Sports‪» Randonnée‪» Cartes‪» Cartes de la Finlande‪» Cartes de randonnée‪»

Koilliskaira, 1:100000, 2011

Koilliskaira, 1:100000, 2011

Koilliskaira, 1:100000, 2011

Prix
17,50 + frais de livraison
TVA comprise 24 %


Quantité
unité
Magasin (Helsinki)sur étagère0 unités
Disponible dans boutique en ligne0 unités


Dans le cas de ce produit, le nombre maximal qui peut être commandé est celui que nous avons disponible en stock.
Disponibilité
Ce produit n'est pas disponible en ce moment.

Disponibilité


Description du produit
Uuden ilmeen saanut Koilliskairan ulkoilukartta kattaa koko Urho Kekkosen kansallispuiston, Sompion luonnonpuiston ja Saariselän matkailukeskuksen lähialueet. Etelässä kartan alue ulottuu Lokan tekoaltaan ja Kemihaaran erämaa-alueen eteläreunalle saakka. Kartan mittakaava on 1:100 000 (1 cm kartalla = 1 km maastossa).

Kätevän kokoinen yhdelle puolelle painettu ulkoilukartta kattaa koko suositun Urho Kekkosen kansallispuiston alueen aina Korvatunturille asti yhdellä lehdellä. Kartta soveltuu erityisesti retkeilyyn jalan tai hiihtäen. Lisäksi mukana ovat pyöräreitit ja moottorikelkkareitit.

Kartan pohjana on Maanmittauslaitoksen maastokartta, jonka päälle on merkitty runsaasti retkeilijöitä ja matkailijoita palvelevaa tietoa, kuten erilaiset reitit välimatkoineen, tuvat, laavut, ruokailu- ja majoituspaikat sekä nähtävyyksiä.

Koilliskairan kartan reunukseen on koottu kaikkien Metsähallituksen ylläpitämien alueen tupien koordinaatit, jotka auttavat GPS-laitteen kanssa retkeileviä löytämään perille. Kartta soveltuukin hyvin GPS-paikantimen kanssa käytettäväksi. Lisäksi sen reunaan on painettu tiedot erannosta ja kartan koordinaattijärjestelmästä (YKJ). Kartalta löytyy myös ETRS-TM35FIN-koordinaattiruudusto.

Les dimensions du produit emballé ou de l'emballage de vente sont environ : 250 x 100 x 10 mm.


Commentaires
Commenter

Blog

Liste de l’équipement à emporter en randonnée

Dans cet article, nous listons quelques exemples des choses que vous pouvez emporter / qu'il est recommandé d’emporter en randonnée. La quantité du matériel dépend de la durée et des conditions de la randonnée, mais la liste que nous avons dressée est tellement exhaustive que ...