Vitamin Well


Vitamin Well – live well!

Mitä terveemmin elät, sitä paremmalta tuntuu. Vähän vitamiineja ja mineraaleja pullosta, niin maailmakin näyttää paljon kauniimmalta: Taivaalla on sateenkaari, papukaijat kuhertelevat puissa, mieli on kevyt ja askel ei paina. Tai ainakin sinun on raikkaan ja hyvää tekevän Vitamin Wellin jälkeen helpompi kuvitella näin.

Vitamin Well -juomat toimivat parempana vaihtoehtona tavallisille virvoitusjuomille, mehuille ja muille janonsammuttajille. Hiilihapottomat juomat sisältävät vitamiineja, mineraaleja sekä luonnon aromeja. Ne on makeutettu vähäisellä määrällä hedelmäsokeria, ilman keinotekoisia makeutusaineita.
Nämä raikkaat juomat on kehitetty tarkkojen tieteellisten tutkimusten perusteella Ruotsissa. jossa niiden myynti aloitettiin apteekissa vuonna 2008. Suomessa Vitamin Well -tuotteita on myyty vuodesta 2009 ja ne ovat nousseet hyvinvointitrendin mukana suureen suosioon.

Uudet Vitamin Well Zero -juomat ovat täyttä Vitamin Welliä, mutta ilman sokeria. Näitä sokerittomia, sukraloosilla ja asesulfaami K:lla makeutettuja ja hiilihapollisia janojuomia voit nauttia kun kaipaat erityistä raikkautta ja pidät enemmän hiilihapollisista juomista.

Vitamin Well on juuri sitä, mitä tämän päivän terveystietoiset kuluttajat kaipaavat.

www.vitaminwell.com/fi/