Syksyn huippu-uutuus nyt ennakkotilattavissa meiltä!


Toimitukset tälle uutukaiselle tuotteelle alkavat n. 15.9.2016,
varmista itsellesi kauden huippu-uutuus haluamassasi värissä pistämällä tilaus sisään per hetinyt. Nämä tullaan viemään käsistä, luulemma. Huippuluokan GPS Juoksukello RANNESYKEMITTARILLA. Ja mihin hintaan? Ei juuri mihinkään. Koko komeus järkevään 219€ hintaan.


Forerunner® 35 GPS Juoksukello
Garmin ElevateTM Rannesykemittarilla

Pysy kunnossa, pysy yhteydessä ja jaa tiedot uudella Forerunner 35 kellolla. Tyylikäs, helppokäyttöinen, sisäänrakennetulla GPS:llä varustettu juoksukello Elevate rannesykemittarilla - enää et tarvitse sykevyötä. Laite seuraa myös päivittäistä aktiivisuutta ja laskee päivittäin ottamasi askeleet ja kalorinkulutuksen. Forerunner 35 kellon älykkäisiin toimintoihin kuuluvat mm. älykkäät ilmoitukset, LiveTrack ja musiikinohjaus. Valmiit toimintoprofiilit, värinähälytykset ja muut hyödylliset toiminnot kuten Auto Pause® ja juoksu/kävely tila pitävät sinut motivoituneena.


UUTTA
• VÄRINÄHÄLYTYKSET
Käytännölliset värinähälytykset ilmoittavat sinulle esim. asettamistasi hälytyksistä juoksun aikana, saavutetuista askeltavoitteista1 , älykkäistä ilmoituksista2 tahdissa pysymisestäsi.

• PARANNETTU NÄYTTÖ
Uusi korkearesoluutioinen näyttö, joka soveltuu täydellisesti sisä- ja ulkoliikuntaan.

Ominaisuudet

• SISÄÄNRAKENNETTU GPS
Sisäänrakennettu GPS hakee satelliittiyhteyden nopeasti ja sen avulla tiedät kuinka pitkän matkan, kuinka nopeasti ja missä juokset, jopa maastossa.

• 24/7 SYKKEEN SEURANTA
Rannesykemittari seuraa sykettäsi ympäri vuorokauden – enää et tarvitse erillistä sykevyötä.

• ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT
Automaattinen harjoitusten siirto, älykkäät ilmoitukset, LiveTrack ja paljon muuta.

• AKTIIVISUUDEN SEURANTA
Laskee askeleet, kalorinkulutuksen, tehominuutit ja muistuttaa, kun on aika liikkua. Seuraa myös untasi – tarkemmat tiedot voit tarkastella Garmin Connect palvelusta.

• ILMAINEN GARMIN CONNECT™ MOBILE SOVELLUS
Ilmainen yhteisö, jossa voit tarkastella, analysoida ja jakaa sosiaalisessa mediassa lenkkitietosi tai tarkastella päivittäisiä aktiivisuustietojasi perheen ja ystävien kesken.

• TYYLIKÄS JA MUKAVA
Virtaviivainen muotoilu takaa hyvän istuvuuden ja kevyen painon.

• TOIMINTOPROFIILIT
Valmiina toimintoprofiileina juoksu, sisäjuoksu, pyöräily ja cardio.

Pakkaus sisältää: Forerunner 35, lataus/datajohto, oppaatMistä tätä saa! No tästä alta tiätty:

Garmin Forerunner 35
Hinta 219.00 €