Oih, miten aurinkoista

Kevät on tullut koko maahan ja näyttää vakavasti siltä, että tulemme tänä vuonna saamaan jonninlaisen kesänkin. Mikäs siinä: kyllä aurinko, valo ja lämpö on ihan jees. Oikein tervetullutta vaihtelua.

Tällä viikolla on jos jonkinlaista tärkeää aihetta:
1) Yhteismetsien metsästyslupamyynti on alkanut
2) Helatorstai aiheuttaa erikoisaukioloa: torstaina 10.5. ollaan avoinna sunnuntaiaukiolon mukaisesti 11-18,
perjantaina 11.5. taas olleen ihan normaalisti 9-20. (ja viikonloppuna la 10-18, su 11-18.)
3) Äitienpäivää juhlitaan sunnuntaina 13.5. Lahjaideoita ja vinkkejä aktiivisille äideille ja kaikille muillekin reippaille löytyy myöhempänä tässä viestissä.

Ihan ensinnä tiedoksi tämä metsästyslupa-aihe kaikille metsämielisille veikoille ja veikottarille:
Yhteismetsien alueiden (Kuusamo, Posio, Salla) metsästyslupamyynti on alkanut sivuillamme, ja pääsetkin alla olevaa kuvaa klikkaamalla katsomaan, mitä tarjolla on. Ensimmäisenä alkavat kanalintuluvat menevät parhaillaan täyttä häkää. Ole nopea, jos aloituksen aikaan metsille mielit.Jos ylläoleva kuvalinkki ei syystä taikka toisesta toimi, niin pääset metsästyslupasivuillemme TÄSTÄ LINKISTÄ.

HUOM! Tarkista metsästysajat ja rajoitukset aina ennen metsästystä Suomen Riistakeskuksen sivuilta. 
Täältä löytyy myös lisätietoa tulevan kauden rajoituksista.


Muista äitiä ja muita elämäsi merkkihenkilöitä juhlapäivänään

Iso kiitos sille välkylle yksilölle, joka on keksinyt lahjakortit. Vaikka olisi kuinka läheinen lahjansaaja, niin monesti harmaita hiuksia aiheuttaa se, että ei tarkalleen tiedä, että mitä sen nyt piti olla. Miksei siis suosiolla anna toisen itse valita. Lahjakortin kylkeen voi vaikka askarrella jonkin oman vision siitä, minkä tyyppiseen käyttöön lahjanantaja oli lahjakortin ajatellut. Jos siis haluaa.

Lahjakortin summan voi tosiaan päättää itse vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hintakentässä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassa, että myymälässä: 
Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä. Ihanan reilua!

Tuo sähköinen lahjakortti on myös hyvä, sillä sen toimitusaika on hyvin lyhyt: se tulee meiliisi välittömästi.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä.Lah...
Hinta Vapaa


Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta VapaaKaikki erityisesti ÄIDEILLE kootut lahjavinkit

Kaikki lahjaideat, mitä ollaan aikain saatossa koottu


Uusia seikkailuja!

Henkilöille, joilla on jo kaikkea tai jotka lahjana arvostavat yhteistä aikaa, on tarjolla hienoja kokemuksia yhdessä, asiantuntevassa ohjauksessa. Varuste.netin alaisuudessa toimiva 5-tähden PADI-sukelluskeskus Sukelluskoulu Aalto tarjoaa laitesukelluskokeiluita allasolosuhteissa. Hintaan sisältyy kaikki sukellusvarusteet, perehdytys laitesukelluksen tärkeimpiin seikkoihin ja -tekniikoihin sekä reipasta touhuamista laitteiden kanssa altaassa sukeltaen.

Hinta sukelluskokeilulle on 60 € pär henkilö, mutta voit klikkailla mieleisesi määrän sukeltajia mukaan. Ryhmän koko on minimissään 2, maksimissaan 4 henkeä.

Jos et löydä tuotteen sivuilta sopivaa aikaa, tai haluat varata kokeilun isommalle pesueelle, niin nou problem. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä info@sukelluskouluaalto.fi, niin järjestämme halutunlaisen kokonaisuuden koko jengille.

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu

Hengittäminen veden alla ja ympäröivän veden ympäröimänä painottomana leijailu - varsinkin ensimmäistä kertaa elämässä - on unohtu...
Hinta 60.00 €


Sukelluskoulu Aalto järjestää sukelluskoulutusta laitesukelluskokeiluista sukelluskouluttajaksi saakka. Jos alkeiskurssi kiinnostaa, tai lompsasta löytyy jo sukelluskortti, ja haluat jatkaa eteenpäin harrastuksessasi, niin katso kurssivalikoimaamme ja hämmästy:

Sukelluskoulu Aallon sivut (tietoa meistä, kurssivalikoima ym.) 

Syvyyksistä huipulle

Jos haluat laajentaa seikkailuasi yhä korkeammalle (tai jos vesi ei elementtinä oikein sytytä), niin rakas yhteistyökumppanimme, vuorien valtiaat ja taitavat taitajat, Adventure Partnersin kouluttajat järjestävät mielellään kalliokiipeilyyn kokeiluita (ja talvisin myös jääkiipeilyä voi kokeilla heidän kanssaan)

Adventure Partners järjestää toki myös alkaiskursseista alkaen reissuja korkeimmille vuorille ja jännittävimpiin mestoihin mitä tällä pallolla on, joten jos tämäntyyppinen itsensä haastaminen kiinnostaa, niin nyt tiedätte mihin mennä.

Adventure Partners Ohjattu kalliokiipeilykokeilu 1-4 hengelle

Kerää kavereistasi porukka kokeilemaan kalliokiipeilyä yksityisryhmässä. Ohjattu kiipeilykokeilu on helppo ja turvallinen tapa tut...
Hinta 242.00 €


Adventure Partnersin kurssi- ja reissutarjonta sivuillamme


Maallisia, mutta niin ihania lahjavinkkejä

Ei auta. Fjällrävenin tuotteet ovat vaan niin supersiistejä. Nämä toki passaa niin äideille kuin isille, tytöille ja pojille, miehille, naisille ja muille henkilöille. Aina tyylikkäät, monen monessa värissä. Jännä miten onkaan, että nämä Fjellun tuotteet kestävyytensä ja laadukkuutensa puolesta kestävät aikaa, niin kestävyytensä, kuin ulosantinsakin puolesta: muotoilu on niin ajatonta, että ne näyttävät vuosikymmenestä toiseen cooleilta ja ajankohtaisilta.

Fjällräven Pocket

Täydellinen asuste: lisätasku! Monipuolinen pieni laukku kestävää G-1000 HeavyDuty -materiaalia, jonka malli saanut inspiraation F...
Hinta 34.90 €

Fjällräven Totepack No. 1

Kevyt ja kätevä laukku, täydellinen pieniä ostoksia, uintivarusteita ja päivän aikana tarvittavia tavaroita varten. Valmistettu Fj...
Hinta 99.00 €


Kaikki laukut/ olkalaukut

Kassit, reput, rinkat, kaikki


Toiminnallista fantastisuutta

Polkupyörällä kelpaa nyt kulkea pidempiäkin työmatkoja - ainakaan sään tai tiekelin ei pitäisi olla kovinkaan heppoinen tekosyy. Jos tarvitsee roudata pitkiä pätkiä kaikenmaailman läppäreitä ja päppäreitä, jumppakamoja ja muita välttämättömyyksiä repussa (selkä hikoaa) tai tarakalla (putoaa), niin onhan se nyt ärsyttävää. Jopa niin ärsyttävää, ettei viitsi lähteä ko. päivänä pyörällä liikenteeseen.

Paitsi jos on kunnollinen pyörälaukku, joka näyttelee erittäin asiallista laukkua, salkkua tai reppua silloin kun se ei ole kiinnitettynä pyörään. Katsokaa, kuinka hieno tämä Ortliebin täysin vedenpitävä olkalaukkukin on. Ja sen saa kiinni pyörän tankoon. 

Kannattaa käydä katsomassa koko pyörälaukkuvalikoimamme, siellä on sitä perinteistä laukkua toki, mutta myös näitä kaupunki- /businesskäyttöön ajateltua trendimallistoa myös. Aaaee, että. Kyllä kelepaa.

Ortlieb Barista

Trendikäs vedenpitävä olkalaukku, jonka saa kiinnitettyä myös polkupyörän ohjaustankoon.Helppokäyttöinen magneettisulku Irroitetta...
Hinta 158.90 €


Kaikki pyörälaukut (kiinnityspaikan mukaan järjestettynä)


Kaunis kuin koru

Takana muinaishistoriassa ovat ne ajat, jolloin rannetietokone oli vain kolho musta mölli ranteessa, josta oli enemmän harmia kuin hyötyä. Kyllä nämä mitä enemmissä määrin ovat nykyään porukalla käytössä 24/7 päivittäisenä ajannäyttäjänä / älykellona ja arjen päätyttyä toimivat tietty urheilutietskareina.

Laitteen valinnassa kannattee ottaa huomioon, että mitä kaikkia ominaisuuksia laitteelta toivoo: onko jokin tietty laji, jonka erityisominaisuuksia haluaa mittailla, akun kestot, kellotaulun koko, koko komeuden materiaali. Haluaako, että syke mitataan ranteesta vai käytetäänkö tarkempaa vyötä, haluaako mitata uinnin aikaista sykettä jne.

Se on ainakin varmaa, että valikoimista löytyy kuhunkin tarpeeseen ja visuaaliseen makumieltymykseen sopivaa vermettä.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Gold

KOMPAKTI MULTISPORT-GPS-KELLOSuunto Spartan Trainer on upeasti suunniteltu GPS-kello, joka istuu optimaalisesti ja on valmis halua...
Hinta 284.00 €

Suunto Spartan Sport Sakura HR (mukana sykevyö)

GPS-kello urheiluun ja monilajiharjoitteluun.Suunto Spartan Sport on edistyksellinen, linjakas GPS-multisport-kello, jossa on väri...
Erikoishinta 359.00 €

Garmin Fenix 5S

Hyödynnä harjoituksiasi helposti ranteessasiEnsiluokkainen, pienikokoinen (42 mm) GPS-multisportkello, jossa Elevate™-rannesykem...
Hinta 549.00 €


Kaikki rannetietokoneet merkeittäin

Jos ylläolevatkaan eivät riitä...

Nojuu. Jos ajannäyttö, sykkeen mittaus, gps-toiminnot, monipuoliset urheiluasetukset eivät riitä, vaan elämääsi kuuluu myös ns. "syvää hyvää", eli sukellusta, kannattaa katse kääntää tähän tuotteeseen. Muuta et tule tarvitsemaan. Tämä on todellakin kone niille, jotka tähtäävät syvyyksistä huipulle - tai noh, sukellukseen perehtyneet varmasti turvallisuussyistä valitsevat menevänsä mieluummin huipulta syvyyksiin, heh.

Tämä on ensimmäinen kellon kokoinen sukellustietokone, jossa on GPS-navigointi pinnan yläpuolella, täysin värilliset kartat ja sijaintiviite, jotta voit merkitä sukelluksen alku- ja loppupisteen helposti. 

Tämä on aivan uskomaton laite, ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia niin paljon, että kannattaa melkein mieluummin lukea ne kaikki tuotteen sivuilta ja keskittyä tässä viestissä vain ällistelemään laitteen ylivertaista käsittämättömyyttä. 

Garmin Descent Mk1 Silver

Monipuolinen GPS-sukellustietokone sukellusseikkailuihinTyylikäs, monipuolinen GPS-sukellustietokone, jossa on kirkas 1,2-tuumai...
Hinta 1049.00 €

Garmin Descent Mk1 Carbon Gray with DLC Titanium

Monipuolinen GPS-sukellustietokone sukellusseikkailuihinTyylikäs, monipuolinen GPS-sukellustietokone, jossa on kirkas 1,2-tuumai...
Hinta 1549.00 €No sitten takaisin stratosfäärin tälle puolen. Aktiivisuusrannekkeet ovat ihan mainiointa mannaa: akun kesto on parhaimmassa tapauksessa vuoden verran, kello näkyy ja askeleet mittautuvat. Parhaimmissa malleissa on myös monipuoliset aktivointitoiminnnot ja ranteesta sykkeen mittaus. Laitteen hallintaa ja omaa treeni-/ liikuntapäiväkirjaa pystyy pitämään yllä mobiiliappissa, erityisesti Garminin versio on testiryhmän (minun) mielestä aika helekuthin kiva. 

Garmin Vivofit 4
Huikea Garminin aktiivisuusranneke, joka pyörii vuoden päivät yhdellä paristolla (eli ei tarvitse miettiä latauksia ja latauskaape...
Hinta 88.90 €

Polar Loop2

Pehmeä silikoniranneke on mukava 24/7 käytössä ja värinähälytys huomauttaa, kun on aika lähteä liikkeelle. Laitteeseen voi ottaa k...
Erikoishinta 64.50 €


Kaikki aktiivisuusmittarit


No johan siinä oli taas. Tervetuloa myymäläämme nyt pyhistä huolimatta ihan mikä tahansa päivä käymäsilleen. Kertauksena vielä, että huomenna helatorstaina noudatamme sunnuntaiaukioloa (11-18), loppuviikko menee ihan normaalisti: ma-pe 9-20, la 10-18, su 11-18.

Toivotamme mitä aurinkoisinta äitienpäivää, ja luultavasti tähän mennessä vuoden kauneinta kevätviikonloppua kaikille.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin aina niin aurinkoinen asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]