Duer


We make clothes for doers. Teemme vaatteita tekijöille.
Kun olet pukeutunut naurettavan mukaviin vaatteisiin, tiedämme että pääset tärkeiden asioiden äärelle.
Jatka samaan malliin.

Nämä ovat "tärkeitä juttujamme".
  • Uskomme enemmän tekemiseen vähemmällä.
  • Elää elämää tarkoituksella, ajattelemalla ja huolehtimalla ympärillä olevista ihmisistä ja maapallosta.
  • Uskomme, että ulkona oleminen tekee hyvää keholle ja mielelle, ajanvietto ulkona hyvien ihmisten kanssa on vielä parempi.
  • Uskomme terveyden kunnioittamiseen ja siitä huolehtimiseen
  • Uskomme, että "muoti" on typerä, ja että todellinen tyyli syntyy tuntemalla itsensä ja pukeutumalla sen mukaisesti.
  • Rakasta asuinpaikkaasi ja paikkaa jossa työskentelet.
  • Uskomme, että vapauden kokemiseen ja kaikkeen hyvään käsiksi pääsemiseen sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi ja hyvännököiseksi vaatteissasi, ja että pystyt tekemään vaatteissasi ihan mitä vaan.

Siksi me valmistamme vaatteita.

DUER tuottaa laadukkaita, eettisesti valmistettuja vaatteita, jotka keskittyvät monipuolisuuteen: voit siis tehdä enemmän vähemmällä määrällä vaatteita. Teemme yhteistyötä kumppaneiden kanssa perustuen heidän sitoutuneisuuteensa ympäristö- ja sosiaaliseen vastuuseen. Valintaprosessimme on tiukka, ja työskentelemme vain pienen ryhmän yrityksiä kanssa, jotka ovat sijoittuneet DUERiin ja missioihimme.

DUERin tarina alkoi vuonna 2013, kun yrittäjä halusi kuroa kuilun muodin ja toimivien vaatteiden välillä.
Gary Lenett näki mahdollisuuden funktionaaliseen muotiin, jota ei ollut olemassa markkinoilla. Lenettillä on farkkualasta yli 25 vuoden kokemus, ja hän on työskennellyt suurille nimille, kuten Levi Straussille. Lenett rakastaa myös fillarointia yli kaiken. Syntyi siis ajatus saada farkkuammattitaito ja rakkaus liikkumiseen yhteen. Vielä kun mukaan sekoitetaan Lenettin yhteistyökumppani, kokenut teknisten ja funktionaalisten tekstiilien huippuasiantuntija Abid Hafeez - saadaan lopputulokseksi DUER.

DUERin perustamisesta lähtien vaatteemme on löytänyt tiensä ammattiurheilijoiden, työmatkalaisten ja kaikenmaailman seikkailijoiden ylle.

DUERin suomenkieliset sivut: duer.fishopduer.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet