Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Taktiset hanskat‪» Outdoor Research Firemark Sensor Gloves - TAA‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tomi P. 28.11.2020
Yleisarvosana
Martin H. 14.11.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 5.11.2020
Yleisarvosana
Hyvä istuvuus, toimivat käsineet kosketusnäyttöjen kanssa. Materiaalit vaikuttavat laadukkailta lukuunottamatta ompeleita jotka ratkesivat sormesta kahden päivän käytön jälkeen
Lasse V. 25.9.2020
Yleisarvosana
Paweł Z. 11.7.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä qualiy. Hanskat näyttävät mahtavilta, erittäin mukavilta.
Olli R. 8.9.2019
Yleisarvosana
Pienen käytön jälkeen tuntuvat erittäin hyviltä käsissä ja ovat myös todella tyylikkäät. Hanskoissa on paksuutta sen verran, että niitä voi käyttää hieman viileämmilläkin keleillä, mutta toisaalta älypuhelimenkin käyttö onnistuu tarvittaessa hanskat kädessä.
Jussi H. 26.7.2019
Yleisarvosana
En ole koskaan pitänyt mitään vastaavia hanskoja kädessä. Istuvuus on yli erinomainen! ORn kokotaulukkoon kun jaksaa perehtyä ja mitata oman pikku kätösen, niin näistä tulee toinen iho. Erinomaiset hanskat ammuntaan yms. Suosittelen!
Asiakaspalvelija Niklas L. 6.7.2019
Yleisarvosana
Grillaukseen ja paljun lämmitykseen aivan loistavat! Jos puu/lihanhakureissulla pitää potkia ovia niin vielä paremmat.
Konsta N. 11.12.2018
Yleisarvosana
eli...@...om 6.11.2018
Yleisarvosana
Todella hyvin istuvat hanskat, vaikka tuntuvat vähän paksuilta ja näyttävät kankeilta, ovat hanskat hyvinkin näppärät. Rystysessä oleva pehmuste tuntuu turhalta mutta eipä siitä haittaakaan ole. Nahkainen kämmen muokkautuu käteen sopivaksi noin viikon käytön jälkeen. Muuten erinomainen hanska mutta sormeen ilmestyi reikä parin viikon käytön jälkeen samoin nahkainen OR-merkki irtosi ompeleistaan. Isoin miinus hinta.