Viimehetken isämäiset vinkit

Miestenviikon Grande Finalea, multihuipentumaa juhlitaan sunnuntaina 12.11.2017, jolloin päivänsankarina loistaa kaikenlaiset iskät. Jos haluaa iskää lahjoa, eikä vielä ole ollut mitään tarkempaa haisua/ käryä siitä, että mitä se jokin voisi olla, niin huoli pois. Varuste.netin isänpäivätoimikunta, joka koostuu niin isistä, isällisistä ja isättömistä, sekä todella isämäisistä tyypeistä, on laatinut huippuvinkit sunnuntain pääpäivään. 

Muistakaas hei muuten hyödyntää meidän isänpäiväetkojen, eli miestenviikon teematarjoukset. Hintahulinassa mukana siis koko viikon lähestulkoon kaikki kalsarit/ alusvaatteet (lyhyet, pitkät, miesten, naisten), kalsaripaidat ja sukat. Melkeinpä kaikki edellämainitut on 12.11.2017 klo 23.59 saakka -20%. 

PARHAAT VINKIT ISÄNPÄIVÄÄN JA MUUHUNKINVaruste.netin lahjakortti on paras lahja mm. näiden syiden vuoksi: Arvon pystyy määrittämään ihan mille tahansa summalle haluaa. Kortti ei mene vanhaksi, joten saa rauhassa miettiä, mitä tästä meidän suuruudenhullusta valikoimasta sitten oikein haluaisikaan. 

Vaihtoehtoina on tuollainen perinteinen, kartonkinen (ja hyvin tyylikäs) lahjakortti, tai sitten voi hankkia tuollaisen modernin sähköisen lahjakortin, joka kilahtaa haluttuun sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä.Lah...
Hinta Vapaa


Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta Vapaa
Hänelle, jolla on jo kaikkea.

Tarjoamme myös henkistä pääomaa ihkaoman PADI Sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon kautta. Niille, joille laitesukellus ei ole alkuunkaan tuttua puuhaa, tarjoamme laitesukelluskokeilua turvallisessa allasympäristössä kokeneen sukelluskouluttajan johdolla. Buukkaa vaikka koko perheelle tai kaveriporukalle mukava ilta kuplien puhaltelun parissa.

Niille lahjottaville, joilla jo on sukelluskortti, niin kannattaa vilkaista sukelluskurssivalikoimaamme - sieltä löytyy jos jonkinlaista jatkotason erikoiskurssia, että. 

Puli puli, nähdään pinnan alla. 

Hei ja huom! Ihan paras kiipeily- ja seikkailukumppanimme Adventure Partners on laatinut Isänpäivän kunniaksi jääkiipeilykokeilutarjouksen, jossa kaksi kokeilee jääkiipeilyä osaavan ohjaajan johdolla hintaan ysiysi. 
Jääkiipeilyjä ruvetaan järkkäämään heti, kun on ollut keli riittävästi pakkasen puolella, jotta ehtii seinän jäädyttämään. Makiaa puuhaa on, voimme suositella. 

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu
Hengittäminen veden alla ja ympäröivän veden ympäröimänä painottomana leijailu - varsinkin ensimmäistä kertaa elämässä - on unohtu...
Hinta 60.00 €

Adventure Partners IsänpäiväTARJOUS Ohjattu jääkiipeilykokeilu kahdelle

Huomaathan, että tarjoushintaan 99 € sisältyy kaksi jääkiipeilykokeilijaa! Ohjattu jääkiipeilykokeilu Pirunkalliolla sopii lähes...
Erikoishinta 99.00 €Isänpäivän megatarjous

CR7:n tyylikkäät, hyvin istuvat ja mukavasta materiaalista valmistetut hottiskalasarit leveällä vyötäröresorilla. Tarjouksessa on kolmen kalsongin paketit, kahden kalsarin paketit ja yksittäispakatut kalsarit. Kaikki ovat lahkeellista mallia.
Miestenviikon isänpäiväetkojen kunniaksi tarjoukset voimassa heti ja jatkuu aina isänpäivän loppuun saakka (12.11.2017).

CR7 Men Basic Trunk, 3-Pack

Laadukkaat ja miellyttävät puuvillaiset miesten alushousut paksulla vyötäröresorilla. Kolmen pökän paketti.
Tarjoushinta 19.90 €

-50%
CR7 Main Fashion Trunk

Laadukkaat ja miellyttävät miesten alushousut paksulla vyötäröresorilla.
Tarjoushinta 9.90 €

-50%
CR7 Trunk 2-pack (cotton)

Laadukkaat ja miellyttävät puuvillaiset miesten kahden pökän alushousupaketti paksulla vyötäröresorilla.
Tarjoushinta 17.50 €

-50%Mieletöntä miestenviikkoa kaikille naisille, miehille, henkilöille, eläin-, sieni- ja kasvikunnan edustajille. Muita eliöryhmiä unohtamatta.
 
Toivotamme teille kaikille kalsaririkasta viikkoa - nyt tosiaan on ihan jo säiden puolesta ihan aiheellista varautua talveen ihan tällä aluspukeutumispuolellakin. Talvi keikkuen tulevi, mutta kait se sieltä ihan kohta puoleen sitten tulee. Kuten me kaikki autoilijat ainakin tiedämme: talvi yllättää joka vuosi.

Vielä ennättää isänpäiväksi hommata lahjat täältä meidän myymälästä livenä. Nuo sähköiset lahjakortit sun muut kurssit saa tietysti kuitattua netin välityksellä per heti, eli ne on siittä kätsyjä. 

Kauppaan tulijoille tiedoksi, että olemme arkisin auki 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. 
Tervetulot!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net