Garmin Forerunner 245 -sarja

-11%
Garmin Forerunner 245
Lajit‪»Ulkoilu‪»Elektroniikka‪»Urheilukellot‪»Garmin‪»Forerunner‪»
Garmin Forerunner 245
Kampanjahinta 239,81 €
(8)
Heti saatavilla
-10%
Garmin Forerunner 245 Music
Lajit‪»Ulkoilu‪»Elektroniikka‪»Urheilukellot‪»Garmin‪»Forerunner‪»
Garmin Forerunner 245 Music
Kampanjahinta 286,10 €
(37)
Heti saatavilla


Mikä määrä harjoittelua sopii juuri sinulle?
Forerunner 245 tarjoaa henkilökohtaisia harjoittelu- ja palautumistietoja, joiden avulla voit tehdä fiksuja harjoittelupäätöksiä ja valmistautua tuleviin kilpailuihin. Se seuraa maksimaalista hapenottokykyäsi ja tietää, miten lämpö ja maaston korkeus vaikuttavat suorituskykyysi. Mitä suurempi maksimaalinen hapenottokykysi on, sitä parempi suorituskyky on odotettavissa. Se ilmenee suoritustason tiedoista. Harjoittelun tila arvioi aiempia harjoituksiasi ja suorituskykytietojasi ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Katso, miten harjoituksesi vaikuttavat kestävyytesi, nopeutesi ja voimasi kehitykseen, aerobisen ja anaerobisen harjoitusvaikutuksenpalautteesta.

Palautumisaikaominaisuuden avulla voit maksimoida tekemäsi työn hyödyt, koska se arvioi, milloin olet taas valmis seuraavaan kovaan haasteeseen. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Forerunner 245 sisältää suoritusprofiilit myös pyöräilyyn, allasuintiin, sisäsoutuun ja jopa crosstrainerille. Music-malliin saat synkattua jopa 500 lempparikappalettasi esim. Spotifystä.

Garmin

Forerunner 245 | 245 Music: Getting the Most Out of Your Device