Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

MuckBoot


Muck Boot –saappaiden mukavuus ja ainutlaatuiset ominaisuudet pitävät jalkasi tyytyväisinä säällä kuin säällä. Ulkonäöltään saappaat muistuttavat tavallisia kumisaappaita, mutta sisäosiltaan eroavat näistä täysin.

Pohja on iskua vaimentava ja muotoutuu jalan mukaan antaen siten tuen koko jalkapohjalle. Tästä hyötyvät niin jalat, polvet kuin selkäkin. Neopreenin ansiosta saappaat pitävät sekä kylmän että lämpimän loitolla.

Aidon ja alkuperäisen Muck Boot Companyn tarina alkoi vuonna 1999 ainoana tarkoituksena luoda mukavin ja suorituskykyisin jalkine markkinoille. Tarve luoda muita mukavampi saapas sotkuisiin ja vaativiin olosuhteisiin johti The Original Muck Boot Companyn syntyyn.

Jokaisen malliston jalkineen tulee yltää samaan 100% laatuun vedenpitävyydessä ja mukavuudessa joka oli alkuperäisen jalkineen innoituksena. Vain muutamassa vuodessa mallisto on kasvanut yli 60:en nahka ja kumijalkineeseen, kaikki selviämään työn, maatalouden, puutarhahoidon, metsästyksen , ratsastuksen ja eläintenhoidon kovissa olosuhteissa.

Tänään Muck Boot brändi määrittää mukavuuden ja laadun standardit, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset kautta markkinoiden. Luotuaan nopeasti vahvan ja lojaalin asiakaskunnan, brändistä on tullut yksi nopeimmin kasvavista merkistä vedenpitävien jalkineiden markkinoille. Kaikki Muck Bootit ovat 100% vedenpitäviä.The Original Muck Boot Company