipennus


Newsletter by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 14.9.2023

Varsinaiset apinanpäivät

Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista.

Sisäkiipeilyhalleista mahtavin, Ristikon KiipeilyAreena sijaitsee melkeinpä tossa meidän vastapäätä. Viikonloppuna (15.-16.9.2023) siellä kekkeröidäänkin ensimmäisiä Suomessa järjestettäviä kansainvälisiä IFSC -arvokisoja Nuorten Lead Euroopanmestaruuskilpailujen muodossa.

Varuste.net on myötäelänyt kisahuumaa ja on asettanut valikoituja kiipeilyherkkuja kisaviikon kunniaksi erikoishintoihin.
Kiipeilyviikon tarjoukset voimassa sunnuntain 17.9.2023 päätyyn saakka.

Mankkapussit:
Kun valitset itsellesi mankkapussia, niin katso ominaisuuksia jotka tukevat käyttötarvettasi: kiipeiletkö sisällä/ ulkona, mihin klippaat pussin, millaista mankkaa käytät (jotkut salit sallivat esim. vain pallomuotoisen mankan käytön) jne. Kun ominaisuuspaletti on katselmoitu, voikin keskittyä siihen, että mikä olisi parhaiten omaan tyyliin sopiva visuaalisessa asustemielessä.


Kiipeilyviikkotarjous alkaen 23,12 € (-20%)Kiipeilyviikkotarjous alkaen 13,52 € (-20%)

> Kaikki mankat ja mankkapussit

> KIIPEILYVIIKON ERIKOISTARJOUKSET

Kovaa kun kiipeillään, niin on kyllä händyt kovilla. Kirjaimellisesti: kovettumat sun muut haavanreunat/ muut ihohässäkät eskaloituvat helposti toimintaa haittaaviksi jos ei niitä asianmukaisesti hoida. Meillä on niin kiipeilijöille kuin kaikille muillekin käsillä tekijöille tarjolla hyvä valikoima markkinoiden parhaita spesiaalituotteita:

Kiipeilyviikkotarjous alkaen 14,01 € (-17%)Kiipeilyviikkotarjous alkaen 15,24 € (-19%)


Voiteiden ja salvojen lisäksi valikoimasta löytyy myös muita tuotteita joilla suojata ja hoivata käsiä. Kun oikein tarkkaan miettii, niin harrastusmukavuuden lisäksi kunnollinen hoito, suojaus ja paikkailu on kiipeilytilanteessakin keskeinen turvallisuustekijä.

Kiipeilyviikkotarjous alkaen 4,72 € (-20%)Kiipeilyviikkotarjous alkaen 7,92 € (-20%)
Hyvillä kamoilla on kiva kiipeillä.

Kaikista parasta on, että niitä voi nyt shoppailla aika hyvin kiipeilyviikkoalennuksin.

Tervetuloa käymään kaupalla:
Malminkartanontie 1, 00390 Helsinki (Konala)
Olemme avoinna arkisin 10-20, lauantaisin 10-18, ja sunnuntaisin 12-18.

Puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 numerossa 09 454 0707, meilitse tavoittaa: info@varuste.net.

Ja jos aikaa /kiinnostusta löytyy, niin hommatkaa ihmeessä liput viikonlopun jännitävimpään kiipeilyspektaakkeliin.

Kivaa loppuviikkoa toivottaa
Varuste.netin asiakaspalveluKlikkaa alla olevaa kuvaketta siirtyäksesi kampanjasivuillemme josta pääset myös eteenpäin hommaamaan liput viikonlopun kiipeilykisoihin:[uutiskirje_poistu]

Ti potrebbe interessare anche

Newsletter subscribers discount: luglio

July benefit for Varuste.net newsletter subscribers: Enjoy summer running on trails or roads: among running shoes, you'll find excellent options for city and other vacations where steps accumulate easily each day. Also note that supportive and high-quality (trail) running shoes ...

Jahtihommia ja muita metsäaiheita

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ. Se on se aika vuodesta Kausi käy ...

Syysretkelle tarjoushinnoin

Syksyn huumaa Alkusyksyn lämpö höllii, mutta kyllä tässä alkaa olla jo pirtsakampiakin tuulahduksia. Raikas ilma liikuttaa joutuisammin, eikä tule touhutessa niin hirvittävä hiki. Oli metsäreissu sitten tunnin, vuorokauden tai viikon mittainen, niin retken sujuv...