Palauttaminen

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 30 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamanne tuotteet ovat saapuneet postikonttoriimme.

Palauttaessanne tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautatte tuotteita postitse tai matkahuollolla, täytättehän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Teidän ei tarvitse kertoa palautuksenne syytä.

Palauttaminen on ilmaista lähetyksillemme Suomessa. 
Noutamattomista lähetyksistä laskutamme kulut. Kulut koostuvat valitun toimitustavan oletushinnasta, palautuksesta ja laskutuslisästä. Muista maista asiakas maksaa palauttamisesta koituvat kulut.

Mikäli tilauksen alkuperäinen tilaussumma on oikeuttanut toimituskulun alennukseen mutta palautuksen jälkeen tilaussumma jää toimituskulun alennukseen oikeuttavan summan alle, tilaukseen lisätään toimituskulut tilauksen alkuperäisen toimitustavan mukaan ja toimituskulu vähennetään hyvityksestä.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita eikä luvanvaraisia aseita ja ammuksia. 

Palautuslomake (pdf)

 

Return form in English (pdf)