Varuste.net Cyber Monday

Mitä: Varuste.net Cyber Monday. Vaatteet ja jalkineet (lähestulkoon kaikki) -20%
Missä: Varuste.net-verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: Maanantai 29.11.2020 klo 00:00:01 - maanantai 29.11.2020 klo 23:59:59

Varuste.net Cyber Monday on ulkoilmaihmisen ja jokaisen urheilumielisen kreisin Black Weekend -tarjoushulinan viimehetken jatkopäivä.

Cyber Monday on tyypillisesti mustan viikonlopun hullutteleva jatkumo, joka alunperin oli verkkokauppiaitten kekkeröintiä ylimmillään. Koska mekin ollaan verkkokauppa myymälän lisäksi, niin on lähes itsestäänselvää, että tällä teemalla mekin lähdetään viikon avauspäivää juhlistamaan. Meillä tietty reiluuden nimissä alennukset ovat voimassa nettikaupan lisäksi MYÖS myymälässä, joten tervetuloa myös tänne meille Konalaan ihastelemaan huimaa tarjousvalikoimaa.

Olemme avoinna maanantaina klo 10.00-20.00. Nettikauppa on auki per jokaikinen tunti ja minuutti, ja Cyber Monday -tarjoukset voit hankkia verkkokaupastamme myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella aina klo 23.59.59 saakka.

Homma, eli tarjoukset ovat yksinkertaisuudessaan laajamittaisuudessaan helposti ymmärrettävät. Kybermaanantain kunniaksi tarjoilemme nimittäin jalkinevalikoimamme huikeaan yleistarjoushintaan -20% ja vaatteetkin luukutetaan tämän päivän samanlaisin tarjousprosentein, eli -20% alennushintaan. Johan on karkelot, sano. Tarjous koskee lähestulkoon kaikkia tuotteita - joissain tuotteissa alennus saattaa olla jopa enempi.

Maanantaina 29.11.2020 myymälä on auki normaalisti 10:00-20:00 ja asiakaspalvelu palvelee sähköposti- ja puhelinasioissa klo 09:00-18:00.
Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme tai hienoon uuteen myymäläämme - myymälässä suosittelemme maskin käyttöä asioidessa.Muistathan viimeistän nyt tilata uutiskirjeemme, niin olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa Black Friday & Cyber Monday tarjouksistamme.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi: