Lue Cyber Mondayn uutiskirje

Varuste.net Cyber Monday

Mitä: Varuste.net Cyber Monday. Vaatteet ja jalkineet (lähestulkoon kaikki) -20% - lisäksi satoja tuotteita erikoisalennuksessa -20% jopa -80%.
Missä: Varuste.net -verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: Maanantai 30.11. klo 00:00:01 - maanantai 30.11. klo 23:59:59

Varuste.net Cyber Monday on ulkoilmaihmisen ja jokaisen urheilumielisen kreisin Black Weekend -tarjoushulinan viimehetken jatkopäivä.

Cyber Monday on tyypillisesti mustan viikonlopun hullutteleva jatkumo, joka alunperin oli verkkokauppiaitten kekkeröintiä ylimmillään. Koska mekin ollaan verkkokauppa myymälän lisäksi, niin on lähes itsestäänselvää, että tällä teemalla mekin lähdetään viikon avauspäivää juhlistamaan. Meillä tietty reiluuden nimissä alennukset ovat voimassa nettikaupan lisäksi MYÖS myymälässä, joten tervetuloa myös tänne meille Konalaan ihastelemaan huimaa tarjousvalikoimaa.

Olemme avoinna tänään, maanantaina klo 10.00-20.00. Nettikauppa on auki per jokaikinen tunti ja minuutti, ja Cyber Monday -tarjoukset voit hankkia verkkokaupastamme myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella aina klo 23.59.59 saakka.

Homma, eli tarjoukset ovat yksinkertaisuudessaan laajamittaisuudessaan helposti ymmärrettävät. Kybermaanantain kunniaksi tarjoilemme nimittäin jalkinevalikoimamme huikeaan yleistarjoushintaan -20% ja vaatteetkin luukutetaan tämän päivän samanlaisin tarjousprosentein, eli -20% alennushintaan. Johan on karkelot, sano. Tarjous koskee lähestulkoon kaikkia tuotteita - joissain tuotteissa alennus saattaa olla jopa enempi.
Maanantaina 30.11.2020 myymälä on auki normaalisti 10:00-20:00 ja asiakaspalvelu palvelee sähköposti- ja puhelinasioissa klo 09:00-18:00.
Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme tai hienoon myymäläämme - myymälässä suosittelemme maskin käyttöä asioidessa.