Tervehdys kaikkiin koteihin

Toivottavasti olette saaneet puuhailtua kaikkea mukavaa mitä näihin aikoihin voikaan tehdä, eli itseasiassa vaikka ja mitä. Ja jos et olekaan puuhannut mitään erityistä, niin sekin on ihan okei.

Tällä viikolla ekana asiana on tiedottaa aukioloajoistamme, joita ropasimme sopimaan vallitsevaan tilanteeseen siten, että saadaan hommaa rokkaamaan paremmin:
Perjantaihin 26.3.2020 saakka ollaan auki kuten ennenkin, mutta viikonlopusta lähtien homma muuttuu ihan inasen verran.
Päivitämme tiedotteita ja ajankohtaisuuksia sitä mukaa, kun mahdollisia muutoksia tulee korona-aiheisille sivuillemme.

Kauppa on auki:
Maanantai - perjantai klo 12:00-20:00
Lauantai klo 10:00-18:00
Sunnuntaisin klo 12:00-16:00 (voimassa 29.3.2020 alkaen)

Asiakaspalvelumme vastaa kiperiin kysymyksiin meilitse ja puhelimitse arkisin klo 09:00-17:00 alkaen maanantaina 30.3.2020 ja siitä etiäppäin.

Ja sitten tämän viikon ajankohtaisiin aiheisiin ja muihin kaupallisiin tiedotteisiin.
Viime viikolla puhuttiin paljon jumppailusta sekä sisä-, että ulkotiloissa. Aihe on edelleen hyvin ajankohtainen, ja jumppakamaa on aikas monipuolisesti hyllyssä yhä. Käykääs katsomassa, tämän linkin alla on kaikenlaista kahvakuulista kuminauhoihin ja muihin jumppavermeisiin.


KAIKKI KUNTOILUVARUSTEET

Ulkoilu (muista turvaväli!) on nyt vallitsevissa olosuhteissa SE juttu. Keskeisin mukavuustekijä missä tahansa ulkona tapahtuvassa toiminnassa on hyvä ja asianmukainen pukeutuminen. Mikäpä olisikaan suunmyötäisempää, kuin lätkäistä -15% alennuslappu suureen osaa vaatteistamme kannustamaan kevään outdoor-garderoobin päivittämistä? No ei varmaan mikään. Klikkaa itsesi smurffailemaan laajaan valikoimaamme tästä alta.


KAIKKI VAATTEET, suurin osa -15% 2.4.2020 saakka

Tasapuolisuuden nimessä niputimme kengätkin tähän samaan helahoitoon.
Aika höhlää mennä ulos, jos ei ole kenkiä.


KAIKKI KENGÄT, suurin osa -15% 2.4.2020 saakka

Aurinko on alkanut näyttäytymään viime aikoina yhä useammin. Se on hyvä juttu, ja tuo iloista kevätfiilistä. Ulkoilijoille ja muille makeilijoille toivotamme uusia aurinkolaseja, ja niissäkin ollaan aivan hövelisti hellytty ja laitettu -15% normaalihinnoista koskemaan suurinta osaa laseista. Vielä hei erikseen mainittakoon Ray-Banin lasit, jotka nauttivat isolta osaltaan vielä anteliaampia aleja - käy katsomassa, josko sieltä löytyisi lempparimallisi (tai tuleva lempparisi) joukosta.


KAIKKI AURINKOLASIT, suurin osa -15% 2.4.2020 saakka

Sitten hei kaikki perhostelijat ja muut karvanpöllyttäjät huom!
NYT on mainio hetki istua penkin ääreen, ottaa spigotti kauniiseen käteen ja alkaa väsäämään kauden perhosia rasiaan. Jo itsessään perhonsidontatarvikkeidemme ihastelu täällä verkkokaupassa saa inspiraatiota sytytettyä aivan varmasti.


PERHONSIDONTATARVIKKEET

Ja hei sitä paitsi. Pääsiäinen on tulossa: oletko huomannut kuinka hienoja höyheniä ja muita sulkia myydään perhonsitojille? Ne on niin upeita, että passaa varauksetta jokaisen tyylitietoisen pääsiäissisustajan kausiesillepanoon.

Sitten
Toisenlaiset askartelijat, joita saattaa harmittaa kun ei ole mahdollisesti päässyt radalle treenailemaan nyt tilanteen ollessa, mikä on. Sporttiammunnan puolella meillä on laaja kattaus mm Dillon Precisionin jälleenlatauslaitteita, joista saat rakennettua järkevän kokoisen kotitehtaan palvelemaan suurta kulutusta kohtalaisen edukkaasti. Kehoitamme tutustumaan, mikäli homma nappasee. Esittelymielessä ollaan päätetty asettaa myös nämä pikku täkyyn, elikäs jälleenlatauskamoja -10% normaalihinnoistaan.


KAIKKI JÄLLEENLATAUSKAMAT, suurin osa -10% 2.4.2020 saakka

Eikä tässä vielä kaikki.
Ollaan jonkun verran tehty huojennuksia noihin toimituskuluihin siten, että kotiintoimitusta on kyllä ihan houkuttelevaa käyttää:

Toimitus perille asti (Posti, pikkupaketti), Nouto Matkahuollon pakettipisteestä (pikkupaketti), Nouto R-kioskin tai K-kaupan noutopisteestä, Nouto Postin toimipisteestä ja Nouto Postin pakettiautomaatista on ilmaista, kun tilauksen kokonaissumma ylittää 100€

Toimitus perille asti (Posti), Toimitus perille asti (GLS) ja Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Posti) on ilmaista, kun tilauksen kokonaissumma ylittää 250€


Pitäkää itsestänne huolta ja pyrkikää pysymään terveenä. Jos jotain nuhahommia nyt on tai tulisi, niin paljon lepoa vaan ja pikaista parantumista. Pidetään kaikki toisistamme huolta, muistetaan pitää yhteyttä kavereihin ja perheeseen (turvallisesti vaikka videoyhteydellä) ja harrastetaan oman pienen porukan kesken virkistävää ulkoilua ja muuta sisäjumppaa.

Varuste.netiä koskevat ajankohtaiset poikkeustila-asiat koronavirusepidemian aikana on tosiaan päivitetään tänne meidän koronasivuille, eli sieltä saa ajankohtaisimman tiedon aukioloajoista sun muista järjestelyistä.

Tsemppiä ja hyvää vointia kaikille
toivottaa Varuste.net