Lajit» Ulkoilu» Autoilijan tarvikkeet» Kuljetustelineet autoon» Pyöränkuljetustelineet» Kattotelineet» Thule ProRide 598, Musta»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kasper L. 10.1.2021
Yleisarvosana
Kate S. 24.12.2020
Yleisarvosana
Upea tuote, helppo asentaa ja käyttää
Pietari R. 21.12.2020
Yleisarvosana
Ari-Jussi P. 29.8.2020
Yleisarvosana
Helppo käyttää! Pyörä on helppo nostaa renkailleen telineelle ja mekanismin käyttö käy yhdellä kädellä. Kärkitulppa irroittamalla helppo ripustaa varaston seinälle roikkumaan kun telinettä ei käytä.
Tero Å. 27.8.2020
Yleisarvosana
Hyvännäköinen, tukeva ja toimii kuten pitää. Helppo asennus!
Risto O. 17.7.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimiva Thulen katolle asennettava pyöräteline. Helppo asentaa paikoilleen, jos on sopiva kattoteline ja pysyy hyvin. Myös pyörä on helppo laittaa kiinni ja pysyi kuin liimattuna 400km ihan nopeusrajoitusten mukaista vauhtia ajettaessa.
Manuel M. 16.1.2020
Yleisarvosana
Erinomainen laatu ja helppo käsitellä! Thule ProRide näyttää hyvältä ja näyttää olevan melko tukeva. Se on ensimmäinen Thule-tuotteeni, mutta pidän todella yhden avaimen järjestelmän ideasta ostaessani muita Thule-tuotteita. Vain yksi haitta: Pyöräteline ei välttämättä sovi jokaiseen poikkitankoon, koska t-pultit eivät välttämättä sovi kaikkiin t-kappaleisiin. Jopa vaihtoehtoiset t-pultit ja neliönmuotoinen tankosovitin, jotka voit ostaa, eivät sovi kaikkiin poikkitankoihin.