Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Liukuestejalkineet‪» Icebug Walkabout BUGrip GTX Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.3.2022
Yleisarvosana
Olin ostanut aiemin ICEBUGit (toinen malli) kokoa 37, mutta kenkä oli aivan liian suuri. Annoin ne eteen päin, koska kerkesin jo kokeilla niitä. Tämä tilaamani kenkä oli kokoa 36,5, mutta se oli niin tiukka, ettei kenkään olisi mitään lisäsukkaa mahtunut, joten ilmoitin palautuksesta. Koot siis vaihtelevat malleittain.
Kirsi S. 31.1.2022
Yleisarvosana
Tämän talven pääkallokeleillä koiralenkitkin on sujuneet turvallisesti ja pystyssä pysyen. En usko, että ilman näitä kenkiä se olisi onnistunut, niin hurjia jäätiköitä on taivallettu.
Bruce K. 14.1.2022
Yleisarvosana
Ostimme Icebug Metro2 BUGrip Mens -parin ja Icebug Walkabout BUGrip GTX Womens -parin. Saappaat vastaanotettiin juuri ajoissa kokeiltavaksi talvimyrskyn iskimisen jälkeen Mainen, Yhdysvaltain merenrannikolle. Jos etsit luotettavia mutta mukavia saappaita navigointiin lumella ja jäällä, tämä on tuotemerkki. Sekä vaimoni että minä rakastamme näitä saappaita. Tavalliset kumipohjaiset saappaamme, vaikka ne sopivat hyvin sateeseen ja pörröiseen lumeen, eivät olleet vertailukelpoisia silloin, kun lumi oli märkää ja raskasta tai kun jäitä. Icebug-saappaiden pito jäällä on hämmästyttävä.
sylka a. 22.12.2021
Yleisarvosana
Upeat saappaat, erittäin kevyet ja helppo pukea. Sää on muuttunut paljon, ja jäisillä paikoilla on vaikea kävellä, mutta icebug-saappaat tekevät siitä niin helppoa nastaillaan, ja se sopii myös lumelle. En pelkää mennä ulos näiden saappaiden kanssa. Ainoa haittapuoli: olisin toivonut, että ne olisivat hieman suurempia varpaista.
Sari L. 19.12.2021
Yleisarvosana
Käytännölliset koiranulkoilutuskengät. Lukkosysteemi vähän jäykkä avattaessa. Icebug voisi kiinnittää enemmän huomioita muotoiluun. Kengät voivat olla sekä teknisesti hyvät että kivan näköiset. Nythän Icebugin mallistossa toteutuu vain toinen noista suureista.
Anonyymi 1.12.2021
Yleisarvosana
Vastaa kokoaan. Lämpimät, pehmeät ja erittäin mukavat jalassa. Pikanauhoitus on kätevä! Suosittelen.
Meri O. 17.3.2021
Yleisarvosana
Otin oman kokoni 38 ja kenkä istuu todella hyvin. Tukee nilkkaa ja on ollut ihanan rento kävellä koirien kanssa kun ei tarvitse jäykistellä kaatumisen pelossa. Isoista lätäköistä olen myös kävellyt ja pitää vettä 100%. Ovat myös lämpimän tuntuiset ja jalka ei ole palellut. BOA kiinnitys on helppo ja nopea yhdellä kädellä laitettava. Hetken kesti ennen kuin tajusin miten ne avataan 😅 (vedä nuppia ulospäin) Täyden arvosanan arvoinen tuote ja laadukas kenkä. Maksaneet jo itsensä takaisin tässä lyhyessä ajassa.
Anonyymi 31.1.2021
Yleisarvosana
Mukavat kengät helpolla kiinnityksellä. Tykkään!
Anonyymi 22.1.2021
Yleisarvosana
Neljännet Icebugin nastakengät. Istuu hyvin jalkaan, nopea Boa-kiinnitys. Pitävät nastat ja kiva pidempi varsi. Talven suosikkikenkä.
Riitta H. 12.1.2019
Yleisarvosana
Hyvät, niinkuin Icebugit yleensäkin. Toisen kengän varren yläosa painoi nilkkaan alussa vähäsen, mutta nauhoituksen kireyttä säätämällä sekin ”vaiva” lakkasi. Boa-kiristys on melko kätevä, tosin jos haluaisi vain vähän löysätä, niin ensin pitää avata kokonaan ja kiristää uudelleen. Lesti on juuri minun jalkaani sopiva, koko vastaa hyvin omaani. Pito on hyvä jäällä, lumella ei niinkään. Riittävän lämpimät ainakin pikkupakkasella.