BLACK FRIDAY osuu vuonna 2021 marraskuun viimeiselle viikonlopulle, perjantaille 26.11.2021. Black Friday Wknd tarjouksemme ovat voimassa koko Black Friday viikonlopun verkkokaupassamme ja myymälässämme Helsingin Konalassa.

Varuste.net Black Friday 2021

Mitä: Varuste.net Black Friday Weekend. Tuhansia tuotteita alennuksessa.
Missä: Varuste.net -verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: perjantai 26.11.2021 - sunnuntai 28.11.2021

Varuste.net Black Friday on ulkoilmaihmisen ja jokaisen urheilumielisen vuoden paras ostospäivä.


Black Friday erikoistarjouksemme eli tärppimme ovat aikaisempina vuosina olleet ja tulevat taas olemaan suosituimpia varusteita jokaisesta edustamastamme lajista. Emme haali Black Friday myyntiin krääsää tai sekundaa, vaan lähes jokainen tärppituote on tuttu, laadukas ja suosittu tuote jo olemassa olevasta valikoimastamme. Tärppien alennusprosentit huitelevat usein yli 20%, 40% tai jopa yli 80% tuntumassa. Huomioi, että osaa tuotteista on saatavilla vain rajoitettu erä. Reaaliaikainen saatavuus ja varastotilanne näkyy tuotteen sivulla.

Black Friday erikoistarjoukset eli tärpit julkaistaan alle helposti hahmoteltaviin palasiin, sillä tarjoustuotteita on oikeastikin tuhansia. Veikkailemme, että jokaiselle varmasti jotakin mielenkiintoista tuosta listasta löytyy. Black Friday tuoteryhmiä selailemalla tulet varmasti löytämään itsellesi ne sopivimmat Black Friday -löydöt tarvitsemaasi aktiviteettiin.Muistathan tilata uutiskirjeemme, niin olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa Black Friday tarjouksistamme.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi: