Isänpäivä sunnuntaina, 10.11.2019!

Isänpäivää juhlitaan tänä vuonna sunnuntaina (10.11.) ja olemme keränneet joitain kivoja vinkkejä, jos ei ole vielä yllätyslahjan idea kristallisoitunut täysin.

Anna aikaa ja yhteistä tekemistä
Kauttamme saat buukattua itsesi tekemään uskomattoman kivoja juttuja ammattitaitoisessa ja kokeneessa ohjauksessa. Yhteistyökumppanimme Adventure Partners tarjoaa isille ja isänmielisile ja muillekin kauden kunniaksi ohjattua jääkiipeilykokeilua kahdelle hintaan ysiysi (99€).

Varuste.netin oma sukelluskoulu, Sukelluskoulu Aalto mielellään taasen tutustuttaa syvyyksiin, ja saatavilla on esimerkiksi laitesukelluskokeilua tai snorkkelisukelluskurssia (altaassa!) Jos on jo sukelluskortti hankittuna, niin voi pojat, että sitten vasta onkin kurssivaihtoehtoja ihan jokaiseen makuun.Jos haluaa antaa iskän tai muun lahjansaajan ihan itte valita, niin nämä ovat olleet niitä kestosuosikkeja vuodesta toiseen:

Lahjakortti
 
Lahjakortti
Hinta vapaa

(503)
Heti saatavilla
Sähköinen lahjakortti
 
Sähköinen lahjakortti
Hinta vapaa

(187)
Heti saatavilla


Rippuen siitä, mikä on iskän lempipuuhaa, niin kannattaa vielä vilkaista lajikohtaisesti mitä täältä löytyy.
On nimittäin perusvermeiden lisäksi sen sorttisen erikoista spessukamaa, että oksat pois:
Mukavaa isänpäiväjuhlien valmistelua itsekullekin ja tulkaa toki meille tänne Konalaan ihmettelemään tätä kaikkea fantastisuutta.
Kyllä me livenäkin kanssanne jotkut hyvät niksit ja vinkit keksitään - tervetuloa!

uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

sähköpostiosoitteesi:
uusimmat viestit