Muovilaadut

Innova

Champion - Innovan kehittämä “the original”, läpinäkyvä muoviseos. Huomattavasti DX/Pro-linjoja vahvempi: Champion-muovin kiekot kestävät satoja kierroksia ja soveltuvatkin erityisesti aktiivi- ja kilpapelaajille. Maailman suosituin muoviseos premium-kiekoissa.

DX-muovin hyvä puoli edullisen hinnan lisäksi on miellyttävä pinta. Etenkin sadesäällä monet pitävät DX-muovista enemmän kuin muista muoveista, koska niissä on parempi pito.

Yleisesti ottaen kovempi muovi on kestävämpää ja ylivakaampaa kuin pehmeämpi muovi. Innovan Pro-muovi (jota ei pidä sekoittaa Discraftin pehmeimpään Pro-D -muoviin) sijoittuu kovuudeltaan Champion- ja DX- muovien väliin.

Innovan suosituimpia muoveja on Star-muovi, jonka lento-ominaisuudet muistuttavat pitkälti Champion-muovia. Star-muovin tuntuma ja läpinäkymätön ulkonäkö tuovat mieleen Innovan Pro-muovin.

Innovan GStar -materiaali on jalostettu erittäin suositusta Star -muovista. GStar -muovi on erittäin pitävää ja hieman pehmeämpää kuin tavallinen Star -muovi. Tällaista pitoa ei ole ennen nähty premium -luokan muoveissa. Erinomainen valinta mm. kylmien kelien kierroksille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa. GStar -muovissa on metallinhohtoisia vivahteita ja se on todella näyttävän näköinen.

R-pro kiekot on valmistettu kumimaisesta erittäin pehmeästä muovista. Muovissa on todella hyvä pito. R-pro muoviset kiekot toimivat hyvin sateella ja kylmässä ilmassa.

Discraft

Flx-muovi on pehmein discraftin muovi ja siinä on paras pito. Muovi on muuten samantyyppinen ESP-muovin kanssa.

Elite Z -muovi on erittäin kestävä muovilaatu.

Esp-muovisissa kiekoissa on parempi pito kuin Elite Z -muovisissa ja ne ovat kestävämpiä kuin Elite X -muoviset.

Z Flx –muovi on Discraftin huippu-uutuus, joka yhdistää suositun Z-muovin kestävyyden ja kirkkaat näyttävät värit sekä Flx-muovin pehmeyden ja erinomaisen pidon. Erinomainen valinta kaikkiin olosuhteisiin ja toimii lisäksi mainiosti kylmällä säällä sekä sadekelillä.


Latitude


Ruotsalaisen Latitude-tehtaan läpinäkyvä Optoline-muovilaatu vastaa lujuudeltaan amerikkalaisten tehtaiden lujimpia laatuja.

Goldline on Latituden uusin muovilaatu, joka on kestävää ja siinä on hyvä pito.

Westside Discs


BT-muovi on Jämäkkä muoviseos, joka on alivakaampana usein helpompi heittää jos kyseessä uusi harrastaja BT-muovi kuluu nopeammin kuin kalliimmat muoviseokset. BT-muovissa on erinomainen pito kaikilla keleillä, joten sopii hyvin varsinkin putterimuoviksi.

VIP-muovi on läpinäkyvä ja superkestävä hi-tech muovi. Säilyttää lento-ominaisuudet pitkään kulumisesta huolimatta. Sopii kaikentasoisille pelaajille

VIP AIR muovissa on mikrokuplia vip-muovin sisällä jonka ansiosta kiekkojen painoista saadaan kevyempiä. Kestää kuitenkin kolhuja ja säilyttää lento-omaisuudet hyvin

Tournament-muovi on erikoisseos vip-muovia ja teknistä polymeeriä. Vip-muovia parempi grippi sateella. Superkestävä.