Molskis

Tänään nämä meitin puheenaiheet painottuu aika tavalla vesiaiheisiin, mutta on meillä tossa jotain uutuuksia ja mm. kauan odotettujen Suunto Spartan -sarjan tuotteiden ennakkotilausmahdollisuutta, eli taas mielenkiinnostavaa askaa riittää tälle(kin) viikolle.

Ensinnä mitä ylpeimmin julkaisemme tämän viikon spesiaalitarjouksemme. Suppailu on tullut tänne Härmän perukoille jäädäkseen, se on selvää ja hyvä niin. Homma on meinaan aivan poskettoman hauskaa. Suppailuun tarvitsette tietenkin suppilaudan, johon suositelemme alla olevaa vakaata ja tukevaa mutta pieneen tilaan mahtuvaa lautaa. Asenne Floater II on pumpattava, ja paketti sisältää laudan, pienen käsipumpun, kunnon kantorepun, jalkanarun ja evän. Mela ei sisälly hintaan, eli sen voi valita laajasta valikoimastamme erikseen. Antoisia suppailuhetkiä!

Asenne Floater II 10' 6" 2016

SUPin (Stand-Up Paddle Board) parissa rentoutuu mökkijärvellä tai merellä laineiden liplatellessa kevyesti ympärillä. Sen päällä p...
KESÄTARJOUS 
759.00 €
Kaikki valikoimamme SUP-laudatMelan avulla melominen sujuu parhaiten. Alla valikoima erityisesti suppailuun suunniteltuja meloja.


Asenne Alumiinimela

Musta alumiinimela paddleboardeihin. Saa kolmeen osaan, joten kulkee näppärästi mukana. Pituussäätö 170-210 cm.
Hinta 79.00 €


Jobe Alumiinimela

Hyvä kelluva yleismela suppailuun. Alumiininen kaksiosainen sup-mela, joka sopii monenkokoisille käyttäjälle. Sup-melassa pituude...
Hinta 69.00 €


Jobe SUP Lasikuitumela
Kelluva kaksiosainen lasikuitumela supmelontaan. Lasikuituinen mela on alumiinista jäykempi ja tarjoaa astetta paremman tuntuman ...
Hinta 119.00 €Valikoimamme kaikki suppailumelatVedet on nyt ihanan lämpimät, mutta jos aikoo asiakseen kauemminkin läträtä, niin voi olla, että lisäeristyksestä saattaa olla hyötyä. Surffailuun, suppailuun ja leijailuun sekä kaikkeen muuhunkin vesiurheiluun voimme täysin varauksetta suositella erinomaislaadukasta, hyvän hinta-laatusuhteen omaavaa, ihanan fleksiibelistä neopreenista valmistettua Rip Curlin Omega -märkkäriä. Naisille ja miehille omat mallit. 

Tutustu myös näiden tuotteiden alta muuhunkin märkkärivalikoimaamme, sillä kaikkea löytyy, mitä ikinä oletkaan aikeissa tehdä. 


Rip Curl Omega 3/2 Steamer (WSM4LM)

Laadukas 3/2mm miesten märkäpuku laatutietoisille kesäsurffareille tai mukaan etelän reissuun. Huippuominaisuuksia märkäpukujen ma...
Hinta 119.00 €


Rip Curl Women's Omega 5/3 GB B/Zip Steamer (WSM4MW)
Laadukas 5/3mm naisten märkäpuku laatutietoisille kesä- ja syyssurffareille tai mukaan etelän reissuun. Huippuominaisuuksia märkäp...
Hinta 149.00 €Kaikki märkäpuvut vesiurheiluun

Erityisesti sukeltamiseen suunnitellut märkäpuvut

Avovesiuintimärkkärit

Märkäpuvut vapaasukellukseen ja harppuunakalastukseen

Lasten märkkäritOdotettu uutuus valikoimassamme

The Trek Lounger on uusi ja uskomattoman mukava, täytettävä lepotuoli matkakäyttöön. Nauti festareista, lomamatkasta tai retkeilystä luonnossa helposti mukana kulkevalla lepotuolilla. Lepotuoli muotoutuu käyttäjän vartalon muodon mukaan, ja se on uskomattoman kestävä. Maksimikuormitus on jopa 250 kg.

Lepotuolin parhaita puolia on sen paino. Tuoli painaa vain 1,3 kg, ja sen mukana tulee kiristysnauhalla varustettu kantokassi. Kompakti muotoilu tekee lepotuolin kuljettamisesta uskomattoman vaivatonta, ja se voidaan kätevästi kiinnittää retkeilyreppuun tai pakata matkalaukkuun.

Trek Lounger -lepotuolia on paitsi erittäin vaivaton kuljettaa mukana, myös todella helppo täyttää ja tyhjentää. Täytä tuoli avaamalla sen toinen pää ja liikuttamalla sitä lyhyin, terävin liikkein ilmassa, kunnes sen molemmat puolet ovat täyttyneet ilmalla. Rullaa tämän jälkeen tuolin avoin pää kiinni ja käytä klipsillä varustettuja solkia lukitaksesi ilman sisään. Valmista tuli! Lisätietoa tuotteen täyttötekniikoista löytyy Youtubesta Trek Lounger -hakutermillä. Kun haluat tyhjentää lepotuolin, vapauta solkien klipsit, avaa klipseillä suljettu pää ja aloita rullaamaan tuolia kasaan suljetusta päästä. Taita tuoli vielä keskeltä kahtia ja aseta se mukana tulevaan kantokassiin. Helppoa!

Ensimmäinen erä suorastaan vietiin käsistä, ja lisää meille tulee pikapuoliin ensi viikolla.
Tilaa ihmeessä omasi nyt, niin varmistat itsellesi kesän makeimman löhöilyvarusteen.


The Trek Lounger - Täytettävä lepotuoli

The Trek Lounger on uusi ja uskomattoman mukava, täytettävä lepotuoli matkakäyttöön. Nauti festareista, lomamatkasta, tai retkeily...
Hinta 49.00 €Kaikki välineet ulkona lekotteluunNyt kaikki sukeltajat HUOMIO:
TERVETULOA HANKOON
Lauantaina 16.7.2016 klo 10.00-16.00

Varuste.netin & Sukelluskoulu Aallon kautta aikain ensimmäinen, suurin ja merkittävin kamojen testitapahtuma on nyt käsillä.

Tarkennuksena vielä, että suosittelemme ilman muuta ottamaan mukaan omat säiliöt ja tietty muita sukelluskamppeita jos sellaisia omasta takaa löytyy.

Kun tulette omilla säiliöillä ja -ilmoilla demoilemaan kanssamme, niin saatte toki paikan päältä mukaan täyttölahjakortin,
jolla saatte taas pumpattua omat pullonne täyteen täällä meillä Konalassa. 

Mikä on siis homman nimi? 

Koppnäsin rantaan kokoontuu huippujoukko parhaita brändejä ja edustajia demottamaan valikoimaa, uutuuksia ja muuta hauskaa.
Google Mapsin karttalinkki kohteeseen


Reel Divingin karavaani saapuu Hankoon kipparinaan Jamie Parker esittelemään Santin tuotteita (puvut, lämpöjärjestelmät), sekä myöskin X-Deepin SM-kamoja JA Nanightin mainioita valaisimia.

Suoraan Turusta saapuu paikalle ainaskin Fabrizio / Severi, jonka näyttelyvalikoimassa kokeiltavana Ursuitin pukuja, Suexin skoottereita sekä Suunnon tietokoneita/ sukellusinstrumentteja.

Ruotsin sydämestä, Vätternin rannoilta Hankoon Holliksen, Oceanicin ja Lavacorenerinomaismainioita kamoja saapuu esittelemään Oceanic Swedenin Niklas Jarsmo.

Länsinaapurimme edustus Hangon rannoilla on hämmästyttävä, sillä Bosse CBM:ltä, Ruotsalaisesta Nackan pitäjästä on paikalla esittelemässä Mareksen upouutta, vastikään lanseerattua Mares XR -tekkimallistoa.

Eikä suinkaan vähäisimpänä: Suomen Vantaalta valomaailman kirjaimellisesti kirkkain kaveri,Northern Light Scuban ainut ja oikea Cemo Timucin esittelee ja kokeiluttaa mistä Pohjolan valot on tehty.

Tapahtuman Facebook-sivut:
Kaikkien Aikojen Demopäivä -tapahtumasivu Facebookissa

Niille, jotka eivät halua ruikuttaa rannalla koko päivää on tarjolla kyydit Atlantalla poikkeukselliseen Demopäivähintaan 29 € / yksi sukellus.
Kohteena on ensisijaisesti Kaljaasi Suomi, sään niin ollessa, varakohteena on Pirtu-Veera. Paikan voit varata venereissulle tästä:

Atlanta -Kaikkien Aikojen Demopäivädyykki

Tervetuloa Atlantalle yhdelle! Kaikkien Aikojen Demopäivän aikana, jos haluaa nähdä muutakin kuin Koppnäsin rantaa, niin toivota...
Hinta 29.00 €

ENNAKKOTILATTAVANA NYT!

Suunto Spartan -kellot sisältävät 80 esiasennettua urheilutilaa ja ovat välittömästi käyttövalmiita lähes mihin tahansa aktiviteettiin.

Kellot sisältävät runsaasti lajikohtaista tietoa ja monipuolisia kellonäkymiä esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, uintiin, triathloniin ja outdoor-lajeihin kuten vaeltamiseen ja hiihtovaeltamiseen. Huolellisesti suunnitellut lajikohtaiset näytöt näyttävät tarkkaa tietoa juuri senhetkisestä lajista.

Suosituimpiin lajeihin, kuten juoksuun ja pyöräilyyn, on saatavilla käyttötapakohtaisia tiloja kuten esimerkiksi intervallijuoksu, esteratajuoksu ja juoksumatolla juokseminen. Esimerkiksi intervallijuoksussa näet viimeisimmät intervalliaikasi ja keskisykkeen kierrostaulukkonäytössä juoksun aikana.

Muotokieli ja suunnittelu, värit ja ulkonäkö. Toiminnallisuus. Nämä ovat niin namun näköisiä ja -tuntuisia, että se itsessään jo motivoi antamaan itsestään aivan kaiken. Suunto Spartan Sport Sakura -mallit on saatavilla omaan ranteeseen alkaen syyskuusta 2016 ja Suunto Spartan Ultra -sarjan mallit jopa vähän aikaisemminkin. Varmista omasi. Tilaa heti.


Suunto Spartan Sport Sakura HR (mukana sykevyö)

Seuraava sukupolvi Suunnon multisport-kelloista on pian täällä. Nyt ennakkomyynnissä. Saatavilla syyskuussa.  Multisport GPS-kell...
Hinta 549.00 €


Suunto Spartan Sport White HR (mukana sykevyö)

Seuraava sukupolvi Suunnon multisport-kelloista on pian täällä. Nyt ennakkomyynnissä. Saatavilla syyskuussa.  Multisport GPS-kell...
Hinta 549.00 €


Suunto Spartan Ultra Black HR (mukana sykevyö)

Seuraava sukupolvi Suunnon multisport-kelloista on pian täällä. Nyt ennakkomyynnissä. Toimitukset alkavat elokuussa! Suunto Spar...
Hinta 699.00 €


Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium HR (mukana sykevyö)

Seuraava sukupolvi Suunnon multisport-kelloista on pian täällä. Nyt ennakkomyynnissä. Toimitukset alkavat elokuussa! Suunto Spar...
Hinta 799.00 €Seuraavan sukupolven Suunnon multisport-kellot ovat pian täällä. 
Spartan Sport -sykemittareissa on kosketusnäyttö, uudistettu käyttöjärjestelmä ja hieno ulkonäkö.

Suunto Spartan Sport -kellot


Suunto Spartan Ultra -mallistossa on neljä varianttia: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White sekä Suunto Spartan Ultra Black.

Suunto Spartan Ultra -kellot
Eipä ihmeempiä. Keskikroppa kuntoon ja luontoelämyksiä säilömään talvea varten suppaillen, ja sukeltajathan me tavataankin sankoin joukoin Hangossa Koppnäsuddenissa lauantaina Kaikkien Aikojen Demopäivän merkeissä.

Hyviä vesileikkejä viikkoon ja kärsivällistä Suunnon Spartan -malliston odottelua toivottaen.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net