Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit » Osprey Xenith 105 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jukka K. 19.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Vielä ei ole paljoa käytetty, mutta ensikokemukset hyvät. Mukava selässä ja tavaroihin pääsee hyvin käsiksi monen vetoketjuaukon kautta. Yksi miinustähti rimpulan oloisista muoviosista. Luulisi tämän kokoluokan rinkassa olevan kunnon lukot ja kiristimet vaan ei. Olin jo yhteydessä Ospreyhin, josko saisi varalukot ja kiristimet pidemmälle reissulle mukaan. Olin yhteydessä Ospreyeurope.comiin ja lähettivät varakiristimet ilmaiseksi

Marko H. 12.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Muutaman vuoden ajan ehti olla mielessä rinkan vaihtaminen putkirunkoisesta takaisin rosnaan. Tänä kesänä sitten jäi Savotta 50 varastoon kakkosrinkaksi ja tuli hankittua L-kokoinen Xenith, jonka tilavuus on kaiketi 109 litraa. Huikea kantolaite. Tuntuu raskaallakin kuormalla (n. 29 kg) hämmentävän mukavalta ja kevyeltä kannettavalta. Vapaputki menee kivasti sivutaskuun, teltan kaaret ja kiilat toiselle sivulle. Teltta, keitin, ruuat ja vaatteet mahtuvat hienosti rinkan pussiin, jonka voi jakaa kahteen osaan välipohjan avulla. Pikkusälä kulkee somasti kaksiosaisessa kannessa. On vaikea keksiä tästä tuotteesta mitään huonoa sanottavaa.