Finnmarocchi


Finnclassic 512 on järeä, kovaa kulutusta kestävä haulikko, joka edustaa perinteistä suomalaista suunnittelua. Se toimii luotettavasti, metsästitpä sitten vesilintua, jänistä tai mitä tahansa muuta pienriistaa ja olipa sää millainen tahansa.

Täydellinen asejärjestelmä

Vaihtopiippuinen Finnclassic 512 -järjestelmä on laajuudeltaan ja hinta-laatusuhteeltaan ainutlaatuinen maailmassa. Se on suunniteltu yksinkertaiseksi mutta lujaksi -erillaisiin käyttötarkoituksiin ja erittäin vaativiin olosuhteisiin. Piippuparia vaihtamalla muunnat Finnclassicin helposti haulikosta haulikkorihlaksi tai kaksoisluodikoksi. Perän säätölevyjen avulla säädät aseesi mittojesi mukaan: piippuparista riippumatta käytössäsi on tuttu, turvallinen ase, jota pystyt käsittelemään nopeammin.

Vaihda piippua - muuta peräkulmaa

Kaikki 512- mallit joissa on 70mm supistajat ja scnabel etutukki, toimitetaan uudessa tyylikkäässä ase aselaukussa, joka on varustettu kahdella turvalukolla.

Finnclassic 512:n (haulikkorihlat ja kaksoisluodikot) valmistuksessa käytettävät luotipiiput ovat laadukkaita saksalaisia Lothar Walther -piippuja. Haulipiiput edustavat perinteikästä italialaista aseseppäteollisuuden tuotantoa. Säätölevyt on helppo asentaa itse. Erikokoiset ja -paksuiset levyt varmistavat sekä tukin pituuden että peränkulman sopivuuden. Saatavana luistamaton kumiperälevy ja kevyt puulevy. Luja ja luotettava asejärjestelmä on aina valmis käyttöön.

www.marocchiarms.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet