Craghoppersin käyttämät teknologiat


Ulkoilu by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 27.06.2022

Craghoppers on englantilainen, vuonna 1965 perustettu ulkoiluvaatteiden valmistaja, joka tunnetaan nykyään maailmanlaajuisesti vaativiin olosuhteisiin valmistetuista vaatteista. 

Craghoppers luo ja jalostaa monia erinomaisia ​​tekniikoita vaatteisiinsa, jotka on suunniteltu parantamaan liikettä, hallitsemaan kosteutta, ylläpitämään raikkautta, taistelemaan likaa vastaan, puolustautumaan hyönteisiltä, ​​helpottamalla vaatehuoltoa ja suojaamaan käyttäjäänsä vallitsevilta sääolosuhteilta ympäri vuoden.

Alla esiteltynä muutama erikoisteknologia, joita myymissämme Craghoppersin vaatteissa käytetään. 

Lähde ja lisätiedot:
Craghoppers.com / technologies MITÄ NOSIBOTANICAL ON?
NosiBotanical on Eucalyptus citriodora -puista saadusta sitruunaeukalyptusöljystä valmistettu kasvipohjainen kankaankäsittelyaine, joka suojaa tehokkaasti purevia hyönteisiä vastaan. Materiaalin valmistamista varten lehtien ja oksien kerääminen toteutetaan kestävästi: keräyksen yhteydessä varmistetaan, että puu saa jatkaa kasvuaan normaalisti ilman pysyvää haittaa. 

NosiBotanical tarjoaa myös antibakteerisia etuja, joten vaatteet säilyvät raikkaana pitkään hikisemmässäkin menossa.

KÄSITTELYN KESTO
NosiBotanical-hoito kestää jopa 15 pesukertaa.

KÄYTTÖTARKOITUS
NosiBotanical karkottaa tehokkaasti hyttysiä, kärpäsiä ja mäkäräisiä.

MITÄ NOSILIFE ON?
NosiLifella käsitellyt tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu ennen kaikkea matkustamiseen. Hyönteistentorjuntamekanismi on rakennettu kankaan sisään suoraan kuitujen sekaan ja tarjoaa tehokasta puolustautumista useimpia purevia/ pistäviä hyönteisiä vastaan. NosiLife -tuotteet on testattu riippumattomassa laboratoriossa jossa on voitu todentaa, että käsittely kestää tuotteessa sen elinkaaren ajan.
Tuotteista on havaittu liukenevan pesussa minimaalisesti, jos ollenkaan käsittelyainetta huuhteluveden mukana.

NosiLifella käsitellyt tuotteet puolustavat käyttäjäänsä tehokkasti hyttysiä sun muita muita purevia hyönteisiä vastaan vähentämällä puremia ja pistoksia jotka voivat aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten esim. malariaa.

NosiLifen vaikuttava ainesosa on permetriini, joka on biosidi ja näin ollen käyttöä on erittäin tiukasti säädelty.

Miten se toimii vaatteissa?
Heti kun hyönteiset koskettavat kangasta, ne lähtevät siitä pois. MITÄ NOSIDEFENCE ON?
NosiDefence tarjoaa erikoisvalmisteisten kuitujensa ansiosta vankan suojan esim hyttysiä vastaan sillä se estää hyönteisiä tunkeutumasta kankaan läpi. 
NosiDefence-kangas auttaa suojautumaan hyönteisten puremilta, joten voit nauttia seikkailuistasi huolettomasti.


SOLAR SHIELD UPF40+ AURINGONSUOJAVAATTEET
Lähde ulos ja nauti auringosta ottamatta riskejä.
SolarShield on Craghoppersin aurinkosuojakangassarja, jonka UV-suoja on testattu UPF40+

Aurinkosuojan antaa kolmen asian yhdistelmä:
1) kankaan rakenteen tiheys
2) käytettyjen lankojen tyyppi
3) väri

SOLARSHIELD-LUOKITUS: ERINOMAINEN
UPF INDEKSI: 40+
ESTO UVR: 97,5%+
UV-SÄTEILY: 2,5 % tai vähemmän


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Fjällräven x Specialized: Exchange Project

Hiking, biking & bikehiking!Ajattomuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä – retkeilyn ja pyöräilyn maailma tarjoaa nyt entistä enemmän, kun Fjällrävenin ja kalifornialaisen pyörämerkki Specializedin kunnianhimoisen yhteistyömalliston kaikki tuotteet löytyvät meiltä.Tutust...

Metsästysvaatteiden valinta lämpimille keleille

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Härkilan kanssaKun valitaan metsästysvaatteita sääolosuhteiden mukaan on muistettava ottaa huomioon päivän mittaan tapahtuvia lämpötilan sekä kosteuden vaihteluita.Lämpimien ajanjaksojen aikana vaatteen oltava kaiken lisäksi myös kevyt ja hengitt...

Käyttökokemuksia: Garmin inReach Mini 2

Mikäli haluaa säilyttää yhteyden muuhun maailmaan vaikkapa keskelle erämaata suuntautuvilla vaelluksilla, on paras ratkaisu ottaa mukaan satelliittiviestin. Iridium-satelliittiverkkoon pohjautuva viestintä ei ole riippuvainen puhelimien verkosta, ja viestit sekä hätäkutsut toi...