Kuuma kahvi kaunistaa


Ulkoilu, Ruoka by Nina P., 26.07.2018
Retkeilykausi käy aivan kuumana, ja porukka on tiedustellut viimeaikoina enenemissä määrin, että mitähän hyvvee retkiruokaa sitä retkellensä kehittelisi.

En sitä sano, pidemmillä vaelluksilla kun on oikeasti väliä sillä, mitä rinkka painaaa, niin kuivatut sapuskat sun muut retkiruoat on ihan ehdottomia eväitä. Ja nykyään osaavat olla ihan oikeasti hyvänmakuisia - ja kaikkihan tunnetusti maistuu vielä triplasti paremmalta pitkän haikin jälkeen ulkoilmassa.

Nyt kuitenkin keskityn vinkkaamaan kivoista eväsideoista sellaisille retkille, joita ainakin itse kaikista eniten teen: hedonistimatkoja metsään. Homman nimi on, että kävellään se, mikä kävellään jonnekin hienoon paikkaan, pistetään leiri pystyyn ja ruvetaan valmistelemaan vaivalla hankittuja ja paikalle kannettuja herkkuja.

Kahvin nauttiminen on urbaanissa ympäristössä minulle (ja oletan että hyvin monelle muullekin) tärkeä nautiskeluhetki päivittäin, ja on ilo hiljentyä itsekseen tuoreen, höyryävän ja hyvin keitetyn kahvin äärelle, tai nautiskella mukavassa seurassa rennosti rupatellen.

Jos safkat maistuvat moninkertaisen hyvältä näreessä, niin niin tekee kahvikin. Talvella tai syysiltoina on siistiä tulistella ja fiilistellä kunnon nokipannukahvin äärellä, mutta näihin valoisiin ja kiireettömiin kesäaamuihin käy mielestäni paremmin hyvä mutteripannulla keitelty espresso tai AeroPress -kahvi.

Yhden tai kahden yön reissuilla ei nyt oikeastaan hirveästi henkilökohtaisia kamppeita tarvitse majoittautumisvälineiden lisäksi, joten rinkassa on tilaa kyllä mutteripannulle, AeroPress -tarvikkeille ja laadukkaalle kahvimyllylle. Kauniilla rantakalliolla aamuauringossa jauhettu kahvi johdattelee tunnelman hyvinkin seesteisiin ja nautinnollisiin tiloihin ja itseasiassa, nopean keittoprosessin päätteeksi höyryävän tuore herkkujuoma on valmiina alta aikayksikön.

Pikakahville tai kotona keitetylle termarikahville on aikansa ja paikkansa, mutta minun kesäaamuihini kuuluu vastajauhettu espresso. Kokeile - saattaa olla, että jää ihan tavaksi.

-16%
Primus LiTech Trek Kettle
 
Primus LiTech Trek Kettle (51)
Heti saatavilla
-15%
Primus 4-Season Mug 0.3L
 
Primus 4-Season Mug 0.3L (17)
Heti saatavilla
-15%
Primus Power Gas 100 g

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Fjällräven x Specialized: Exchange Project

Hiking, biking & bikehiking!Ajattomuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä – retkeilyn ja pyöräilyn maailma tarjoaa nyt entistä enemmän, kun Fjällrävenin ja kalifornialaisen pyörämerkki Specializedin kunnianhimoisen yhteistyömalliston kaikki tuotteet löytyvät meiltä.Tutust...

Craghoppersin käyttämät teknologiat

Craghoppers on englantilainen, vuonna 1965 perustettu ulkoiluvaatteiden valmistaja, joka tunnetaan nykyään maailmanlaajuisesti vaativiin olosuhteisiin valmistetuista vaatteista.  Craghoppers luo ja jalostaa monia erinomaisia ​​tekniikoita vaatteisiinsa, jotka on suunnitel...

TAKAISINVETO: Optimus Vega kaasukeittimen tuulensuoja

Tuotteen nimi: Tuulensuoja Optimus Vega kaasukeittimeen Mahdollinen riski: Mikäli käyttäjä ei jätä käyttöohjeen mukaista riittävää rakoa tuulensuojan ja padan väliin tilassa, jossa on huono ilmanvaihto, aiheuttaa suoja riskin hiilidioksidimyrkytyksestä. Pyydämme kuluttajia olem...