Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Kiipeilyhousut‪» Miesten‪» Black Diamond Notion Pants Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 29.4.2022
Yleisarvosana
Juuso J. 28.4.2022
Yleisarvosana
Ominaisuuksien ja ulkonäön puolesta loistavat housut kiipeilyyn ja vaikka arkeen. Mutta tähtiä pudottaa materiaalien kestävyys
Anonyymi 26.4.2022
Yleisarvosana
Laadukas ja erittäin mukava ja kevyt. Vapaa-ajan pukeutumiseen paljon parempi kuin tavalliset lenkkihousut.
Anonyymi 25.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.3.2022
Yleisarvosana
Arto p. 24.2.2022
Yleisarvosana
Mukavat jalassa. Muutaman kiiprilykerran jälkeen kangas pykii jo polvien kohdalta
Anonyymi 5.1.2022
Yleisarvosana
Lyhyet, jouduin poistamaan kuminauhan resorista ja pidentämään lahjetta. Muuten tosi hyvät
Anonyymi 4.1.2022
Yleisarvosana
Viktor H. 1.12.2021
Yleisarvosana
Aivan pirun hyvän housut, mahtavia kiipeilyyn ja halutessasi voit käyttää näitä tyylikkäimpinä kotihousuina
Anonyymi 18.4.2021
Yleisarvosana
Todella mukavat ja käytännölliset housut.
Jani H. 16.10.2020
Yleisarvosana
Olen tottunut kiipeilemään shortseissa, mutta nää on hyvät housut ainakin sisäkiipeilyyn, ei ahista, eikä purista.. Mucho Bueno!
Ville M. 14.4.2020
Yleisarvosana
Pakko oli ostaa toiset ja ilokseni huomasin että materiaali oli muuttunut pikkasen kovemmaksi, joka toivottavasti vähentää kulumista. Edelleen mukavat ja istuvuus huippuluokkaa.
inf...@...om 29.10.2019
Yleisarvosana
Näitä pitää ostaa kahdet. Oleiluun ja kiipeilyyn. 5/5
Tommi T. 11.6.2021
Vasta päivän ollut käytössä joten en ota mitenkään kantaa housujen kestävyyteen, mutta ajattelin heittää pari ensituntumista ja korjata hiukan tuotteen kuvausta. Kuvauksesta poikete näissä on kaksi normaalia etutaskua, sekä verskarillinen hiukan pienempi tasku oikean taskun alla pystyssä (näkyy kuvissa). Kaikki nämä taskut on reilun kokoisia ja pienempään vetskaritaskuunkin mahtuu nykyaikainen kookas älypuhelin. Etutaskut ovat hiukan normaalia korkeammalla eli istuessa melko hankalat käyttää. Takana on kuvauksesta poiketen kaksi takataskua, näissä on hyvin pieni ja siistin näköinen läppä päällä, mutta ei nappeja tai muuta sulkumekanismia. Kuvauksessa puhuttua "oteharjalenksua" en ainakaan itse löytänyt. Housujen istuvuuden ja ylhäällä pysymisen takaa elastinen resori ja vyötäröön upotetut kiristysnauhat. Ensi tuntumalta housut tuntuu tippuvan kohtuu helposti eli nyörit pitää olla melko kireällä, jos haluaa että ne pysyvät ylhäällä. Vyötä näihin ei saa kiinni. Kiinniommeltu sepalus näyttää siistiltä, mutta muuta funktiota sillä ei ole. Lahkeissa on myös joustavat ja melko korkeat (n. 4cm) resorit, joiden avulla lahkeita saa hyvin käärittyä tai nostettua pohkeiden päälle. Sitten hiukan subjektiivisempiin kokemuksiin. Ostin nämä mukaviksi yleishousuiksi, joita voisin käyttää mahdollisimman monissa tilanteissa ja uskon että nämä housut toimivat tähän tarkoitukseen erittäin hyvin. Housut ovat tarpeeksi siistit töihin (meillä on rento pukeutumiskulttuuri) tai vaikka baariin, mutta ravintolaan en näillä ihan lähtisi. Oleskeluun nämä on erittäin mukavat. Joustavuutta on tarpeeksi kuntosalille, kiipeilyyn ja muihin aktiviteetteihin. Kangas on tarpeeksi kevyt kesäkeleille, mutta ei liian ohut hiukan kylmemmillekkään keleille. Vielä on selvittämättä miten housut kestävät kulutusta, alkavatko nämä haisemaan helposti ja miten suhtautuvat likaan ja tahroihin.