Nousukausi on niin last season.
Kohta alkaa laskukausi

Iloisia uutisia kaikille teille ihme hiihtäjille, joille elämä maistuu parhaalta alamäessä. Meidän vapaalaskuosasto on herännyt kesähorroksestaan ja on nyt (kunhan loputkin kamat fyysisesti tänne meille saapuu hyllyyn), niin aivan mintissä. Valikoima on tosiaan erittäin asiallinen, ja edustamamme merkit on juuri niitä merkkejä, joita nyt kuuluukin olla. Vapaalaskuosaston kinginä häärii Mika, laskijaässä vailla vertaa. Mika on tavattavissa myymälästä harva se päivä tarjoamassa asiantuntevaa palvelua sekä varusteiden hankintaan että suksien ja monojen huoltohommiin.

Tässä viestissä on esitelty malliston helmiä kaudelle 2019-2020.
Kannattaa klikata suosiolla auki koko tuoteryhmä, sillä jos kaikki herkut olisi revitelty yksitellen tähän viestiin, ei niitä lukiessa ja plärätessä kerkiäisi vuorille tämän kauden puolellakaan.

Aloitetaan tämä varustekatselmus Black Crowsin hyvillä ja näyttävillä suksilla.

Black Crowsin Solis ei ole suinkaan kevein mutta suorituskyvyltään täydellinen suksi takamaastoon ja etenkin jyrkkään laskuun. Perinteinen jalkavuus, keularockerilla ja jäykällä kannalla.

Suhteellisen suuri kääntösäde (25m) suksen pituuksiin nähden tekee siitä vakaan kovavauhtisessa laskussa mutta kehittyneen sivuleikkauksen, keularockerin ja flexin myötä suksi kääntyy loistavasti myös lyhyeen käännökseen tiukoissa paikoissa.

Black Crows Solis

Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneet täysin uudentyyppiset laskettelusukset ilman kompromisseja. Solis ei ole suinkaan kevei...
Hinta 749.00 €


DPS
Lotus-sukset ovat puuterilumen erikoistyökalu:

DPS Alchemist Lotus 124

Lotus-sukset ovat puuterilumen erikoistyökalu.
Hinta 1299.00 €

Faction -sukset ovat meidän valikoimissa nyt toista vuotta. Esille nousee kuitenkin nämä Primet, jotka tekevät vaikutuksen harjaantuneempaakin puuterinpöllyttäjään:

Faction Prime 3.0

Built with industry-leading design materials and construction techniques as a one ski quiver for the seasoned freerider who is alw...
Hinta 999.00 €Blizzard Black Pearl on naisten all-mountainsuksija aivan ideaali off-traileille ja syvään puuteriin.
98mm waist tuo tarpeeksi kelluttavuutta syväänkin lumeen kun taas all-mountain rocker-camber-rocker mahdollistaa myös laskemisen kovissa rinteissä:

Blizzard Black Pearl 98 18/19

Naisten all-mountainsuksi on ideaali off-traileille ja syvään puuteriin. 98mm waist tuo tarpeeksi kelluttavuutta syväänkin lumeen ...
Erikoishinta 319.00 €
Vapaalaskusukset »
Nämä Full Tiltin monot on vehkeet vailla vertaa.
Todella kevyt touring-mono jossa ei ole säästelty ominaisuuksissa.

Full Tilt Ascendant Boot

Todella kevyt touring mono jossa ei ole säästelty ominaisuuksissa. Three years in the making, the Full Tilt Ascendant Ski Boot has...
Kampanjahinta 426.55 €

-5%


Vapaalaskumonot »Vapaalaskijan muistilista:

• lapio, sondi, piippari
• ensiapulaukku, valaisin
• kartta, kompassi, puhelin
• nestesäiliö (eristetty letku, mikäli juomarakko) ja evästä
• vakuutus, joka kattaa rinteiden ulkopuolella laskemisen

KATSO TÄSTÄ KAIKKI LUMITURVALLISUUSVARUSTEET

Alla esimerkkejä lumiturvallisuuskamoistamme.

Mammutin monikäyttöinen lumivyöryreppu integroidulla Airbag 3.0 systeemillä. Repun mukana ei tule kaasupatruunaa vaan se on ostettava erikseen. Soveltuu vapaalaskureissuille, talvivaelluksille ja lumilautailuun. Reppu on mukava ja hyvin varusteltu.

Removable Airbag System R.A.S.:
pakattavissa pieneen tilaan, laukaisukahvaa pystyy säätämään pituuden mukaan. Airbag on kirkkaan oranssin värinen, irroitettavissa ja siirrettävissä.

Mammut Light Protection Airbag 3.0

Entistäkin kevyempi ja mukavampi lumivyöryreppu uudella integroidulla, laskijan päätä suojaavalla Protection Airbag 3.0 systeemill...
Hinta 699.00 €

Mammut Barryvox S

Yksi markkinoiden parhaista piippareista 70m kantamalla. Barryvoxin käyttöjärjestelmää on yksinkertaistettu ja tehty käyttäjäystäv...
Hinta 379.00 €

Black Diamond BD Set Guide BT

Featuring a trio of professional-grade avalanche safety tools, this kit provides durable, full-featured performance for snow profe...
Hinta 489.00 €
Holy Shift! Uniikki Salomon S/LAB Shift MNC hybridiside. S/LAB Shiftin etukappaleen erikoisuudet: vaellusasennossa laskettelumono kiinnitetään pin-kiinnityksen avulla (vaatii tech-monon), mutta laskuasennossa etukappale muuttuu perinteiseksi alppisiteeksi. Laskuasennossa voidaan käyttää myös perinteisiä alppimonoja.

Markerin Alpinist 12 -lasketteluside sopii niin vaativalle alppinistille kuin klassisemmallekin laskijalle. Siteestä on karsittu pois kaikki ylimääräinen paino tinkimättä kuitenkaan ominaisuuksista.

Salomon S/LAB Shift MNC

Holy Shift!Uniikki Salomon S/LAB Shift MNC hybridiside. S/LAB Shiftin etukappaleen erikoisuudet: vaellusasennossa laskettelumono k...
Kampanjahinta 474.05 €

-5%
Marker Alpinist 12

Alpinist 12 -lasketteluside sopii niin vaativalle alppinistille kuin klassisemmallekin laskijalle. Siteestä on karsittu pois kaikk...
Hinta 329.00 €Siteet laskusuksiin »Panssareista ja suojista nostettakoon esille tämä Sweet Protectionin naisten suojaliivi. Nätti ku mikä, mutta niin hyvä.
Katso myös muut Sweet Protectionin tuotteet tästä

Sweet Protection on norjalainen ulkoilubrändi, joka on keskittynyt laadukkaiden suojavarusteiden ja urheilutekstiilien valmistukseen.

Sweet Protection Back Protector Vest Women

Hinta 149.00 €Liivit ja panssarit »Vahva, hyvin pehmustettu perässävedettävä suksi-/lautapussi.
Omat pehmustetut osastot monoille sekä kypärälle (osioiden seinät siirreltävissä). Tilavat varustetaskut sekä sisä- että ulkopuolella. Hiljaiset ja hyvin rullaavat rullaluistinrenkaat, jotka ovat myös vaihdettavissa. Vetoketjuihin saa kiinnitettyä lukon ja pussin ulkopuolella on läpinäkyvä tasku yhteystiedoille.

Löytyy kahta kokoa:
• L -kokoinen on 175cm
• XL -koossa pituutta riittää peräti 195cm

Evoc Snow Gear Roller


Kampanjahinta 209.00 €

-5%


Suksipussit »


Suosituimpana, eli ei ollenkaan vähäismipänä

Oakleyn Flight Deck -laskettelulasit ovat erittäin laajan näkökentän takaavat "kehyksettömät" laskettelulasit. Sopii hei myös useiden silmälasien päälle.
Linssissä tehtaalla laitettuna F3 Anti-fog huurteenestopinnoite. Eli: älä turhaan pyyhi linssin sisäpuolta, jottei huurtumaton pinnoite kulu turhaan.

Optisesti korjattu polykarbonaattilinssi jonka vaihto toiseen väriin on helppoa ja vaivatonta.

Oakley Flight Deck Factory Pilot Blackout w/ Prizm Jade Iridium

Oakley Flight Deck laskettelulasit ovat erittäin laajan näkökentän takaavat "kehyksettömät" laskettelulasit. Sopii useiden silmäla...
Kampanjahinta 185.25 €

-5%

FLIGHT DECK VAIHTOLINSSIT


Laskettelulasit »Eipä siinä. Antaa mennä taas, kun alamäki alkaa. Erinomaisen hyvää laskukauteen varustautumista itsekullekin.
Eiköhän tästäkin oikein hyvä taas tule.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]