BLACK FRIDAY osuu vuonna 2021 marraskuun viimeiselle viikonlopulle, perjantaille 26.11.2021. Black Friday -viikonlopun tarjoukset ovat voimassa koko Black Fridayn viikonlopun verkkokaupassamme ja myymälässämme Helsingin Konalassa.

Suurin osa valikoimastamme on alennettu -20%, ja sillä tasolla ne pysyvätkin Cyber Mondayn 29.11.2021 loppuun saakka. Lisäksi olemme poimineet joukon erikoistärppejä, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Joukossa on tuotteita, joissa aleprosentit huitelevat enempi vähempi jopa -60%.

Varuste.net Black Friday 2021

Mitä: Varuste.net Black Friday Weekend. Tuhansia tuotteita alennuksessa.
Missä: Varuste.net-verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: torstaina 25.11.2021 klo 21:00 - maanantai 29.11.2021 klo 23:59:59

Varuste.net Black Friday on ulkoilmaihmisen ja jokaisen urheilumielisen vuoden paras ostospäivä.


Black Friday erikoistarjouksemme eli tärppimme ovat aikaisempina vuosina olleet ja tulevat taas olemaan suosituimpia varusteita jokaisesta edustamastamme lajista. Emme haali Black Friday myyntiin krääsää tai sekundaa, vaan lähes jokainen tärppituote on tuttu, laadukas ja suosittu tuote jo olemassa olevasta valikoimastamme. Tärppien alennusprosentit huitelevat usein yli 20%, 40% tai jopa yli 60% tuntumassa. Huomioi, että osaa tuotteista on saatavilla vain rajoitettu erä. Reaaliaikainen saatavuus ja varastotilanne näkyy tuotteen sivulla.

Black Friday erikoistarjoukset eli tärpit julkaistiin alle helposti hahmoteltaviin palasiin, sillä tarjoustuotteita on oikeastikin tuhansia. Veikkailemme, että jokaiselle varmasti jotakin mielenkiintoista tuosta listasta löytyy. Black Friday tuoteryhmiä selailemalla tulet varmasti löytämään itsellesi ne sopivimmat Black Friday -löydöt tarvitsemaasi aktiviteettiin.


Muistathan tilata uutiskirjeemme, niin olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa Black Friday tarjouksistamme.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi :