Wake me up!


Surffaus, Wakeboarding, Vesiurheilu by Nina P., 17.7.2017
Eli itsensä haastamista uusiin juttuihin.

Monesti fakkiutuu omissa harrastuksissaan siihen että keskittyy siihen, minkä taitaa parhaiten. Ja miksei tosiaan. Sitoutuminen jonkin asian tekemiseen, jota todella rakastaa on palkitsevaa ja motivoi kehittymään aina vaan paremmaksi. Omalla kohdallani se on ehdottomasti sukellus.

Vedän paljon sukelluksen saralla kursseja ja näen viikottain, kuinka ihmiset pääsevät joko kokeilemaan itselleen jotain aivan uutta, tai tulevat opettelemaan sinänsä tutun harrastuksen sisällä uusia taitoja ja treenaamaan uusien varusteiden kanssa. Opettelun ja lopulta oppimisen riemu on aina käsin kosketeltavan iso hetki sekä oppijalle, että opettajalle.

Siispä tuumasta toimeen: haastan itseni olemaan pitkästä aikaa se, jota kädestä pitäen opastetaan, kannustetaan ja motivoidaan nousemaan uudelleen ja taas uudelleen uuden taidon niskan päälle kunnes jutun jujusta saa kiinni.

Tällä kertaa tämä uusi asia oli Wakeboardaus.

Espoon Keilaniemeen on avattu tänä kesänä ihan huippumakea uusi weikkipuisto, Laguuni. Laguunissa oli ilokseni tarjolla ihan tällaiselle perus pertti-nobodylle kädestä pitäen alkeisopetusta helppojen tehtävien parissa. Koska ennestään kokemusta lajista ei ole, ja lumilautailijan saatika skeittarin ura on kaatunut täydelliseen lahjattomuuteen, aloitettiin ihan helpoista muuvseista hiljaisella vauhdilla.

Oikeilla opeilla, helposti ymmärrettävillä neuvoilla sukellusmärkkäriini pukeutuneena pystyin kuin pystyinkin lopulta ajamaan laudalla radan päästä päähän. Pääsin toki kokemaan, että miltä tuntuu myös pannuttaa oikein huolella (ja ymmärsin, miksi weikkaajat käyttävät kypärää...)

Jos olet jo kokeneempi harrastaja, niin tuolla on erinomaiset harrastusmahdollisuudet myös taitaville mestareille - joskin yhtälailla täysille tumpeloille, joille osaavat ohjaajat taikovat hyvin neuvoin koko kesän kestävän voittajafiiliksen.

Postaukseen liittyvät tuotteet / muuta

Laudat
Lajit‪»Wakeboarding ja vesihiihto‪»
Laudat
Vesiurheilumärkäpuvut
Lajit‪»Sukellus‪»Märkäpuvut‪»
Vesiurheilumärkäpuvut
Vesiurheilukypärät
Lajit‪»Leijasurffaus‪»
Vesiurheilukypärät

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Innostaako uida kakkavedessä tai leväpuurossa?

Varuste.net jelppii omalta osaltaan BSAG:n kesän 2023 Itämeren suojelukampiksessa. Ihan ensinnä. Mikä on BSAG: Baltic Sea Action Group (BSAG) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG suojelee Itämerta...

Jobe Yarra Teal 10.6 & Duna 11.6 SUP-lautojen takaisinkutsu ja vaihto

Jobe Sports on yksi alan johtavimpia brändejä ja ottaa asiakkaidensa turvallisuuden vakavasti sekä pitää kiinni korkeista laatustandardeistaan. Tästä syystä Jobe on päättänyt kutsua takaisin ja vaihtaa erän 2021-2022 Yarra & Duna sup-lautoja. HUOM! Takaisinkutsu ei koske kaik...

Lumisurffaus lajina ja vinkkejä laudan valintaan

Surffausta hangen harjoilla Lumisurffaus on ehkäpä parasta mitä ulkona voi möyheän lumen aikaan tehdä. Perinteisestä lumilautailusta lumisurffaus erottautuu sillä, että lauta ei ole kiinni laskijassa sitein, eikä näin ollen tarvita erillisiä monoja homman harrastamiseen...