Sports‪» Outdoor activities‪» Lamps‪» Accessories‪» Headbands‪»

Lumonite Headband Ergo V2

Lumonite Headband Ergo V2

Lumonite Headband Ergo V2
Lumonite Headband Ergo V2

Bargain price
Captcha$ + delivery costs
Offer ends in
Normal price 33.23 $


Quantity
pc


Delivery time approximately 14 - 30 day(s).
Store (Helsinki)on-shelf0 pcs
Immediately available in the webstore0 pcs

Product code
8834Availability
Approximately 14 - 30 day(s) from the order. The reliability of the estimation is good.

Detailed availability
Notify me when this product is in stock again


Product description

Täysin uudistettu Lumonite Ergo V2 -otsapanta GoPro -kiinnitysjärjestelmällä! Entistäkin ergonomisempi ja tukevampi malli, jossa monipuoliset säädöt. Erittäin tukeva ja miellyttävä istuvuus! Sopii Lumonite Air2-, Navigator2- ja Leader -valaisimille.

Uusi, kokonaan uudelleen suunniteltu Lumonite Ergo V2 -otsapanta! Nyt entistäkin tukevampi, ergonomisempi ja monipuolisempi Lumonite Ergo V2 -otsapanta on suunniteltu kaikkein vaativimpiin käyttösovelluksiin sekä vauhdikkaisiin urheilulajeihin, kuten esim. suunnistukseen. Panta on erittäin miellyttävä päässä, ja monipuoliset säädöt varmistavat tukevan istuvuuden jokaiseen päähän - se sopii sekä naisille, että miehille. Uudistetussa mallissa on nyt valmiina jämäkkä GoPro -kiinnitysjärjestelmä valaisinpäätä varten! Valaisinpään virtajohto saadaan siististi ohjattua pään ylitse pannan päällä olevan kiinnityskujan kautta, eikä se kulje hankalasti oksien repimänä tai näkökentän edessä otsapannan sivulla. Ergo V2:sen valmistuksessa on käytetty kaikkein laadukkaimpia materiaaleja pienimmistä ompeleista lähtien, mikä takaa sekä huippulaadun, että erinomaisen kestävyyden. Ergo V2 -otsapanta jakaa valaisimen painon tasaisesti, tehden lampusta lähes huomaamattoman kantaa.

Otsaa vasten tuleva pehmeä kangas yhdistettynä kaarevaan, huolellisesti suunniteltuun valaisinpidikkeeseen ja monipuolisiin säätöihin varmistavat maksimaalisen käyttömukavuuden myös pitkäkestoisissa urheilusuorituksissa kuten kilpasuunnistuksessa, hiihdossa tai polkujuoksussa. Pannasta löytyy yhteensä kolme säätökohtaa, joista jokainen on tehty helpoksi - säätö onnistu vaivatta myös pannan ollessa päässä! Pääosin materiaalina käytetty neopreeni takaa ultrakevyen tuntuman - Ergo V2 painaa ainoastaan 79 grammaa!

Lumonite Ergo V2:n suunnittelun lähtökohtana oli luoda ultrakevyt, ergoniminen, tukeva, helppokäyttöinen ja -säätöinen otsapanta kaikkein vaativimpiin käyttösovelluksiin sekä vauhdikkaisiin urheilulajeihin, kuten esimerkiksi suunnistukseen. Tavoitteena oli kaikessa yksinkertaisuudessaan markkinoiden paras otsapanta, joka sopii erikokoisiin päihin sekä naisille, että miehille. Jokainen otsapannan kantaja on pään muodoltaan erilainen, joten tavoite halutuissa ominaisuuksissaan osoittautui paikoittan erittäin haastavaksi, ja tuotteen suunnitelu mallinnuksesta myyntipakkaukseen asti tuntui kestävän ikuisuudelta tuntuvan ajan. Monien prototyyppien, tuotetestausten ja suunnitelukierrosten jälkeen tavoitteeseen lopulta päästiin. Lopputuloksena Lumonite esittelee suurella ylpeydellä kaikin puolin onnistuneen ja ennen kaikkea toimivan kokonaisuuden - Lumonite Ergo V2 -otsapannan!

HUOM! Voit ostaa myös pelkän pannan lisäksi setin, jossa on mukaan Lumonite Backup-varavalokiinnike esim. Compass R-, Vector- tai Pixel-valaisimille.

Yhteensopivat tuotteet 

  • Lumonite Leader
  • Lumonite Navigator2
  • Lumonite Air2

The approximate size of the packed product or the sales package is 150 x 150 x 30 mm.


Weight
0.079 kg (with sales package 0.10 kg)


Warranty
12 month(s)


Comments
Add a comment