7. Luukku

Itsenäisyyspäivän hulinoista ollaan selvitty taas sorvin ääreen keksimään uusia kujeita: 

Kaikkia oman elämänsä McGyvereitä sun muita ihmemiehiä, -naisia, -henkilöitä sekä -eliöitä saattaa kiinnostaa viikonlopun erikoisteemamme, johon sisältyy monitoimityökalut ja muut linkkarit. 

Monitoimityökalu tai hyvä linkkari on perusvälttämättömyystarvike kaikille, jotka ylipäätään tekevät yhtään mitään. Valikoimastamme löydät vain parasta: Gerberiä, Leathermania ja Victorinoxia.

Harvemmin näitä tuotteita näkyy missään erityisissä tarjousmyynneissä, mutta nyt ollaan päätetty pistää elämä ihan risaiseksi, ja asetimme lähestulkoon kaikki monitoimityökalut ja linkkarit -10% alennukseen. Tarjoushinnat ovat voimassa perjantaista sunnuntain loppuun saakka (8.-10.12.2017). Tarjoukset ovat voimassa sekä myymälässä, että verkokupassa. (Myymälä avoinna arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18)

Näitä erinomaismainioita työkaluja on niin maan mahoton määrä, että koettiin järkeväksi jaotella nämä nippuihin tuotemerkkien mukaan. Sen pidemmittä puheitta. Tästä nyt sitten itselle vermeet kuntoon tai pukinkonttiin varmasti mieluisat terävät ja kovat paketit.

Tästä kaikki Gerberin tuotteet:
Alla olevasta bannerista näet kaikki Leathemanin tuotteet:
Victorinoxin legendaariset linkkarit sun muut tästä:Aivan verratonta joulukuun toista viikonloppua. Sitä seuraava viikonloppu menee vielä valmisteluiden merkeissä, mutta sitä seuraavana viikonloppuna hunnutetaan jo kinkkua. Kylläpä aika rientää.

Tiedoksenne, että jos haluatte Postin välityksellä tilailla kuusen alle lahjoja, niin mitä aikaisemmin tilauksen tekee, niin sen parempi. Periaatteessa, jos jostain syystä haluaa jättää ostokset viime tippaan, niin 19.12. tilatut tuotteet suurella todennäköisyydellä vielä kerkiävät perille H-hetkeksi. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan hyvissä ajoin.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille. 

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net