Woolpower


Woolpowerin laadukkaita ja lämpimiä alusvaatteita on valmistettu vuodesta 1972 Ruotsin Östersundissa.

Woolpower on kansainvälinen merkkituote, joka käsittää kokonaisen järjestelmän alus- ja täydennyspukimineen. Woolpower on tekniikaltaan pitkälle kehitetty tuote, joka on syntynyt vuosikausien uutteran tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. Näitä vaatteita käytetään kaikkialla maailmassa työ- ja vapaa-ajan vaatteina vaativissa olosuhteissa, kun mukavuudelle, toimivuudelle ja turvallisuudelle asetetaan suuret vaatimukset.

Villalla on ainutlaatuinen kyky imeä ja kuljettaa kosteutta ja samalla lämmittää kosteanakin. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta se on ylivoimainen materiaali lämpimään sisimpään vaatekertaan. Woolpower valmistetaan hienosta merinovillasta, jota täydennetään synteettisellä kuidulla kudoksen lujuuden lisäämiseksi. Vaatteet neulotaan erikoisrakenteisissa putkineulekoneissa ilman saumoja, niin että ne ovat erityisen mukavia pitää ja istuvat hyvin.


Woolpower-tuotteet voidaan pestä 60 asteessa ja rumpukuivata keskilämmöllä, mikä mahdollistaa bakteerikantojen uhoamisen.www.woolpower.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet