Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Matkailurinkat» Osprey Fairview 40 Womens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Tilava, todella miellyttävä kantaa hyvien säätöominaisuuksien vuoksi ja materiaali vaikuttaa laadukkaalta. Aika näyttää kestävyyden, ja ehkä pari pientä taskua voisi olla lisää pientavaroiden järjestelyä ajatellen, mutta muuta huonoa ei ole keksitty.
Esa A. 22.12.2020
Yleisarvosana
Vaimolle ostin ja kovasti on pitänyt. Käytössä kotimaan lennoilla käsimatkatavarana ja näppärä, kun remmit saa piiloon.
Camilla H. 21.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen laukku, mukautuu moneen ja yllättävän tilava!
Alina M. 15.10.2020
Yleisarvosana
Vaikka ulkomaanmatkailu onkin nyt koronan takia vähän jäissä, niin reppua on tullut käytettyä mökkireissuilla ja kotimaan viikonloppumatkoilla. Nielee tavaraa ihmeen paljon, istuu hyvin selkään ja on monipuolisempi ja kätevämpi, kuin perässä vedettävä matkalaukku.
Anonyymi 13.2.2020
Yleisarvosana
Siru S. 17.11.2019
Yleisarvosana
Vielä en ole päässyt testaamaan kunnolla, mutta aiempien Osprey kokemusten mukaan huipputuote. Säädöt olivat helpot ja monipuoliset. Laatu tuntuu todella hyvältä. Arvostan erityisesti sitä, että reppu painaa niin vähän!
Nimimerkki K 26.8.2020
Laadukas, hyvä matkailurinkka, jota on hyvä kantaa ja kätevä pakata ja purkaa. Olisi vielä kiva, jos edes lisävarusteena saisi esim. lantiovyöhön etupuolelle kiinnitettäväksi samanvärisen kännykkä- ja lompakkotaskun. Ihanaa, kun naisille tarkoitettuun malliin on keksitty kerrankin muita värejä kuin iänikuiset pinkit ja lilat. Kun ostin omani, suomalaisista verkkokaupoista ei löytynyt vihreää, joten tilasin Saksasta.