Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Garmin » Garmin Fenix 6X Sapphire »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
juu...@...om 26.03.2020:
Yleisarvosana

lassi t. 22.10.2019:
Yleisarvosana

kari m. 17.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä laite ja ohjelmat on helposti haettavissa garmin sivustolta.

Mika H. 04.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuli tehtaalta toimimattoman sykesensortiin kanssa. Mutta tämä näytti olevan yleinen tilanne ja korjaantui softa päiävityksellä.Muutoin tekee mitä lupaa. Hieman panavahko, mutta ei haittaa ainkaan minua. Olen erittäin tyytyväinen

Mika H. 03.10.2019:
Yleisarvosana

Jani J. 03.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Täydellinen kumppani kaikkeen urheiluun. Toimivuus ja käytettävyys on moitteetonta. Kaiken lisäksi kello on vielä tyylikkään näköinen. Iso suositus kaikille jotka haluavat parasta.

Lasse N. 26.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Vajaan kahden viikon käytön jälkeen pari huomiota. Akku kesti oletusasetuksilla ilman musiikkia 12d, eli kaksi päivää enemmän kuin täyden latauksen näyttämä kesto 10d. Uudelleenlatauksen jälkeen huomasin että kellon ja puhelimen välille ei syntynyt yhteyttä. Vasta kun käynnistin kännykän uudelleen yhteys muodostui. En sulkenut kelloa latauksen aikana. Ei voi sanoa oliko vika kellon vai puhelimen päässä (XZ3, Android 9). Kuntoiluista testattu allasuinti ja kävely. Varovainen arvio on että rekisteröi ylimääräisiä altaanpituuksia mutta pitää seurata vielä asiaa tarkemmin. Kävely toimi moitteetta paitsi näyttää kartalla reitin alkaneen vasta vajaan kilometrin päässä lahtöpisteestä.