Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille » Garmin GPSMAP 66st ja TopoActive Europe -kartat (Länsi-Euroopan pakkaus) sekä Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hannu I. 13.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Vastasi odotuksia, löytää heti satelliitit tarkasti. Sisäinen muisti 16Gt riittävä lukuisile isoille kartoille ja tarvittaessa muistikorttille lisää. Uudessa virransäästö tilassa toimii pitkään kun kokeilin, viikon ollut ikkunalaudalla tallentaen sijaintinsa ja vielä 1/4 osa NiMh-akkuja jäljellä. Laitteen saapuessa ei heti tunnistanut muistikortilla olevaa Suomen maastokarttaa koska img-tiedsto oli kortin juuressa, karttatiedostolle pitää luoda /Garmin -alihakemisto ja siirtää sinne jonka jälkee maastokartta näkyi.

Timo O. 31.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Garminin maasto gps:t 6x sarja on vaan parhaita. Pitkäkin reissu suvjuu koska niihin sopii tavalliset AA paristot/akut. Edellinen mallini oni 62s ja nyt vihdoin tuli parannusta sen näytön kokoon. Samoin yhdistettävyys on wlan, bluetooth yms. takia paljon parempi. Prosessoritehoon olisin odottanut suurempaa parannusta. Zoomaus kestää välillä aika kauan. Virtanappi on siirtynyt huonoon paikkaan laitteen päälle. Sitä ei voi enään yhdellä kädellä (peukalolla) herättää virransäästöstä. Hyvä että mukana tuli nuo euroopan kartat. Edellisessä mallissa oli mukana vain käyttökelvoton koko maailman kartta josta näki suunnilleen maan tarkkkuudella. Koko Suomen maastokartta on ok olla mukana. Moni ei varmaan osaa latailla sitä itsekseen. Siinä pikku virhe kun tuli muistikortilla. Kartta-aineisto pitää olla Garmin nimisessä kansiossa tai gps ei lue sitä. Moni saattaa ihmetellä miksi sitä ei löydy kun laittaa kortin sisälle. Kaiken kaikkiaan vihdoin isompi parannus 60 mallin jälkeen. Välimallit ei juurikaan muuttunut.

Kari L. 19.01.2019:
Yleisarvosana

Kalle T. 22.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaksi Garminin maasto GPS jo ollut (GPSMAP 60C ja Colorado 300) ja hyvin ovat vuosia palvelleet kovassa käytössä. Tuli jälleen tarve uusia maasto GPS ja päädyin tähän Garminin uutuuteen. Nyt parin viikon käytön jälkeen hyvin toimii ja ainakin itselle paluu laitteen alareunassa olevilla napeilla käytettävään malliin oli mieluinen. Kosketusnäytöt on hyviä, mutta ne ei sovellu kaikkeen ja kylmässä, vesisateessa jne ne vaan ei toimi vaan silloin tällainen napeilla ohjattava jota voi käyttää myös hanskat kädessä on mahtava. Ominaisuuksia tässä on niin paljon, että suureen osaan en vielä ole tutustunut ja kaikkiin tuskin koskaan. Silti voin jo tällä hetkellä suositella tätä uutuutta, jos hakusessa on laite mitä pitää pystyä käyttämään kelissä kuin kelissä maastossa.