Lajit» Ulkoilu» Kengät» Liukuestejalkineet» Icebug Walkabout W BUGrip GTX»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Meri O. kirjoitti 17.3.2021:
Yleisarvosana
Otin oman kokoni 38 ja kenkä istuu todella hyvin. Tukee nilkkaa ja on ollut ihanan rento kävellä koirien kanssa kun ei tarvitse jäykistellä kaatumisen pelossa. Isoista lätäköistä olen myös kävellyt ja pitää vettä 100%. Ovat myös lämpimän tuntuiset ja jalka ei ole palellut. BOA kiinnitys on helppo ja nopea yhdellä kädellä laitettava. Hetken kesti ennen kuin tajusin miten ne avataan 😅 (vedä nuppia ulospäin) Täyden arvosanan arvoinen tuote ja laadukas kenkä. Maksaneet jo itsensä takaisin tässä lyhyessä ajassa.
Anonyymi kirjoitti 31.1.2021:
Yleisarvosana
Mukavat kengät helpolla kiinnityksellä. Tykkään!
Anonyymi kirjoitti 22.1.2021:
Yleisarvosana
Neljännet Icebugin nastakengät. Istuu hyvin jalkaan, nopea Boa-kiinnitys. Pitävät nastat ja kiva pidempi varsi. Talven suosikkikenkä.
Riitta H. kirjoitti 12.1.2019:
Yleisarvosana
Hyvät, niinkuin Icebugit yleensäkin. Toisen kengän varren yläosa painoi nilkkaan alussa vähäsen, mutta nauhoituksen kireyttä säätämällä sekin ”vaiva” lakkasi. Boa-kiristys on melko kätevä, tosin jos haluaisi vain vähän löysätä, niin ensin pitää avata kokonaan ja kiristää uudelleen. Lesti on juuri minun jalkaani sopiva, koko vastaa hyvin omaani. Pito on hyvä jäällä, lumella ei niinkään. Riittävän lämpimät ainakin pikkupakkasella.