Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Victorinox


Victorinox on sveitsiläinen yritys, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja, ja se valmistaa noin 80 000 linkkuveistä päivässä. Karl Elsener perusti yrityksen vuonna 1884, ja nykyään johdossa on neljäs Elsenerien sukupolvi. Vuonna 1891 valmistuivat Victoria -monitoimiveitset.

Victorinox on neljännen sukupolven johtama perheyhtiö, joka sitoutuu jatkuvuuteen. Kaiken päätöksenteon ja toiminnan tavoitteena on taata menestyksen edellytykset ja turmeltumaton ympäristö myös tuleville sukupolville – niin yrittäjäperheelle kuin työntekijöillekin. Yhtiön perustamisen aikaan Sveitsin maaseutu oli köyhää ja tehtaan oli tarkoitus luoda työtä ja vaurautta paikallisille ihmisille. Yritys sitoutuu työntekijöihinsä tänäkin päivänä: vaihtuvuus on vain 2 % ja monet ovat tehtaalla töissä jo toisessa tai kolmannessa polvessa.

Victorinoxin jatkuva kehitystyö energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän tuotannon eteen on alkanut jo 1970-luvulla – aikana, jolloin ympäristöasioista puhui vain harva. Tuloksena on hämmästyttävän ympäristöystävällinen tuotanto, joka hakee vertaistaan koko maailmassa. Yhden Sveitsin armeijan taskuveitsen hiilijalanjälki on sama kuin aamiaisella nautitun paahtoleivän.

Tuote on ympäristöystävällisimmillään, kun se kestää pitkään. Teräslaadulla on suuri vaikutus teroitettavuuteen: huonolaatuista terästä ei pysty teroittamaan lainkaan tai se ei teroitu partaveitsen teräväksi ammattitaitoisenkaan teroittajan nkäsissä. Victorinoxin keittiöveitsissä käyttämä teräslaatu on suunniteltu pitämään teränsä pitkään ja kestämään toistuvaa teroitusta. Taskutyökalujen karkaisu vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan: lopputuloksena on työkalu, joka ei oikeassa käytössä väänny. Ja jos jotakin sattuu, huolto pelaa – maahantuojalla tai tehtaan palvelukeskuksessa voit huollattaa jopa vuosikymmeniä palvelleet työkalusi.

Takuu ja huolto
Victorinoxin taskutyökaluilla on elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei kata väärinkäytöstä johtuvia vikoja ja rikkoutumisia, eikä normaalia käytössä kulumista. Valtaosa Victorinox-huolloista hoidetaan maahantuojalla Turussa. Huolloista vastaava henkilö on käynyt Victorinoxin huoltokoulutuksen Ibachissa ja varmistaa, että kaikki huoltotapaukset hoidetaan Victorinoxin korkeiden laatustandardien mukaisesti.

Takuun ulkopuolelle jäävät Victorinox-taskutyökalut voidaan huoltaa edullisesti joko täyshuoltona tai – asiakkaan niin halutessa – vaihtamalla vain tietyt osat. Ennen huollon aloittamista asiakkaaseen ollaan yhteydessä huoltotarpeisiin ja kustannuksiin liittyen.


www.victorinox.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Production of the Victorinox Swiss Army Knife | Victorinox