Mukavata viikon alkupuoliskoa kaikille.

Ihan ensimmäisenä ilmoitettakoon ja muistutettakoon, että huomenna keskiviikkona, 10.5.2017 järkätään Sakon & Berettan esittelypäivää Sipoossa, SSG:n radalla. Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet paikalle katsomaan, kokeilemaan ja oppimaan tuotteista uutta.KUTSU
Kevät on ratakauden parasta aikaa, ja tähän kauniiseen ajankohtaan asettuu myös Sako / Beretta Roadshow, joka pysähtyy Sipoon SSG:n radalle kera Varuste.netin 10.5.2017.

SAKO / BERETTA ESITTELYPÄIVÄ
Osana Sakon kevään 2017 Road Showta

Laaja valikoima sekä Sakon, että Berettan tuotteita testattavana, asiantuntijoita ja ampumaurheilijoita tavattavissa.

• Haulikkoesittelyä haulikkoradalla klo 13.00-20.00
• Kivääriesittelyä kivääriradalla klo 16.00-20.00

Toivotamme teidät tervetulleeksi Sipooseen keskiviikkona, 10.5.2017 klo 13.00-20.00 välisenä aikana. Tervetuloa!

Karttalinkki (Google Maps) SSG:n radalle


Toivottaa: Varuste.net, Sako & Beretta

Se on kesä nytten sitten.
Ainakin, jos katsoo meitin aukioloaikoja. Siirryimme nimittäin noudattamaan toistaiseksi kesäaukioloaikojamme, joka tarkoittaa Suomeksi sitä, että olemme AVOINNA SUNNUNTAISIN. Sunnuntaiaukioloaika on klo 12.00 - 18.00.

Juhlistaaksemme tulevaa sunnuntaita, sunnuntaista aukioloamme sekä mikä tärkeintä: äitienpäivää, ajattelimme järjestää pienen päivän mittaisen alennusmyynnin tuotteista, joita kaikki tarvitsevat: useimmat äidit, iskät, naiset, lapset, miehet ja ihmiset käyttävät nimittäin jalkineita.

Sunnuntain ajan lähestulkoon kaikki jalkineet ovat -20%. Kiipeilykenkiä emme ole laskeneet jalkineiksi, eli ne ei kuulu diiliin. Kaiken maailman muut kengät, popot, tossut ja possut sen sijaan kuuluu. Alla olevasta visuaalisesta kenkä-bannerista pääsette ihmettelemään jalkinevalikoimaamme ja fiilistelemään, että mitäs saisi olla.Merkkihenkilön merkkipäivä

Äitienpäivää vietetään nyt tulevana sunnuntaina elikäs 14.5. Jos et ole vielä keksinyt mitään megalomaanisen hyvää ideaa, niin kannattaa tarkistaa nämä Varuste.netin viime hetken vihjeet. Meillä on äiti-ihmisille nimittäin kaikkea aivan erityisen ihQua rompetta.

LAHJAIDEAT ÄIDEILLE

Kaikki lahjaideat

Vaihtoehtoisesti jos koko muu perhe tunnustaa olevansa äidin näkökulmasta ajoittain varsin raskasta porukkaa, niin hyvä lahja voi olla sekin, että lähtee hetkeksi koko pesueen kesken ulkoilemaan ja purkamaan ylimääräisiä kierroksia johonkin muuhun kuin himassa hillumiseen ja riekkumiseen. Ulkona häröily on mitä parasta jeppistouhua.

Palataan pian, 
nähdään osan kanssa huomenna Sipoossa Sako/ Beretta -demopäivän merkeissä ja osan kanssa tääll äitienpäivähulinoissa meidän sunnuntaiaukiolot avaavassa kenkäalessa.


Hyvää jatkoviikkoa ja raikasta (kirjaimellisesti) kevättä kaikille toivottaa,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net