Ohjeet ja säännöt

§ Kilpailu on käynnissä 22.3.-2.4.2017, palkintona Garmin inReach Explorer+ 

§ Vain kilpailuajan puitteissa saapuneet osallistumiset voivat osallistua kilpailuun 

§ Kilpailuun voi osallistua Facebook-sivuillamme käyttäen alla esitettyä linkkiä tai Instagramia käyttäen aihetunnisteella #maailmanääriin 
kannattaa käyttää myös muitakin aihetunnisteita, jotta meillä kaikilla muillakin näkyy: #varustenet #garmin #inreach #uskallakokeilla
jotta kaikki varmasti löytävät hienot osallistumisenne!

§ Mahdollisten kuvien ja videoiden käyttöoikeudet: Garmin tai Varuste.net ei tule irroittamaan kuvianne omiin käyttötarkoituksiinsa, vaan niitä voidaan esittää ainoastaan sosiaalisessa mediassa valokuvaajan nimi mainiten. Jos erinomainen kuvanne sopisi johonkin em. yritysten käyttötarkoituksiin muuhun asiayhteyteen, sovitaan siitä kuvaajan kanssa aina erikseen.

§ Äänestys: osallistumisien suosiota yleisön keskuudessa mitataan tykkäyksin/ reaktioin. Voittaakseen ei tarvita tykkäyksiä, vaan lopullisen valinnan tekee Varuste.netin asiantunteva raati erillisin perustein. 

§ Voittaminen: Kilpailun voittaja valitaan maanantaina 3.4. ja kilpailuun huomioidaan 22.3-2.4. saapuneet osallistumiset. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös Facebook-sivuillamme / Instagramissa. 

§ Varuste.net on yksin vastuussa kilpailusta, Facebook tai Instagram ei ole osallisena millään tavalla. Kaikilla varuste.netin seuraajilla on oikeus osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuu toimimalla ohjeiden mukaan. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä nämä kampanjat liity mitenkään Facebookiin.

#maailmanääriin 

Kantsii käyttää myös näitä: #varustenet #garmin #inreach #uskallakokeilla