Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Barebones


Amerikkalainen Barebones valmistaa erilaisia välineitä ja tarvikkeita luonnonhelmassa viihtyville. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi ruoanlaittovälineitä, veitsiä, kirveitä, puutarhatyökaluja ja lyhtyjä. Tuotteiden laadukkuuteen ja hyvään suunnitteluun panostetaan. Tärkein asia Barebonesille on kuitenkin asettaa vuosittain tavoitteita, joiden avulla tuotteiden valmistuksesta saadaan entistäkin kestävämpää ja ympäristövaikutusta saadaan vähennettyä. 

Merkin takana on perustaja Robert Workman, joka on pienestä lähtien omistanut elämänsä muiden auttamiselle. Barebonesin historia on täynnä hyväntekeväisyyttä ja humanitaarista työtä. He tekevät edelleen paljon töitä auttaakseen köyhiä yhteisöjä ympäri maailmaa tarjoten kehittämiään hätäsuojia, koulutusta ja työkaluja. 

Tuotteet valmistetaan luotetuissa ja BSCI:n tarkastamissa tiloissa Kiinassa, Taiwanissa ja Pakistanissa. Useat nahkaiset tuotteet valmistetaan Pakistanin paikallisissa kylissä käsin. Kaikissa tuotteissa on käytetty pääosin luonnonmateriaaleja. 

barebonesliving.com/