KUTSU
Tervetuloa jahtikauden avaavaan tapahtumaan Varuste.netiin torstaina, 11.8.2016.
Ohjelmaa metsästysosastolla on n. klo 12.00 - 18.00.


Tapahtuma keskittyy erityisesti 20.8. alkavaan sorsalintujen metsästyskauteen ja tärkeänä teemana on myös ilman muuta Hirven metsästys (alkaen 24.9.)


Päivän tarkoituksena on tarjota sopivimmat pelit, pensselit ja vehkeet näihin hommiin, ja olemme pedanneet juhlatilaisuutta varten metsästäjille varsin houkuttelevia houkutuksia. Tästä päivästä lukien aina ensi viikon loppuun saakka kaikki valikoimamme metsästysjalkineet ovat -10%. Jos siis tukevaa tossua mehtähommiin halajat, niin nyt on oiva hetki sellaiset itselleen hankkia.Ilmiömäisen taitavien metsästysasiantuntijoidemme Kallen, Tonyn ja Matin lisäksi tilaisuuttamme kunnioittaa tärkeimmät tyypit Suomen metsästyskentältä:

NORMARK
Sauer, Lincoln, Remington. Mitäpä muuta? Aijuu, ja maanmainio tuotetietäjä Juha. Kysy ihan mitä ja mistä vaan, niin varppina tulee vastausta tiskiin koski asiasi sitten metsästysaseita, paukkuja tai oikeastaan mitä vaan aiheeseen liittyvää.

Hirveästä Sorsapäivästä lähtien meillä olisi tarjolla tälläistä, melkoisen reilua pakettia:
• Remington Shur Shot 12/70 -haulikonpatruuna 100 kpl (34g)
• Vedenpitävä Planon paukkulaatikko
• Remington-lippis
SAKO
Kanta-/ Päijät-Hämeen kiistaton kunkku Jukka esittelee päivän aikana piipunlujalla asiantuntemuksella Sakon, Berettan ja Tikan mallistoa ja auttaa sinua valitsemaan parhaimman mahdollisen työkalun metsäretkillesi.
SWAROVSKI

Pekka perehdyttää optiikan ihmeelliseen maailmaan ja osaa suositella oikeanlaista kiikaritähtäintä, kiikaria tai muuta aiheeseen liittyvää lisätarviketta/ -härpäkettä sinun käyttötarpeisiisi.


Swarovski Z4i 1.25-4x24, Rengaskiinnitteinen, Ristikko 4-I

Huippukiikari monipuoliseen metsästykseen valaistulla ristikolla.
Hinta 1150.00 €

Swarovski Z4i 2,5-10x56, Kiskokiinnitteinen, 4A-I Ristikko

Huippukiikari monipuoliseen metsästykseen valaistulla ristikolla.
Hinta 1530.00 €ZEISS
Zeissin monipuoliseen tuotevalikoimaan sinut opastaa Juhana. Oli haaveissasi huippuluokan kiikaritähtäin tai vailla vertaansa olevat katselukiikarit, niin epäilemättä löydät tästä sortimentista omasi.Zeiss Victory V8 1.1-8 x 30, valopisteellä, Rengaskiinnitteinen, Ristikko # 54

Kauden 2015 uutuusmalli, joka soveltuu erinomaisesti kaikkiin jahtimuotoihin. Laajan suurennuskerroinskaalansa sekä näkökenttänsä ...
Erikoishinta 2345.00 €

Zeiss Victory V8 1.8-14 x 50, valaistu, ASV+, Kiskokiinnitteinen, Ristikko # 60

Todellinen yleiskiikari kaikenlaisiin jahtimuotoihin. Laajan suurennuskerroinskaalansa sekä näkökenttänsä ansiosta tähtäintä voi y...
Erikoishinta 2815.00 €

Zeiss Linssinpuhdistussarja

Mukana: - mikroliina - 10 kpl kertakäyttöliinoja - pölyharja - pesunestepullo
Hinta 25.00 €


Tiedoksi vaan, että Hirveänä Sorsapäivänä (11.8.), ja ainoastaan ja vain silloin:
Kaikki metsästyspaukkumme ovat -10% meitin normihinnoista.
Ei huono tarjous. Itseasiassa ihan hyvä.


Tervetuloa torstaina 11.8.2016 klo 12.00 alkaen Konalaan tapaamaan tyyppejä, fiilistelemään varusteita ja viettämään jahtikauden avausta yhdessä muiden jahtikavereiden kanssa.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net