Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Erä- ja ulkoilutakit‪» Miesten‪» Fjällräven Kaipak Jacket Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.8.2022
Yleisarvosana
Loistava. Jämäkkä, mutta ei liian raskas. Tuulettuu riittävästi, mutta ei liian kylmä.
Anonyymi 3.7.2022
Yleisarvosana
Toimiva, hyvin suojaava takki.
Lauri T. 30.3.2022
Yleisarvosana
Toimii ja sopii.
Anonyymi 21.12.2021
Yleisarvosana
Todella mukava takki, jossa on hyvä istuvuus. Vaikka sitä pidetäänkin syys/kevättakkina, testasin sitä pakkasella -5 merinovilla aluskerroksen ja hupparin ulkokerroksena ja se tuntuu ihan mukavalta. Leikkaus sopii hyvin kerrostamiseen. Olen 170cm/80kg ja käytän kokoa L. Jos olet suunnilleen minun kokoinen, M on myös hyvä istuvuus, mutta ei ehkä talvikerrostukseen. Materiaali tuntuu vahvalta ja olen varma, että se kestää pitkään.
Anonyymi 19.12.2021
Yleisarvosana
Fjällräven Koska koko on varsin erityinen japanilaisille Haluan sinun kuvailevan yksityiskohtaisesti. Sain sen aikaisin. Se oli erittäin hyvä. Kiitos paljon.
Anonyymi 16.10.2021
Yleisarvosana
Toimii
Jere K. 21.1.2021
Yleisarvosana
Istuu hyvin, mahtuu välitakki alle, tarpeeksi taskuja, pitää tuulta ja vettä
Anonyymi 14.12.2020
Yleisarvosana
Täydellinen takki. Mukavampi kuin saman tuotemerkin Grönlanti kainaloiden alla olevan verkon ansiosta. Tilattuna koossa M, voin käyttää sitä 4. kerroksena (merinovilla + ohut takkitakki) ilman, että liikkeissäni olisi liikaa haittaa (olen 1,78 metriä 73 kilolle). Vankka, kaunis, vettä hylkivä kevyessä sateessa, tehokas huppu, hengittävä jne. Lyhyesti sanottuna yhdenmukainen Internetissä olevien kuvausten ja kommenttien kanssa. Takki, jota voin varmasti käyttää 4 vuodenaikana poistamalla tai lisäämällä kerroksia. Epäilen Grönlannin ja Viddan välillä, en ehdottomasti kadu tätä valintaa.
Pauli I. 25.8.2020
Yleisarvosana
On muuten hyvä! Pitää tuulen hyvin ja mukava päällä.
Timo T. 19.3.2020
Yleisarvosana
Takki mitä voi pitää missä vaan. Toimi hyvin myös yhden yön rinkkareissussa. Suojaisa huppu olematta liian hallitseva kun ei käytössä. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa.