Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Orca


Orca on uusiseelantilainen yritys, joka valmistaa märkäpukuja ja muita urheiluvarusteita. Yrityksen pääpaino on kuitenkin triathlon-varusteissa.

Sana orca viittaa miekkavalaan latinankieliseen nimeen orcinus orca, mikä onkin tässä tapauksessa varsin soveliasta, sillä yritys tarjoaa lukuisia tuotteita vaativille vesipedoille. Kuten monet muutkin hyvät ideat, myös Orca lähti liikkeelle erityisestä tarpeesta: triathlonisti Scott Unsworth perusti yrityksen halutessaan kehittää uintiin soveltuvan märkäpuvun.

Yritys on johtava uuden teknologian kehittäjä triathlon-tuotteissa. Se toi aikanaan markkinoille maailman ensimmäisen neopreenitekniikalla valmistetun märkäpuvun nimeltä Orca Apex 2 - AirLite. Tässä neopreenipuvussa on pieniä ilmataskuja, joilla saadaan aikaiseksi nostetta. Seuraava askel oli Orca 3.8, joka oli maailman ensimmäinen hengittävä ja kosteutta siirtävä märkäpuku. Orca siis valmistaa märkäpukuja, jotka siirtävät kosteutta pois iholta antaen ihon hengittää sekä pitäen käyttäjänsä kuivana.

www.orca.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet