Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

On


On perustettiin Sveitsin Zürichissa vuonna 2010, ja se tunnetaan maailmalla vallankumouksellisten ja erittäin korkealaatuisten juoksukenkien ja urheiluvaatteiden valmistajana. Brändin slogan "running on clouds" kuvastaa heidän filosofiaansa tuotekehityksessä. On:in tavoitteena onkin ollut tuoda markkinoille äärimmäisen kevyitä ja suorituskykyisiä juoksukenkiä.

On panostaa tuotekehityksessään uusiin teknologioihin, eivätkä he pelkää poiketa valtavirrasta. Brändin kengillä onkin oma selkeä muotokielensä, mikä tekee niistä helposti tunnistettavia. Tuotteet suunnitellaan Sveitsissä ja tuotekehityksessä on mukana laaja tiimi tutkijoita, teknikoita ja huippu-urheilijoita. 

Vastuullisuus on yksi kulmakivi On:in tuotekehityksessä. On:in tavoitteena on kehittää uusia teknologioita mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Vastuullinen ajattelu kiteytyy kolmeen arvoon, jotka ovat vaihtoehtoisten materiaalien käyttö, kierrätettävissä olevat tuotteet ja kestävä tuotantoprosessi. On:in tuotteet soveltuvat aina aloittelevasta lenkkeilijästä maailman kovimpiin ammattiurheilijoihin asti.

www.on-running.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet