Chariotin Sport –mallisto: Cheetah 1, Cheetah 2, Cougar 1, Cougar 2, CX1, CX2 

Sopii kaikkiin lajeihin (juoksu, pyöräily, kävely, vaellus, hiihto), suunniteltu erityisesti urheilevien vanhempien tarpeisiin. Rungon rakenne on virtaviivainen, tavaratila on pieni ja sen saa nostettua ylös jalkatilan lisäämiseksi juostessa.

Cheetah: Cheetah on kevyt, luotettava ja monikäyttöinen perusmalli. Ei jousitusta eikä mahdollisuutta säädellä matkustustilan ilmanvaihtoa. 


Cougar: Chariotin myydyin malli, joka toimii hyvin kaikissa lajeissa. Kärryssä on säädettävä jousitus. Juoksutarkoitukseen on saatavana lisävarusteena
erillinen jarru. (Kärryä ei suositella rullaluisteluun, sillä jarru jarruttaa vain etupyörää eikä ole riittävän tehokas/ turvallinen.) Kärryssä on integroitu sääsuoja eli 
sadesuoja/hyttysverkko/aurinkolippa ja mahdollisuus säädellä matkustustilan ilmanvaihtoa. Penkki on pehmustettu, turvavyöt topatut 5-pistevyöt.

CX: Chariotin varustelluin kärry, joka on suunniteltu juoksijoiden erityistarpeet huomioiden. Siinä on työntöaisa, jossa useita työntöasentoja, käsijarru sekä valmiina levyjarru (jarruttaa molempia takapyöriä). Kärryssä on säädettävä jousitus. Kärryssä on integroitu sääsuoja eli sadesuoja/hyttysverkko/aurinkolippa sekä useita mahdollisuuksia säädellä matkustustilan ilmanvaihtoa. CX-mallissa on vakiona ylimääräinen istuintilan pehmuste, jonka voi ottaa pois lasten kasvaessa. Erillistä lisävarusteena saatavaa istuintukea ei tarvita. Turvavyöt ovat topatut 5-pistevyöt. 


Chariotin Classic –mallisto: Corsaire 1 / 2

Sopii kaikkiin lajeihin, mutta erityisesti suunniteltu retkeily- ja pyöräilykäyttöön. Kärryssä on isohko tavaratila ja myös sisätilat ovat Sport-mallistoa
tilavammat. Corsaire vastaa varustelutasoltaan Cougar-mallia (mm. jousitus).


Chariotin Urban –mallisto: Chinook 1 / 2

Chinook on Chariotin Urban mallistoa. Uutta Urban sarjaa oleva Chinook yhdistää hienosti urheilullisuuden ja urbaanin elämän. Uusi kääntyvä/lukittuva etupyörä ja kallistettava istuinosa tekevät Chinookista helppokäyttöisen ja monipuolisen. Näppärästi yhdellä kädellä koottavissa. Säädettävä jousitus. Sopii myös pyöräilyyn, hiihtoon ja vaellukseen.


Chariot Cougar- ja CX-mallien eroja

Molemmat mallit ovat Chariotin urheilusarjaa ja virtaviivaisia
runkorakenteeltaan. Molemmissa on tavaratila (melko pieni tosin),
jonka saa nostettua kasaan juoksutilan lisäämiseksi. Molemmissa on
säädettävä jousitus.

CX on Chariotin varustelluin malli, joka on suunniteltu erityisesti
juoksijoiden erityistarpeita silmälläpitäen. Siinä on erityismuotoiltu
työntökahva ja käsijarru. CX mallissa on myös valmiiksi levyjarrut, joita käytetään juostessa vauhdin hidastamiseen. Jarrukahvan kautta toimii myös seisontajarru.
Jarru on molemmissa takapyörissä ja näin käytettävissä mm. myös
pienten etupyörien (kävelypaketti) kanssa .

Cougar malli on Chariotin suosituin malli. Cougariin on saatavilla
lisävarusteena juoksujarru, joka jarruttaa vain etupyörää (eli
juoksupaketin mukana tulevaan lisäpyörää) eli jarru toimii vain
juoksukäytössä.

CX mallissa on myös irrotettava lisäpehmuste kärryn matkustusosassa,
tämä voidaan poistaa lapsen kasvaessa. Joitakin pieniä eroja löytyy
lisää, mutta tässä suurimmat.